Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 222 / 303 oldal |
a toilokdon nem is lesz vajon többet kód?kár.
Gia, írtam 

G2space oldalra szeretnék regisztrálni. Ha valaki szeretné, hogy ő legyen az ajánló, akkor irjon egy mailt
Reacska: köszi,lehet,hogy igazad van

törpi: az ajándékok kiküldése előtt ellenőrzik hogy valódi személy játszik-e. A franciáknál meg ismeretlen az ember meg a né. (Péter és Péterné) ezért aztán általában ezeket ellenőrzik. Ezekkel mindig gond szokott lenni.
Más: valaki megtalálta mind az 5 biciklialkatrészt? Én csak 4-et.
Más: valaki megtalálta mind az 5 biciklialkatrészt? Én csak 4-et.

marycsiga: én az anyósom nevével voltam így,elfaxoltam és semmi előszőr bántott,de mostmáér nem érdekel. most anyukám nevével vacakol. de egy dolog azért érdekes: mindíg akkor kezd el vacakolni,ha végre valamit nyersz,mert érdekes módon az én nevemen már 190 napja játszok és most előszőr lenne ajándékom lépegetéssel,gondolom mire ki kellene küldeniük addígra ez is vacakolni fog. anyukám nevén lépegetéssel most 2 ajándék lenne,az elsőt már lassan postázniuk kellen,már tegnap az isvacakolt,délelőtt bejelentkeztem,játszottam kb. 3 játékot,utána este már nem engedett. felettébb érdekes.
holnap 3x faxolom el a párom személyi másolatát és adatait,ha ezek után sem enged játszani akkor ,le****om
már nagyon mérges vagyok.ennyit nem ér az egész.
már nagyon mérges vagyok.ennyit nem ér az egész.Ildi80! Van find-jeux! Csak nem fogadja a jelszavamat. Te be tudsz lépni?
Tudna nekem valaki segíteni? Kaptam egy levelet és nem tudom miről szól!
Előre is Köszönöm!
Előre is Köszönöm!
MÚLTKOR VALAKI KÉRDEZTE,HOGY MENNYIBE KERÜL A FAXOLÁS,NOS NEKEM TEGNAP JÖTT KI A SZÁMLA,168FT.
Nem értem, miért kell személyes adatokat faxolni? Ezt külön kérik?
Én eddig mindig e-mailt írtam (oldal alján valahol az elérhetőség és van külön hibabejelentő (!) az oldalon) és max. 1 napon belül megcsinálták. Válasz egyébként nem jött (nem is baj), csak egy automatikus e-mail, hogy a hibát regisztrálták és dolgooznak rajta.
Én eddig mindig e-mailt írtam (oldal alján valahol az elérhetőség és van külön hibabejelentő (!) az oldalon) és max. 1 napon belül megcsinálták. Válasz egyébként nem jött (nem is baj), csak egy automatikus e-mail, hogy a hibát regisztrálták és dolgooznak rajta.
Tudna nekem valaki segíteni? Kaptam egy levelet és nem tudom miről szól!
Előre is Köszönöm!
Előre is Köszönöm!
Játék közben egy új oldalon egy erdő építő játék jön be, nyomogatom a gombokat . ...... de nem értem. Valaki tud erről valami szabályszerűt?
akkor jó! Köszönöm a segítséget! 

Ferkat!
Ilyen velem is előfordult már! A férjem tudott játszani a gépen, én meg nem. Másnap már nem volt ilyen gond!
Ilyen velem is előfordult már! A férjem tudott játszani a gépen, én meg nem. Másnap már nem volt ilyen gond!
De másik néven tudtam játszani, ugyanarról a gépről.
Ferkat!
Ez azt jelenti, hogy a szerverhez nem tudott kapcsolódni a géped!
Ez azt jelenti, hogy a szerverhez nem tudott kapcsolódni a géped!
Verbindingversuch zum Server aufgegeben.
Ezt írja ki nekem a prizee, ha be akarok lépni egy játékra játszani. Most ez azt jelenti, hogy kivágott engem is és faxolnom kell? Mert a másikon tudok játszani, csak ezen nem?
Ezt írja ki nekem a prizee, ha be akarok lépni egy játékra játszani. Most ez azt jelenti, hogy kivágott engem is és faxolnom kell? Mert a másikon tudok játszani, csak ezen nem?
már 2x elfaxoltam a párom személyijét+ adatait és még mindig nem enged játszani
igaz,másodszor csak tegnap faxoltam.
igaz,másodszor csak tegnap faxoltam.
elmondaná valaki mit tartalmaz pontosan a Bath Set? odáig megvan hogy szivacs meg hátkefe...
köszi
köszi