fradigy, az lehet, hogy a sorsológépet nem érdemes figyelni. De aki azzal foglalkozik, hogy pepsit ad el és a kupakot lenyulja azoktól, akik kifizették a teljes üveg árát, az már igen is gusztustalan. Ha jól tudom igen sok hely van ilyen.
Én csak korán reggel próbáltam meg nagy nehezen 23 kupakot elküldeni. Ennyi pénzem volt. Azért durva, hogy ennyiből semmi.
Sőt, tudok olyanról aki 100-at kükdött el, és nyem nyert!!! Hogy is van ez???
Szóval én akkor hiszem, ha látom...
sorsolas: ezen sztem lehet morfondirozni, de nem igazan erdemes. es csak azert nem, mert nem tudni, HOGY mukodik a sorsologep. innen kezdve max azt teheted h mind2 modszert kiprobalod, de.... sorsolo program az en felfogasomban annyit jelent, h random kivalaszt 1 sort az x-bol abban van 1 teloszam es 1 kod. ennyi. de hat meg kell probalni, miert ne?
margitsziget: mult 7vegen csekkoltam, semmi akcios nem volt. se udito, se sor, se csoki. szal csak azt a pepsiskupakot talaltam amit en vittem. viszont babasetaltatas kozben mar 2 gold kupakot talaltam!
metrogold: na inkabb legyen 170 es ihato.....
Kolagyár jó lesz? Bár ott nem főznek de majdnem.... Egy köpésre van tőlem nap mint nap egy csomó jó kupak. Mivel a Pepsivel szemben dolgozom. Bár dolgoztam a Pepsiben is, de vicces mert akkor a visszaérkező visszaválthatós palackon található Cocás kupakot gyűjtöttük. Akkor azzal lehetett nyerni. "Az igazi Coca-Cola nyár" nevezetű akció volt.