EuroJackpot
11, 20, 28, 41, 45
5, 9
A következő héten várható bruttó nyereményösszeg (egy nyertes esetén): 15 millió €
Skandináv lottó 34. hét
8, 10, 14, 20, 27, 29, 30
2, 13, 15, 22, 25, 26, 35
A következő héten várható nettó nyereményösszeg (egy nyertes esetén): 484 millió Ft
Én sem állítom, hogy csalás, mert mutatták a számhúzók sorsolását élő adásban. Vicces, hogy akkor pont nem kerültek be.

" alt="

">
Valószínűleg kollektívában játszanak sok 1000 Ft-os szelvénnyel és ők hajlandók Szolnokról felutazni.
hetente 2-3 pályázatom van a hatolsottóra, és 2 év alatt kétszer kerültem be
Már több mint 1 évvel ezelőtt is ez volt a téma a Szerencsejáték Zrt. fb oldalán(most olvasgattam végig az értékelésnél).Heti rendszerességgel linkelték be a listát az emberek,hogy már megint ez a szolnoki orvos házaspár került be.Hol egyik,hol másik,hol a gyerek,de volt hogy egyszerre 2-en is.Hol elvitték a milliót is,hol nem.Szóval ha változtatni akartak volna már...de nem tették.Pedig ennyi lenne,ahogy írod is.Nyilvános sorsolás és máris lenyugodnának az emberek.
Én heti 5 pályazattal játszom több lottócsapat szelvényével minden héten kivétel nélkül. 5 éve nem voltam számhúzó, korábban évente legalább 1x.
Amikor élőben közvetítették a sorsolást szinte biztos voltam benne, hogy nem lesznek benne, és úgy is volt. Mindenesetre ki fog derülni, és végre ledől a kártyavár...
boldicsi!
Azért szerintem nem ilyen egyszerű ez,hogy hetente beküldenek 100-at,ami mondjuk önmagában is ugye minimum 100.000 Ft,úgyhogy ezt én kizárnám.De ami lényegesebb,hogy hetente több mint 10.000 pályázat érkezik be hozzájuk,ebből még a 100 sem olyan sok,hogy szinte minden héten bekerüljenek.Ezért írtam,hogy kíváncsi vagyok a hogyan-ra.
Igen, rengetegen játszanak nagy kollektívában, akár heti 500-1000 szelvénnyel is! Semmi csalás nincs, kár ezt ragozni
Másfél éve voltam benn (minden héten pályázok) és az ott jelenlévő Szerencsejáték képviselője azt mondta, hogy önök hihetetlen szerencsések 25-en, mivel hetente kb. 15 ezer pályázat érkezik be...
Gondolod, hogy beküldenek heti 100-at minden egyes héten minden körülményt figyelembe véve vagy alapból? 1000,- Ft minden héten egy pályázati szelvény.
Lehet, hogy van irigy(ség) is, de azért érdekes is.
Szerintem semmi csalás nincs, egyszerűen rengeteg pályázatot küldenek be, és matematikailag jóval nagyobb az esélyük. Küldjetek be ti is hetente legalább 100-at, és ott fogtok csücsülni... Nagyon irigy szaga van ennek...
trendy
Igen!

" alt="

"> Ami érdekes, hogy a nyilvános számhúzójelölt sorsoláson pár hete a Fb-on - nem sorsolták ki őket...(lásd FB videoknál jún.26.)
Ezt a Fb-on írta vki a SZZRt-nek értékelésként
· 2017. június 5.
Én sajnálom, hogy egy csillagot adok, hiszen szinte egész életemben lottóztam. Még a 70-es évek elején a nagypapámmal, a Lottózóban "kipörgető"-vel (a gépi tipp elődje :-) ) kapott számokat beixelve játszottam előszőr, és azóta is, ha csak tehetem. Pályázok is számhúzónak hétről-hétre a 6-os és a 5-ös játékban is. Eddig azt gondoltam, nem kedvez a szerencse ezen a vonalon, de most, hogy látom ezt a dr. Balla Zsuzsanna és Nemes család hétről-hétre való sikeres pályázását nem hiszek a véletlenszerűségben. Az is furcsa, hogy az ezzel kapcsolatos hozzászólásokra Önök nem reagálnak. Így a többi játék tisztasága is megkérdőjelezhető. Vagy limitálniuk kellene egy-egy személy éves számhúzási lehetőségét vagy nyilvánossá tenni a számhúzók sorsolását is.

" alt="

">
....éééés megint ott vannak!

" alt="

">
https://bet.szerencsejatek.hu/nyeremenyjegyzek/augusz
tusi-szerencsenapok
https://bet.szerencsejatek.hu/palyazat/szamhuzo-jelol
tek
Nem lottózom,de érdekes volt a cikk,köszi!Fb-n már olvastam a Nemes családról,akikről szó van benne.Rendszeresen "köpködik"őket ott.
Azért kíváncsi lennék a hogyan-ra,de szerintem ez soha nem fog kiderülni.
talán nem off-topic:
http://index.hu/belfold/2017/08/22/lottohuzas_sor
solas_szisztema_szamhuzo/
Hatoslottó:
2, 22, 23, 30, 43, 45
2es:925
3as:8.840
4-es: 487.575
5ös: nincs
Jövő héten várható főnyeremény: 3,015 milliárd Ft
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások