https://www.penzcentrum.hu/vasarlas/diakokkal-vitetne
-hazhoz-eteleket-a-netpincer-igy-jelentkezhetnek.106
7982.html
Lehet akkor szét kéne néznem pelenkanadrág ügyben... egy kis fagyi, ásványvíz az végem... na meg hozzá citromos sör...

" alt="

"> Itt a sorsolás alatt csak egy kis ásványvíz még véletlen se kelljen a wcre menni... Mert wcre bejutni is nehéz lett volna, aztán kijutni 1 perc alatt még inkább...

" alt="

">
Nem volt ezzel a játékkal semmi gond(pedig nem is játszottam vele).
Minél több a kikötés,annál nagyobb eséllyel nyerhet az,aki figyel a részletekre.
Miben különbözik ez attól,hogy egy csomó játéknál 5 napon belül érjen be a blokkod postán?Vagy mint a Pepsi-nél,hogy 24 órán belül jelentkezz e-mailben,vagy buktad a nyereményt.
Ha elmegy valaki nyaralni(ne adj isten kórházba),valószínűleg egyiket sem fogja tudni teljesíteni.Ez van.
Nem vagyok híve egyáltalán a kivételezéseknek .Ne legyen az,hogy jaj elütöttem egy számot a blokkról,jaj internet gondom volt,stb.
Én is buktam már nyereményt hasonló okból,de eszem ágában nem lenne ilyen miatt reklamálni.
Dehogynem! Van pelenkanadrágjuk is.
Hasmenésre nem jó a tenna...

" alt="

">
Paintuci
Ilyen esetre a Tenának szuper termékei vannak!

" alt="

">
(Bár nincs velük játék.)
Tolvai Reni pénzért vállalta. Tudnia kellett, hogy aki ide megy, nem miatta megy.
Voltam már ilyen sorsoláson: Keresztes Ildikó v. Vastag Csaba sem járt jobban.
Nem nyelte be senki. Megkapta a következő, aki odafigyelt és hibátlan pályázatot küldött be.
Megjegyzem:
Minden fel nem vett/ ki nem osztott nyereményt a szj újrasorsol:
Ebből vannak a rendkívüli játékok díjai.
De most gondoljatok abba bele, ott vagy rád jön a hasmenés mert izgulsz, az egyéb folyóügyek... elmész wcre... mert muszáj.. Kisorsolnak, a wcbe vagy van mikrofon és behallatszik vagy nem... vagy találni kell egy bizt.őr kollégát akinek szólsz h. itt vagyok, én vagyok a nyertes... minderre 1 perced van, 1 perc!!!!! Kijutni.... v. találni egy embert...
Ha rossz idő lett volna bent lett volna a sorsolás, úgy mint az Árkádban, iszonyat, tömeg, levegőtlenség, zsúfoltság... hülyeség az egész.
Aztán Tolvai Renit így megalázni, h. sorsolás után énekeljen pár embernek aki még ott maradt....
Játékszabály ide v. oda... hülyeség az egész...
Felületesen olvastam . A "kapart" nyereményt is bukta? Ez azért überpofátlanság!
Na ez az ! Az Én véleményem az,hogy olyan esetben ha egy sorsjegy véletlenül nem nyeretlen akkor nem kellene szabályzatra hivatkozva SZR rágó módon benyelni a nyereményt- a kis nyereményt legfeljebb levonni a nagyobból. Na arra meg külön kíváncsi lennék ,hogy ha valamilyen véletlen folytán a főnyereményt nézné be valaki a kaparóson akkor a szerencsejáték rt szólna -e?
Az írástudó elolvassa az apró betűst és aszerint dönt/cselekszik.
A többi meg csak nyavalyog.
Ez nem mentális, hanem értelmi kérdés.
Ennyi rizikó megérte azt a lépéselőnyt, hogy nem több 10ezer, csak 1-2 ezer esélyes volt.
Sajnálom a hölgyet, uúgy, mint azt a majdnem nyertest, akinek kihúzták a sorsjegyes pályázatát, mégsem nyert, mert az egyik nem nyeretlen volt. Duplán bukott: a kapart és a sorsolt nyereményt is.
Tanultam belőle: Azóta triplán megnézem a saját pályázataimat.
dodi54,
Van némi szövegértési problémád... Hol olvastad itt, hogy bárki is rosszat kívánt volna a szomszéd tehenének?
Itt - teljesen függetlenül a te butaságról, tiszteletlenségről, igazságtalanságról alkotott szubjektív véleményedtől - arról van szó, hogy volt egy játékszabály. Teljesen mindegy, hogy tetszik, vagy nem tetszik, aki játszott vele, elfogadta. Nem sokban különbözik ez egy szerződéstől, az is mindkét felet kötelezi az abban foglaltak betartására. Ha például eladod a házadat, és a vevő az adásvételi szerződés megkötése után "minden előzetes igyekezete ellenére" sem tudja csak a vételár felét kifizetni, annyiért is odaadod?
Paintuci
A legkisebb kétséged se legyen,hogy neked-nekünk van igazunk. a mentális érettség egyik fokmérője,hogy a személyiség tiltakozik a butaság és igazságtalanság ellen. Persze-mint egyes komentekből látszik vannak akiknek a bab is hús és különben is dögöljön meg a szomszéd tehene. Ezek az emberkék tényleg azt érdemelnék,hogy egy hasonló formációban kihúzzák őket fő díjnyertesnek de minden előzetes igyekezetük ellenére ne tudjanak megjelenni-aztán lehetne jönniük és opportunista módon lihegve helyeselni mind azt ami ellentmond az ésszerűségnek és az alapvető tisztességnek-na persze hasonló a hasonlónak örül!
Én is jövök legközelebb is.

" alt="

">
Aki bedobta a szelvényét az urnába, az elfogadta a játékszabályzatot.
A hölgy minden esetben elmondta, hogy olvassuk el, ennek tudatában pályázzunk.
Szerintem rendben volt a játék. Mi is múlt hétvégén jártunk ott moziban. Előtte csak gondolkodtam rajta, hogy esetleg játszani kellene... viszont mivel ott voltunk vásároltunk, adott volt, hogy vissza is megyek a sorsolásra, hisz ez volt a feltétele a nyeremény megnyerésének.
Nem számítottam ilyen hosszú műsorra, igaz nem is tudtam, hogy mire számíthatok. Nem Reni tehetett róla, hogy sok volt a türelmetlen ember. Őt csak felkérték erre. Összességében jó volt az egész lebonyolítás.
Nem tudtam felmérni mennyien is voltunk jelen, de jó volt tudni, hogy igen, akik eljöttek azok közül kerül ki a nyertes.
Ha legközelebb lesz ilyen, biztos hogy újra benevezek

" alt="

">
Amúgy is elhisszük h. az Arena kisorsolja a nyereményeket... de nincs kizárva T. Dóra fülébe kerül, hé majdnem nyertél egy autót...
Azt az összeget/gázsit amit a műsorvezetőnek, meg Tolvai Reninek, meg a kis sorsoló kislánynak adtak, adhatták volna a játékosoknak is, mint nyereményt...
Sokan vidékről utaztak fel, Pestre a semmiért... persze mindenki nem nyerhet.
Én utálom a helyszínen legyél ott játékokat.
Tavaly az Árkád játékához, wellness hétvégéről kellett hazasietni.
Tudom egyéni szoc. problem.
Cél volt, hogy mindenki lássa: valóban kisorsolták, valóban létező személy kapta az autót. Egy nyilvános, műsoros sorsolásnak épp az a varázsa, hogy láthatjuk a nyertest.
A marketinges úgy táncol, ahogy a szervező azt elvárja tőle.
Az Aréna maga dönti el, mire fordítja a bevételét.
Van egy feltételrendszer, aminek meg kell felelni.
Ez nem családi pótlék, ami mindenkinek jár, ha jár.
Ha reggel rád jön a szapora és lekésed a buszt, elkésel az állásinterjúról, nem perelhetsz be senkit. Így jártál.
Jogos volt, hogy a második kapta az autót.
Olyan, aki megfelelt minden feltételnek, egyértelmű szabályok és nem egyedi elbírálás, méltányosság alapján.
Aki nem tud úszni, ne induljon úszó versenyen.
dodi54,
nevezheted ezt a játékszabályt marketing túlbuzgóságnak, de az akkor is tény, ahogy akik játszottak a játékon, elfogadták azt. Nekem is necces volt odaérnem, mert Egerből jöttünk vissza és 14:15-re értem Pestre, de ha nem értem volna oda, akkor is csak magamat hibáztatnám. Ennek a játéknak a hátránya egyben az előnye is volt: nagyobb volt az esély a nyerésre, mint egy országos promón.
Nekem lesújtó véleményem van a maxxon -aréna szervezésről és betiltanám! Az egy dolog,hogy vannak a másik ember iránt tiszteletlen emberek-ilyenek lesznek is még sokáig. A törvénynek viszont szabályozni kellene egyes cégek-szervezők lehetőségeit. Gondoljunk már bele,hogy T Dóra- vagy adott estben akár bárki-eredetileg elment volna de közbe jött egy vismajor-belázasodik a gyerek vagy bár mi amit előre nem tudhat senki . lehet e joga bárkinek ahhoz,hogy a másik embert megfossza egy többmilliós értéktől a maga rosszul értelmezett marketing túlbuzgóságától vezérelve? Szerintem nem! A maxxon és az aréna illetékesei megfosztották T Dórát a nyereményétől-szerintem ez egy alávaló ,alantas mentalitásból következik és nem érdekel a kifogásként lobogtatott játékszabályzat-hiszen éppen az nem tiszteli a másik embert.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások