Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 223 / 233 oldal |
Valaki küldjön nekem IWIW meghívót!!!!!!

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Azért csak akad egy!!!
birka7,
már senkinek sincs meghívója. várnod kell még pár hónapot....
már senkinek sincs meghívója. várnod kell még pár hónapot....
Hali
Meghívna valaki az iwiw-re???????????
köszönöm
Meghívna valaki az iwiw-re???????????
köszönöm
Ha most leszel Tele2 ügyfél, akkor nyeremény sorsolás lesz, fődij egy laposképernyős TV (ráadásul garantáltan kapunk 2 óra inyenbeszélgetést). Ehhez az kell, hogy Te megjelölsz engem (mint meglevő Tele2 ügyfélet) ajánlónak amikor regisztrálsz. Akit érdekel, az jelentkezzen email-ben! akecso kukac freemail.hu és megadom az ügyfélazonositómat!
Sajnos olyan terhelt lett a wiw, hogy aki február után regizett, annak no meghívó! 

Küldene nekem valaki iwiw meghívót? köszi!
hofi
Jöhet nekem is
Jöhet nekem is

hofi!
nekem is,kösz!
nekem is,kösz!
hofi nekem is jöhet
hofi
nekem is
nekem is
gaboka.mail@freemail.hu
Kedves Hofi!
Nekem jöhet, jól jönne!
Nekem jöhet, jól jönne!

Kinek küldhetek meghívót? Regisztrálni kell, számítógéphez lehet nyerni minden hónapban mást.(egeret, billentyűzetet joystikotstb)
Akinek küldhetek ,írjon nekem mailt. Köszi:
Akinek küldhetek ,írjon nekem mailt. Köszi:
Ha,maradt még vkinek esetleg,szeretnék én is 1 iwiw meghívót ,köszi!
Ha valaki a t-com dodzsemes játékán esetleg indulna.. örömmel venném a közös partit
A jó eredmény garantált
A jó eredmény garantált

Körülbelül két hónap múlva tudnak újra korlátlan számú meghívót küldeni az iWiW, vagyis az intenational who is who (nemzetközi ki kicsoda) közkedvelt fórum tagjai, és akkor mások is bejuthatnak majd a zárt körbe - mondta az MTI-nek Cseh Gábor, projektvezető
Az új tag ezt követően kereshet további ismerősöket az iWiW-en. Az oldal célja, hogy minél több emberhez juttassa el szolgáltatásait. A készítők induláskor arra számítottak, hogy egy év alatt a tagság elérheti az egymilliót, ugyanakkor legmerészebb álmaikban sem gondolták, hogy naponta több mint 200 ezren látogatnak a fórumra.
A közelmúltban technikai hibák is adódtak, ezért átmenetileg korlátozták a további belépések lehetőségét: minden regisztrált iwiw-tag egy meghívót kapott február elején, amellyel egy ismerősét, barátját tudta beléptetni a rendszerbe - voltak, akik pénzért kínálták meghívójukat. Cseh Gábor elmondta: "Természetesen örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés, és bízunk benne, hogy a megfelelő infrastruktúra megteremtése után az iWiW-tagság az eredetileg tervezettet is messze meg fogja haladni. A meghívók számának korlátozása pedig kényszerűségből történt, amint elhárulnak a technikai problémák, újra korlátlan számú meghívó küldésére lesz lehetőség. Ez várhatóan két hónapon belül meg fog történni."
Az iWiW-en sok politikus, sportoló, újságíró és tévés személyiség is megtalálható. Az oldal statisztikai adatai azt mutatják, hogy a felhasználók 57 százaléka budapesti, 43 százaléka pedig vidéki, az átlagéletkor pedig 25 év.
Az új tag ezt követően kereshet további ismerősöket az iWiW-en. Az oldal célja, hogy minél több emberhez juttassa el szolgáltatásait. A készítők induláskor arra számítottak, hogy egy év alatt a tagság elérheti az egymilliót, ugyanakkor legmerészebb álmaikban sem gondolták, hogy naponta több mint 200 ezren látogatnak a fórumra.
A közelmúltban technikai hibák is adódtak, ezért átmenetileg korlátozták a további belépések lehetőségét: minden regisztrált iwiw-tag egy meghívót kapott február elején, amellyel egy ismerősét, barátját tudta beléptetni a rendszerbe - voltak, akik pénzért kínálták meghívójukat. Cseh Gábor elmondta: "Természetesen örülünk, hogy ilyen nagy az érdeklődés, és bízunk benne, hogy a megfelelő infrastruktúra megteremtése után az iWiW-tagság az eredetileg tervezettet is messze meg fogja haladni. A meghívók számának korlátozása pedig kényszerűségből történt, amint elhárulnak a technikai problémák, újra korlátlan számú meghívó küldésére lesz lehetőség. Ez várhatóan két hónapon belül meg fog történni."
Az iWiW-en sok politikus, sportoló, újságíró és tévés személyiség is megtalálható. Az oldal statisztikai adatai azt mutatják, hogy a felhasználók 57 százaléka budapesti, 43 százaléka pedig vidéki, az átlagéletkor pedig 25 év.
Gépház üzen
február 14.
2006. feb. 10-én dél körül minden tag kapott egy meghívó küldési lehetőséget. Akik ezután regisztráltak, nem kaptak ilyen lehetőséget.
Bővebben az iWiW Blogon olvashatsz erről és másról is.
február 14.
2006. feb. 10-én dél körül minden tag kapott egy meghívó küldési lehetőséget. Akik ezután regisztráltak, nem kaptak ilyen lehetőséget.
Bővebben az iWiW Blogon olvashatsz erről és másról is.
Én kértem először iwiw meghívót - kaptam is.
De nem gondoltam volna, hogy mostanra ez lesz belőle itt...
De nem gondoltam volna, hogy mostanra ez lesz belőle itt...
Szvsz már senkinek sincs elküldhető iwiw meghívója!!!
Ezt itt már sokan, sokféleképpen leírták.
Mégis egyeseknek könnyebb a sértödöttet játszani, elméleteket gyártani írigységről és üldöztetésről, mint elfogadni a tényt.
Ez van.
Ezt itt már sokan, sokféleképpen leírták.
Mégis egyeseknek könnyebb a sértödöttet játszani, elméleteket gyártani írigységről és üldöztetésről, mint elfogadni a tényt.
Ez van.