Pickwick tea ajándékdobozzal ( 2x35 g gyümölcsizű fekete tea ) a Coraban november 26.-tól 489 ft. ( aki lemaradt mint én annak jól jöhet

)
Uomo!
Hol vagy?

Uomo!
Beszéltem a Pickwickes fotel ügyében és megkérdeztem a poharasat is. Nincs szerencsénk

, azt mondta a hölgy, hogy nem tudtak rendelni. Bp.-en a mintaboltban van még. Vegyek neked esetleg?
Uomo
Én sem jártam szerencsével! Amíg élek remélek

Az intersparban meg ki van rakva a polcra a flakonok mellé
Ezt nem is tudom, hova írjam
A mától érvényes Spar reklámújságban van egy kivágható kupon, ami 60 Ft-ot ér, és Univer majonéz (480 g), mustár (500 g) vagy ketchuo (500 g) vásárlásánál lehet igénybe venni.
Az Univer majonéz még játszik egy darabig

A mult hetiben is bent volt, de nem is hoztak belőle

ma én is kimentem, mert telefonon azt mondták, ma lesz - nem volt.. talán érkezik...
A ma megjelenő Tesco akciós ujsiban van "Pickwick Black Label és gyümölcsvariációk te + ajándék csésze 489.-Ft "sajnos reggel mikor mentem még nem volt kint a polcon (06.00) a képen meg nem lehet kivenni hogy néz ki a csésze
Jó tudni! Én ma voltam a cba-ban, vásároltam cba-s termékeket és kértem játék bélyegzőt. Szó nélkül adtak is.
A CBA-s játékba én is küldtem, maradt is kb. 3-4 vonalkód de sajnos az egyik májkrémen van, szinte lementhetetlen. Lehet, hogy a csere-berébe majd beírom őket.
Szalika, azért biztos, ami biztos, megnéztem a cba.hu-n is:
CBA SAJÁT MÁRKÁS PROMÓCIÓ
A 2003. novemberi országos akciós újságban meghirdetett CBA nyereményjáték lényege a következő:
Az akció időtartama: 2003. november 1-30.
Aki a CBA emblémával ellátott termékek közül 5 különbözőt vásárol, és beküldi a termékeken lévő vonalkódokat, sorsoláson vesz részt.
Az akcióban részt vevő termékek:
Minden CBA emblémával ellátott termék
Beérkezési határidő: 2003.december 8.
Beküldési cím: 1443 Bp., Pf. 226.
Nyeremények:
3 db Citroen C3 gépkocsi
A sorsolás időpontja:
2003. december 15.
A nyerteseket postán értesítik.
Szalika, CBA-termékes az egyetlen, amihez nem kell a blokk! Gondolom, egyértelmű, hogy ott vetted, nem máshol. Én az itthon fellelhető CBA cuccokról is levagdostam már a vonalkódokat...
Hathor, de blokk is kell hozzá!
Bár nem akciós, de talán ide illik legjobban: aki játszik a CBA CBA-termékes játékán, annak ajánlom figyelmébe a 10 db-os CBA kávétejszínt. Kb. 60-70 Ft és az enyémnek 3(!) vonalkód volt a hátulján. Volt nagy meglepetés, mert csak otthon vettem észre

boci.
Gratulálok, nagyon szerencsés vagy! írnál nekem e-mailben hogy hogyan sikerült ez így neked?
Én még csak 35g-ossal játszottam.
Nem a vonalkód kell, hanem a vonalkód alatt van egy tízjegyű számsor.
az is játszik? Van rajta kód
35g-os Piros a Pennyben 69 Ft.
Amellett hogy a táblás Milka most a legtöbb helyen 170 Ft körül kapható, újra van Vanille Kipferl (vaníliás kekszes) és Spekulatius (mézeskalácsos) is.
A Walkers keksz a Tempoban 479 ft.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások