Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 221 / 2049 oldal |
Köszönöm szépen!
Ez a pörgetős játékra gondoltak szerintem, 1-jén indult
https://nyeremenykerek.magyaranyero.hu/
ez van..
ez van..
Szerintem itt nincs most játék.
Sziasztok! Nektek bejön? https://felfedezo.amagyartermek.hu/
Nekem sajna nem
Nekem sajna nem
Plusz csomagolási költség, na meg végülis szállítás sem ingyen van. Lehet azt is hozzáteszik. 😜🙃🤭🤣
Brutálisan túlárazott a Lays napi csomag.
Átlagáron:4db chips(kb 500ft/db),4db dobozos Pepsi(200ft/db)
A plüss dobókocka meg papírból van.
Mégcsak díszdoboz sem,szóval ez kb 3500ft a jszban jelzett 7ezer ft helyett.
Tudom,örüljünk,hogy nyertünk.......
Átlagáron:4db chips(kb 500ft/db),4db dobozos Pepsi(200ft/db)
A plüss dobókocka meg papírból van.
Mégcsak díszdoboz sem,szóval ez kb 3500ft a jszban jelzett 7ezer ft helyett.
Tudom,örüljünk,hogy nyertünk.......
Nocsak javult a Burn főoldal.
Aki esetleg nyert a kitkatnél és megvolt az adategyeztetés, a futárszolgálat jelentkezett már valakinél?
A 10. helyezettnek van most 75.000 pontja. Mennyi lehet az elsőnek?
" alt="
">
" alt="
">
EZAZ
Itt én konkrétan tudom mi a "kiskapu" és jeleztem is nekik, de lehet angolul is jelzem.....
Itt én konkrétan tudom mi a "kiskapu" és jeleztem is nekik, de lehet angolul is jelzem.....
csak hol felmerül a gyanú
" alt="
">
" alt="
">Ti mindenben a csalást vélitek felfedezni??? 🤣🤣🤣Ez már betegség!!!😝😝🤣🤣
jelica!
Amúgy ha tudod, hogy hol van az a kiskapu, írd meg nekik, de angolul kell.
Mondjuk elég amatőröknek tűnnek, lehet nem csinálnak semmit és el kell engedni a játékot.
Amúgy ha tudod, hogy hol van az a kiskapu, írd meg nekik, de angolul kell.
Mondjuk elég amatőröknek tűnnek, lehet nem csinálnak semmit és el kell engedni a játékot.
Sejtettem, hogy valami van és biztos nem az, amire én gondoltam, hogy többen összeállva csinálják, mert akkor csak simán nem érné meg ezt a rengeteg befektetett időt, ha még szét is kellene osztani a pénzt.
Egy biztos, mindenki ki tudja 1 nap után számolni, hogy kb. mennyi pontot szerezhet és hogy érdemes-e egyáltalán folytatnia, látva az elejét. Amúgy olyan, mintha nem is lenne annyi tojás, mint amennyit írnak, de lehet én vagyok a béna.
Egy biztos, mindenki ki tudja 1 nap után számolni, hogy kb. mennyi pontot szerezhet és hogy érdemes-e egyáltalán folytatnia, látva az elejét. Amúgy olyan, mintha nem is lenne annyi tojás, mint amennyit írnak, de lehet én vagyok a béna.
Nem vagyok top10-ben de a játékban van egy "hatalmas" kiskapu. Ezt használja aki elől áll...
Reményeim szerint ki lesznek zárva....persze ez csak remeny....
Tisztésseges, gyakorlatilag folyamatos játékkal a napi 10-13.000 pont a reális. kb.
Reményeim szerint ki lesznek zárva....persze ez csak remeny....
Tisztésseges, gyakorlatilag folyamatos játékkal a napi 10-13.000 pont a reális. kb.
A 10. helyezettnek jelenleg sacperkábé 45.000 pontja van és még hol van a hét vége..
" alt="
">
" alt="
">Szerintem nekem elég jól megy a keresés, de unalmasnak és egyhangúnak tartom a játékot, hamar ráunok, és tök ideges lennék, ha mondjuk egész héten több órát töltenék kereséssel, de végül a 11. helyen végeznék...
Néha azért játszom, de senkinek nem jelentek konkurenciát, mert nem célom bekerülni az első tízbe, na meg úgyse sikerülne. 😅
Néha azért játszom, de senkinek nem jelentek konkurenciát, mert nem célom bekerülni az első tízbe, na meg úgyse sikerülne. 😅
S.I.faktor
Akkor ezért (szerverhiba?) történt az, hogy egyik napról a másikra (kb.) a 400. helyről (kb.) a 360. helyre léptem elő? Úgy, hogy közben nem igazán növeltem a pontjaim számát...
Igen, sajnos van pár hibája. Az elején én is bizakodó voltam, de mindent egybevetve én sem látom sok értelmét ennek a játéknak. (Ráfordított idő / elérhető eredmény aránya nem túl jó).
Akkor ezért (szerverhiba?) történt az, hogy egyik napról a másikra (kb.) a 400. helyről (kb.) a 360. helyre léptem elő? Úgy, hogy közben nem igazán növeltem a pontjaim számát...
Igen, sajnos van pár hibája. Az elején én is bizakodó voltam, de mindent egybevetve én sem látom sok értelmét ennek a játéknak. (Ráfordított idő / elérhető eredmény aránya nem túl jó).
Kinek mi a tapasztalata a tojáskeresős játékkal?
Az enyém:
Sokszor összeomlik a rendszer, például a hétfői nagy összeomlásnál az járt jól, aki el sem kezdett játszani, mert nagyon sok pontunk odaveszett.
A kontakt, akiknél lehetne panaszkodni a játékra, cseh nyelvű, magyarul írsz, nem értik.
Nagyon sok város van kis hazánkban, rengeteg tojás és nyúl, mégis nagyon gyakran olyan városokba dob vissza, ahol már jártál, urambocsá' nincs is semmilyen keresnivaló(már).
Gyakran hiába kattintok 1-1 tojásra, nem számolja el.
Nem vagyok jelenleg az élmezőnyben, így sajnos nem látni az elsők pontszámait, de amíg láttam, az első párnak kb. dupla annyi pontja volt, mint a következőknek, ami szerintem lehetetlen.
Lesz itt vajon változás, vagy veszett ügy szerintetek?
Egy biztos. Szereztem már ettől könnyebben is 70.000 Ft-ot.
Az enyém:
Sokszor összeomlik a rendszer, például a hétfői nagy összeomlásnál az járt jól, aki el sem kezdett játszani, mert nagyon sok pontunk odaveszett.
A kontakt, akiknél lehetne panaszkodni a játékra, cseh nyelvű, magyarul írsz, nem értik.
Nagyon sok város van kis hazánkban, rengeteg tojás és nyúl, mégis nagyon gyakran olyan városokba dob vissza, ahol már jártál, urambocsá' nincs is semmilyen keresnivaló(már).
Gyakran hiába kattintok 1-1 tojásra, nem számolja el.
Nem vagyok jelenleg az élmezőnyben, így sajnos nem látni az elsők pontszámait, de amíg láttam, az első párnak kb. dupla annyi pontja volt, mint a következőknek, ami szerintem lehetetlen.
Lesz itt vajon változás, vagy veszett ügy szerintetek?
Egy biztos. Szereztem már ettől könnyebben is 70.000 Ft-ot.