paint: nem kilopták, hanem nincs mindegyik újságban mágnes eleve. Origi átkötözött kupacot bontottunk fel a mekiben és egyben sem volt mágnes.

Pesti Estben elsö oldalon Lufthanzas hmágnes. Egyes újságokból olyan sterilen kiszedték, hogy még a ragasztópaca nyoma sem látszik.

brühüm

Én is ajiba kaptam. Talán még fellelhetö vhol.
arra nekem is!

Most kinondottan csak knorr leveskockára lenne szükségem.
Én szeretnék Barátok köztös mágnest,csak sajnos Knorr nincs érte,másra nem cseréled?
Barátok Köztres új szériás hűtőmágneseket elcserélnék 1:1 arányba knorr leveskocka vonalkódra.
ha valaki olyan hűtőmágnest kapott, mint a linkben van http://www.freschetta.de/docs/loyaltypoints_hu.pdf akkor szívesen cserélnék vele, mert én négyzet alakút kaptam...
Paint! én is!

Van 2db Dr. Beckmann hűtőmágnesem(argentín,és portugál),és 2db Danone 7 előny.
Csak, a csere-berében leírtakat keresem értük!!!
A Don Pepéből rendeltünk ma kérdeztem van valami új hmágnesük. Volt... zöld alapon, pizza alakzat alatta meg a telefonszámok.
Kreténes hmágnesekről tud vki esetleg képet küldeni?
Dr. Bechmen mágnest keresnék cserére mindegy milyen...van cserébe, theo, activia, máv.
shrekes tojásbol figurák vannak cserére.2 gumimágnes hiányzik nekem belőle.Ha van valakinek jégkorszak mágnese,figurája az is érdekelne.
Mágnesek is vannak cserére.
Danone 7 előny hűtőmágnes cserére vár!
Ismeritek ezt az oldalt?
Fém hűtőmágnesek, fémdobozok....
www.nosztalgia-plakat.hu
Sziasztok!
Van müller kidses hűtőmágnesem, kérésre tudok képet küldeni!
Vannak másfajta cseremágneseim is. Mágnesre cserélném.
Köszi
sziasztok!
a madagaszkár hűtőmágnes sorozatból 2* van meg nekem az, amelyiken julien van összefogódzva maurice-szel. Cserébe ebből a sorozatból kellene (ha van valakinek) a két makin és a martyn kívül bármelyik.
Barátok Köztes új hűtőmágnest elcserélnék,knorr kocka vonalkódra.
Knorr mágneses receptfüzet tartót elcserélnék.
Érdekel: Thedora esetleg más hűtőmágnes.
Van egy madaras hűtőmágnesem (domború, képet tudok küldeni), keresek Theodorát.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások