Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 224 / 1052 oldal |
kathy007 és Évi** levele érkezett, köszi!
Darling pulcsi.
Fa termosz. Elírták a házszámot és tegnap visszavitte a postás, de szerencsére ma egy másik, aki ismeri már a nevemet, kihozta 

Mapei wellness csomag. Nagyon tuti 

Éppen most hozta a futár a 6 db Knorr tányérjaimat és a 4 db jacobson nyert bögréimet. A Bertolliról azt mondta, hogy nem tud semmit pedig a hölgy akivel beszéltem azt mondta, hogy együtt fogják kiszállítani. Ezt csak azért közöltem, mert olvastam, hogy mások is várják a Bertolli csomagot. Reméljük egyszercsak, majd az is megérkezik.
Dettó Rámás asztalközép - valóban szép

Ide is megjött az értesítés 2 db darlingos törölközőről, most megyek értük a postára. Már nagyon kíváncsi vagyok rájuk, a képen nagyon jól néznek ki. 

Most hozták a BRAVO-s PSP-met! Dhl-s futárral!
aha,sada köszi
Gyorsasági a Spar Darlingos játékán.
pulóver a darlingtol??
Nem kellett sokat könyörögnöm a knorrnál, fel sem hívtam, tegnap amikor beírtam hogy nekünk még a júliusi sincs meg egy óra múlva hozták is. Ma meg a darlingtól a pulóver!
Vénusz szakácskönyv
Még tegnap manikűr szett a Fa-tól. Nagyon jó.
A cherryon-tól irható CD
Bertolli nekem sem jött, csak 1 rama teritő és 2 törölköző és 1 prizee elektromos dobókocka.
Sasa7
A Bertollinál nekem hetek óta igérgetik, hogy a csomag már a futárnál van és hamarosan megkapom, de eddig semmi.
A Bertollinál nekem hetek óta igérgetik, hogy a csomag már a futárnál van és hamarosan megkapom, de eddig semmi.
A Rámától egy karácsonyi asztalközép,nagyon szép teritö !!! A "Karácsonyi Nyereményjáték" -ra invitáló levél kiséretében.
Hello, Bertolli készletet vár még valaki? Én nagyon, csak még nem kaptam meg 

Gomblyuk cseréje, köszi