Szeretnék egy kicsi segitséget kapni a mai
feladványhoz.
az elsöt nem találom

" alt="

">
köszi
Köszönöm szépen mindenkinek!
Aranyosak vagytok!
köszönöm szépen mindenkinek.
jó éjt.
Valaki nekem is segítene, nem találom.
Köszi!
teszveszben kaphatnék ismét segítséget?én nem értem miért nem taaláom sohasem meg

" alt="

">ma csak annyi időm vot keresni,míg aludt a kicsi.
de már most is várnak a gépre.
köszi,ha valaki ír.
Köszönöm a segítséget

" alt="

"> kereshettem volna...ugyanis a mostani leírás rossz :S
begus.............köszi!!!!
A mai leírások már voltak egyszer, nem? Hiba van az oldalon vagy neki állhatok keresgélni?

" alt="

">
már megint nem találok semmit...segít valaki
köszi
Valaki küldje át nekem a mai nyerőket! Köszönöm!

" alt="

">
Remélem, Te megkapod az enyémet chicaloca !
segítene vki a mai megoldásokban? amit eddig néztem ott nem találtam, most meg egy jó ideje nem nagyon akar működni nekem a teszvesz oldal
jó lenne nyerni egy frizbit, de egyszerűen nincs hozzá szerencsém

" alt="

">
TH
megint visszapattant a hétvégén írt levelem
Az elsőben segítene vki?Nem találom.

" alt="

">
iqss! Igen, láttam azt is...de ha a felhasználónevedre klikkel valaki (mint ahogy én is) automatikusan levelezőbe beírja címzettként az e-mail címedet...
Szia, TH, írtad, hogy meg is jelent az email-em, de nem azért, mert bejelöltem - hogy jelenjen meg - , hanem mert beleírtam másodszor már az üzenetem végére......
Köszönöm Begus, Heni, Zsanett, és akik még ezután írnak segítségül!
Én pl. a sört nem igazán fagyasztószekrényben tartanám, piros pezsgőt már felejtettem benne, másnap reggelre piros hóesés volt a fagyasztóban a szétrobbant pezsgő nyomán...
Aranyos minden segítő, aki akár mindhármat megadja, talán nem is várható el ennyi önzetlenség, mert ezzel csökken a segítő esélye a sorsoláson, pl. ha megmondod az 5 lottószámot előre, akkor a kétmilliárd felét, vagy akár majdnem az egészet elvesztheted... Ellenpélda pl. a kenó vagy a tippmix, mert ott fix szorzó a nyeremény, ha átadod a tippet, Te továbbra is ugyanannyit nyersz.
További jó játékot mindenkinek!!