sziasztok!
múlt héten - többetekhez hasonlóan - én is kaptam sms-t hogy átvehetek 10 db eldobható ciba vision kontaktlencsét a westendben levő egyik optikában.
a gond csak az, hogy az optikában nem tudnak ilyen akcióról....
szóval előbb hívjátok fel az optikát, és csak utána menjetek kiváltani az "ingyenes" kontaktlencsét....
Na megvan a véleményem az AÁ-s kiszállítókról
Vasárnap hívtak hogy sorry de csak hétfőn jönnek,erre ma meg azt mondja lerohadt a kocsijuk és csak holnap

Évi*, Minya!
Szerintetek már érdemes a képrészleteket keresnem??
A KIKA nem reagált a levelemre!!!!!!!
Megpróbáltam mégegyszer leadni a tippeket, most a mamámét elfogadta + csodák csodájára küldött visszaigazolást is, a változatosság miatt az enyémre írta azt, hogy ezen a néven már volt tippleadás (és nem küldött visszaigazolást).
JÓ JÁTÉK EZ!!!!!! Csak erős idegzetűeknek....
Évi*!
Köszönöm, már írtam a KIKA-nak, ők biztos továbbítják Kovácsházi Gábornak. Majd meglátjuk mi lesz! De mikor és mennyi időm lesz a képrészletek összeszedésére, ha egyáltalán visszakerülnek a helyükre???????
Bimbula, Minya, én is csak megerősíteni tudom, nincsenek a képrészletek, pedig ma éjfélig tart a határidő, és a tippek leadásánál is gond van. Lehet, hogy próbálják éppen frissíteni az oldalt az előző játék sorsolása miatt

Mindenesetre írjatok Ti is Kovácsházi Gábornak, én is írok neki, ő szokta megoldani a problémákat (remélhetőleg nincs szabin

) kovacshazi.g@sportmedia.hu a címe, gyorsan szokott intézkedni és nagyon segítőkész.

Minya!
Köszi. Én még mindig nem kaptam visszaigazolást!!!
Most sehol sincsenek a képrészletek

Egyáltalán hol lehet ezeket a képrészleteket megtalálni??? Kb. merre keressem??
Bimbula, én is ma adtam le a tippet és nekem is kiírta, hogy már adtak le tippet ezen a néven. A kirakó képeit ma én sem találtam a KIKA oldalán. A múlt héten még ott volt. A kirakó kirakása után azt írja ki, hogy most akkor adja le a tippet és egy másik konyhaszekrény jelenik meg, nem az ami a főoldalon van a konzerv tipp alatt. Én sem értem, hogy most akkor mi van. Ugyanakkor kaptam e-mailt a ma leadott tippemről.
Ismét KIKA.
Tegnap este végre kaptam "kódos" halat az Auchan-ben, nem kis utánajárás után. Éjjel le is adtam a tippemet, amire kiírta, hogy e-mail-ben kapom a visszaigazolást. Hát ezt azóta sem kaptam meg!! Majd édesanyám nevében is leadtam egy tippet (külön kóddal), ill. adtam volna, mert erre azt írta ki, hogy ezen a néven már leadtak tippet. Ami képtelenség, hisz kódunk sem volt előtte!!!!
A képrészleteket pedig lehetetlen megtalálni, már mindent végéinéztem, de sehol semmi.
Nekem sosincs szerencsém a KIKA-val, tényleg jobb, ha befejezem....
Smile !
Köszi a tanácsot,válaszoltam!
Fáreó!
Írtam neked mailt!
Macskusz!
Köszi az infót!
De,nekem nem jött be,vagy 18-20 kódból,eddig semmi,min. 50 féleképp variálgatva,mert nem tudni melyik B vagy 8-as (cserés kódok,emilben kaptam). Éjjel+hajnalban lődözgettem. Csak a napokban feltöltőtt kártyám merül mindjárt le, a sok hiába küldött sms miatt.
Ezennel az AÁ. én be is fejeztem!
nos 13 óra és sehol senki a seremmel
Na mégegyszer
Fáreó
Én három előtt néhány perccel küldtem el 2 AÁ kódot, és mindkettő nyert.
Bimbula!
Ők ezt nem tudták,hogy szállítani kell,mert nem főállású futárok,aki nálunk volt is csak beugrott,ez az egy sörös fuvarja volt, utána már síléceket vitt. Este hív egy szervező lebeszélni,de másnap már egy beugrós futár jött,nem ő.
Jó mondjuk ez akkor sem menti fel a minősítetlen hangnem miatt. Akkor ne válalja a fuvart,menjen szabira.
Hofi!
Miért fizetett be júli 30-tól üdülést a szállító, amikor tudta, hogy júli 31-ig szállítania kell??!!! Nekünk ehhez semmi közünk sincs, neki ez a munkája, ha elvállalta. Remélem ide nem ez a b..kó jön, ha egyeltalán ma még jön valaki!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások