Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 224 / 233 oldal |
Az újonnan csatlakozoknak már abszolút nem adnak meghívót.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Csatlakozom az előttem szólóhoz. Már nekem sincs meghívóm
Szerintem szó sincs irigységről!
Szerintem szó sincs irigységről!Sajna az új szabályok szerint csak egy szem meghívót lehet küldeni
Én meg rég ellőttem már az enyémet, ahogy szerintem sokan mások is 
Én meg rég ellőttem már az enyémet, ahogy szerintem sokan mások is 
Tery,
Én is hiába kértem, bár tudhatnák hogy fortuna nem szereti az irigyeket.
Rosszul kampányoltunk, hiába batiz nélkül nem megy.
Én is hiába kértem, bár tudhatnák hogy fortuna nem szereti az irigyeket.
Rosszul kampányoltunk, hiába batiz nélkül nem megy.vannak akik írtóznak a kéretlen meghívóktól és nyakra főre kapják
" alt="
">
én szeretnék, sokszor kértem,de hiába .... :I
Tehát ismételten szégyenpírral orcámon, a lehetőségtől mámorosan, félénken nyomkodva a billentyűket,alázatos tisztelettel suttogom a képernyő felé (hátha én is tudok annyira hatásos lenni mint Gyurcsók úr) - iwiw meghívót kérnék szépen Szükség esetén nagykorúságomat tanukkal tudom igazolni Erkölcsi bizonyítvány csatolva
" alt="
">
én szeretnék, sokszor kértem,de hiába .... :I
Tehát ismételten szégyenpírral orcámon, a lehetőségtől mámorosan, félénken nyomkodva a billentyűket,alázatos tisztelettel suttogom a képernyő felé (hátha én is tudok annyira hatásos lenni mint Gyurcsók úr) - iwiw meghívót kérnék szépen Szükség esetén nagykorúságomat tanukkal tudom igazolni Erkölcsi bizonyítvány csatolva

Én is szeretnék kérni egy iwiw meghívót, köszi előre is!
Maciimádó mintha már találkoztunk volna nem. Az szem ismerlek. 

Maciimádó.
Olyan jót nevettem.
Olyan jót nevettem.Ismer valaki engem?:-) Ha igen, kérnék szépen egy iwiw meghívót. Előre is köszönöm!
Én is nagyon szeretnék egy iwiw meghívót, ha lenne valakinek... Köszi
iwiw = international who is who
(nemzetközi ki kicsoda ismerőskereső oldal)
(nemzetközi ki kicsoda ismerőskereső oldal)
szamimami
Ez nem nyereményjáték.
Mindenkinek csak egy meghívója volt, és százszor meggondolta, kit hívjon meg a barátai, jó ismerősei közül, nem hiszem, hogy bki csak úgy elpazarolta volna (félig) ismeretlen ismerősökre.
Ez nem nyereményjáték.
Mindenkinek csak egy meghívója volt, és százszor meggondolta, kit hívjon meg a barátai, jó ismerősei közül, nem hiszem, hogy bki csak úgy elpazarolta volna (félig) ismeretlen ismerősökre.
Mi az az iwiw meghívó? Mindegy! Kérek szépen én is, ha lehet. Kicsit le vagyok maradva (minden időmet elveszi a sok APEH bevallási határidő, de már kezd fogyni!) Na mindegy! Szóval lemaradtam a lényegről, de meghívót kérnék!
Árpi001!
Elküldtem.
Elküldtem.
Ha valakinek van még iwiw meghívója, én is kérnék

na azt hiszem megtaláltam a megfelelő helyet
:
szóval még mindig szeretnék iwiw meghívót kapni
:
szóval még mindig szeretnék iwiw meghívót kapni
yeeee!
nekem jöhet
nekem jöhet

Gmail-hoz meghivó kell valakinek ?
Mindenkinek csak egy meghívója van/volt.
iwiw meghívót én is kérnék, köszi