Hűtőmágnes
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 223 / 255 oldal |
oroszlánkirályos hütömágneseim vannak cserére.
sziasztok, hűtőmágneseim lennének cserére egy avon naturals jegyzettömbös, egy delikát jegyzettömbös, és egy free fm rádiót reklámozó, fekete lapos mágnes, ez teljesen egyedi, New Yorkban osztogatták az utcán
Sok Dr. Beckmann hűtőmágnes 8 féle,
Danone 7 előny, Lufthansa és Frescetta pizzás cserére vár!
Mid van érte?
Danone 7 előny, Lufthansa és Frescetta pizzás cserére vár!
Mid van érte?
Dr. Beckmann hűtőmágnesből van még 1 fajtám: Németország is!
Idy
írtam!
írtam!

dia!nekem is vannak mágneseim.A shrekes érdekelne,hogy milyen.Irj kérlek!
7 fajta Dr. Beckmann hűtőmágnes /Argentin, Brazil,Spanyol,Portugál,Svájc,Szerbia-Montenegro,é
s Csehországos/.
1 Lufthansa, Danon 7 előny,és 1 Freschetta.
Ajánlatokat mailben váárok,de nézd meg a csere-berében is,h. miket keresek! Köszi.
s Csehországos/.
1 Lufthansa, Danon 7 előny,és 1 Freschetta.
Ajánlatokat mailben váárok,de nézd meg a csere-berében is,h. miket keresek! Köszi.
Hűtőmatrica cseréim:
Lufthansa,7 féle Dr. Beckmann hűtőmágnes,és Danon 7 előny, +Freschetta cserére vár.
Ha,lehet pepsis sms kódot szeretnék értük,vagy írd meg mid van,aztán egyezkedünk!
Lufthansa,7 féle Dr. Beckmann hűtőmágnes,és Danon 7 előny, +Freschetta cserére vár.
Ha,lehet pepsis sms kódot szeretnék értük,vagy írd meg mid van,aztán egyezkedünk!
Van 3 db Shrekes és 1 db Jégkorszakos mágnesem cserére. Elsősorban hasonló mágnesek érdekelnek.
Beltéri Héra+ festék vásárlása esetén hmágnes. A mágnes, sárga diszperzites vödör, rajta Héra+ címke, és bevonva olyan réteggel mint a kinder paradizos. 4-szer 2 cm kb. Van cserére 3-4db. Szeretnék milli jtömböset cserébe, értékegyeztetéssel.
Milli jegyzettömbös mágnes keresek én is,ha lenne vkinek felesleges,írjál és cserélünk!
Millis jtömbös mágnest keresek.
Helló! iwiw meghívómat oda adnám hűtőmágnesért. A feleségem nagyon szereti a hűtőmágneseket. Egy kis meglepi neki.
Ha valakit érdekel, lehetőleg küldjön képet róla-róluk. Köszi
Ha valakit érdekel, lehetőleg küldjön képet róla-róluk. KösziSzívesen elfogadom az iwiw meghivót,cserében adok 5db. hűtőmágnest(Freschetta,Lufthanza,DrBeckmann)
Fáreó
hát a laptopot is vitte, de az asztali azért maradt
hát a laptopot is vitte, de az asztali azért maradt

A számítógépet,vagy a fényképező gépet!? Persze értjük!

Mindenkitől bocs aki írt, a férjem elvitte a gépet, holnap este tudok csak fotózni, addig pici türelmet kérek .
Van néhány gyógyszerdobozos lapmágnesem cserére (+pár egyéb is)
Fa és Vademecum vk-ot keresek cserébe, írj hogy hányat adnál érte. Képet tudok mail-ben küldeni.
Fa és Vademecum vk-ot keresek cserébe, írj hogy hányat adnál érte. Képet tudok mail-ben küldeni.
De jó ma voltam a Csepel Plázában. 

A Duna és a Csepel Plaza mozijánál van az újságokban mágnes!