Guarana-TESCO Campus jegyeket hogyan és mikor küldik ?
(Én nem kaptam még meg, pedig a héten lesz...)
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 222 / 9336 oldal |
Hogyne engedne.
Ez komoly? Borsodi nem enged azonos AP-t? Rewart a szervező, nem mai motoros... Mégis ilyen hibát csinálnak?
Írt már nekik valaki? Én most írtam egyébként.
Írt már nekik valaki? Én most írtam egyébként.
A blokk fotóját.
Sada
Unilever
Unilever
zsoka50, ani09
Számomra a lényeg, nagyon át tudom érezni: blokkot, levelet MINDIG fotózni! (Függetlenül az esetleges nyeremény lehetőségétől, vagy annak értékétől).
Számomra a lényeg, nagyon át tudom érezni: blokkot, levelet MINDIG fotózni! (Függetlenül az esetleges nyeremény lehetőségétől, vagy annak értékétől).
ani09 En jártam így, szintén főnyereménnyel. Sőt, aznap küldtem ajánlott levélként,mikor megtudtam, nyertem. Egy hét múlva telefonált a hölgy, nem érkezett be a blokkom, pótnyertest huznak. Mondtam rögtön, én feladtam, bizonyitani tudom. Parom bement helyi postara, jo nagy balhet csapott, de igazolták, hogy aznap tovabb is küldték. Hát, megsajnálhatott, visszament postafiokot nézni. Nem volt ott!! Na, két cégé a postafiok, a masikat felhivta, nem e veletlenül elvitték a sajat leveleikkel. Az ottani hölgy mondta, igen véletlenül enyemet is elvitték, de mar visszatette, pont most jött vissza. Az én marketinges aranyos, kedves hölgyem, megint visszament, és láss csodát, ott volt a levelem. Felhivott, ne idegeskedjek, érvényes a blokk!! Azért 500.000ft volt a fődíj. Végén jót nevettünk, de megköszöntem a sok jövést-menést. Elnézést, hogy sokat írtam, de azóta blokkot, levelet, FOTÓZOK!!!
fitoska, köszi. Lehet úgy lesz.
" alt="
">
" alt="
">csengetyu
Nem Unilever?
Nem Unilever?
kaporka63!
Hányadik lapszám megfejtése?
Hányadik lapszám megfejtése?
Sziasztok
A Grilllezős UNIVER játéknál nyilyen fájlt kell feltölteni ?
A Grilllezős UNIVER játéknál nyilyen fájlt kell feltölteni ?
Köszönöm a segítséget
😘
😘
Valaki tudna segíteni a Kiskegyedben megjelent 2. rejtvény megfejtésében?
Ani09
Igen, jártam már így. Én is aggódtam, de valószínűleg egy héten egyszer vagy kétszer hozza el a szervezőcég a leveleket. Jövő hét elején biztos átveszik ne aggódj. Te pedig időben beküldted
Igen, jártam már így. Én is aggódtam, de valószínűleg egy héten egyszer vagy kétszer hozza el a szervezőcég a leveleket. Jövő hét elején biztos átveszik ne aggódj. Te pedig időben beküldted
letti!
Szerintem később fogják jóváírni.
Szerintem később fogják jóváírni.
Ani09!
Ezen miért kell izgulni? Ha ott van, jó helyen van. Sok helyen heti 1x ürítenek postafiókot csak, lehet pont hétfőnként. Csigavér.
Ezen miért kell izgulni? Ha ott van, jó helyen van. Sok helyen heti 1x ürítenek postafiókot csak, lehet pont hétfőnként. Csigavér.
fitoska, pár perccel ezelőtt töltöttem fel egy blokkot, de a pontjaim változatlanok.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok
Én csak kérdezni szeretném. Hogy mi van olyankor amikor nem veszik át a nyertes blokkot? Budapesten a postán várakozik. 08.16 óta. Hétfőn hívom a Hell ügyfélszolgálatot. Mivel egy Aldi fönyereményről lenne szó
Más is járt már így ?
Köszönöm a válaszokat.
Én csak kérdezni szeretném. Hogy mi van olyankor amikor nem veszik át a nyertes blokkot? Budapesten a postán várakozik. 08.16 óta. Hétfőn hívom a Hell ügyfélszolgálatot. Mivel egy Aldi fönyereményről lenne szó
Más is járt már így ?
Köszönöm a válaszokat.
cse!
Én úgy olvastam tegnap,h aki ma játszik,az kap 7000 pontot.
Én úgy olvastam tegnap,h aki ma játszik,az kap 7000 pontot.
Screvo 7000 pont ma nyerhető vagy aki belép mindenki megkapja?