Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 223 / 249 oldal |
csak privit írjatok!
Én már nyertem frizbit
" alt="
">
Szívesen segítek másnak is, hogy sikerüljön (ahogy eddig is)
" alt="
">
Szívesen segítek másnak is, hogy sikerüljön (ahogy eddig is)
Köszi Kriszta!
ja, akkor bocsi
" alt="
">
" alt="
">Köszi Timi! Én pedig küldöm a 2. és 3.-at
" alt="
">
" alt="
">TH
Köszi, ezt tudom én is. A keresővel minden nap játszottam, és már licitáltam, sőt vásároltam is azóta rendesen, mégis semmi!
Köszi, ezt tudom én is. A keresővel minden nap játszottam, és már licitáltam, sőt vásároltam is azóta rendesen, mégis semmi!
k19820922! A hűtőtáskát azok közül sorsolnak, akik licitáltak az adott héten. Frizbit pedig akik a kereső játékban játszanak.
Sziasztok!
Amióta elindult a teszveszes játék, minden nap játszottam, nemhogy hűtőtáskát, de még egy árva frizbit sem nyertem eddig. Valaki tudna segíteni a mai feladványokban?
Amióta elindult a teszveszes játék, minden nap játszottam, nemhogy hűtőtáskát, de még egy árva frizbit sem nyertem eddig. Valaki tudna segíteni a mai feladványokban?
megjelent iqss...már írtam is
" alt="
">
" alt="
">Ja, még annyit: most regisztráltam, kérdezi: megjelenjen az email-címem: mondom: igen, de persze nem jelenik meg... (Ilyen a felvi.hu is, az is megkérdezi, aztán nem írja ki... (Úgyhogy: iqss@freemail.hu)
Szia/sztok/! Nem akarok pályázni a frizbire, de legalább egyetlenegyszer szeretném látni a "Nyerő aukció! Kattints ide" feliratot, mert kiváncsiságból végignéztem az össze hűtőgépet és hűtőszekrényt - amiben ugye a sört lehütenénk - , de sehol semmi!
Köszi!
Köszi!
akinek segitség kell, irjon.
A mai 2. és 3. megvan.
" alt="
"> Az 1. megvan már valakinek?
" alt="
"> Az 1. megvan már valakinek?TH, és a többiek!
" alt="
"> Köszönöm a segítséget, más néven kerestem, mint kellett volna..
" alt="
"> Köszönöm a segítséget, más néven kerestem, mint kellett volna..ildi80! ment
" alt="
">
" alt="
">Megvan az első kettő, és nem értem, hogy a 3. mi lehet, ha nem a fagyigép... Elárulná valakik?
" alt="
">
" alt="
">No, mostmár én is esélyes vagyok
" alt="
">
Köszi Nektek
" alt="
">
" alt="
">
Köszi Nektek