USB40, nagyon szívesen!

Adjon már valaki valami tanácsot,mit lehet csinálni a Miss Popcorn játékkal kapcsolatban.Egyszerűen felháborító,amit művelnek,meg műveltek eddig is.Az ember több ezer forintot költött sms játékra,sms szavzásra és még nem is sorsolnak,ki sem írják a nyerteseket,de ezt már beírtam ide a fórumra.
Most viszont megdöbbentett,hogy 15 ember közül nem tudják kiválasztani a legtöbb szavazatot kapott fiút és lányt.Ha megnézitek a honlapjukon nem az nyert aki a legtöbb szavazatot kapta a lányok közül...
ennyire ne mfoglakoznaak semmivel.
meg a szavazók közül 150 nyereményt sorolnak,hol van a nyertesek névsora vagy tel száma.....
Segítsen már valaki,hova lehet fordulni ilyen problémával????
Utálom ha átvágják az embert és hónapokig szivatják....
ildicc
Köszi, nagyon kedves vagy.
26-án este küldtem el a @-t

Erről ennyit.
A párom telefonjáról később küldtem smst a K & H játékban, ő megkapta kedden az ajándékát, én azóta sem

USB40, ez semmi, csak visszajelzés arról, mikor olvasták el a leveledet. (Empfangen = átvesz, megkap)
Kaptam a KIKA-tól választ.
Csak nem értem - mivel nem tudok németül.
Aki érti, kérem fordítsa le! Köszi.
Dátum: Thu, 28 Jul 2005 11:41:21 +0200
Feladó: krisztina.kokai@kika.at
Címzett: hatargi@freemail.hu
Tárgy: Re: KIKA - Van képünk hozzá! tippleadás: hatargi - 3
Empfangsbestätigung
Ihr Re: KIKA - Van képünk hozzá! tippleadás: hatargi - 3
Dokument
:
wurde Krisztina Kokai/KIKA
empfange
n von:
am: 28.07.2005 11:40:51
sada Hozzászólás - 2005. július 19. :: 17:34
Jut eszembe, most nincs futó Pall Mall vagy Kent játék, nincs dömping az ügyfeleseknél .
Aki még mindig nem kapta meg a webre a jelszavát, vagy nem tud bejutni, most noszogassa őket, több ismerősöm is most sikerrel járt.
Akár egy telefonnal kérhetiitek mindkettőre: 06-40-200.025 /9
mel6
a kirakósról lekéste,de aztán a többi ( öltöztetős,építős,stb tudtam játszani) utána kerültem valszin. "feket listára"
Tery
Amikor a gyorsasági kirakóért lehetett Kent hátizsákot kapni, egyszerűen nem aktiválták a kódomat, pedig a Pall Mall-nál akkor már játszottam.Aznap többszőr hívtam őket, mindig csak ígérgettek, azán mikor elfogyott az 500 zsák begurultam, megírtam a vélemyényemet, de nem is ragáltak rá...
2 hét múlva aktíválták a kódot!
Pall Mal ajándékaim még mindig sehol, de nem ez a pláne.
Úgy látszik annyira kiestem pixisből,hogy még az oldalakra sem enged fel. Sem a Kent,sem a Pall Mall nem fogadja el a kódjaimat. Hiába kérem a kódomat @-ben a fülük botját sem mozdítják. Ez akkora de akkora pof...átlanság

Nem elég a rosszat sejteni, bizonyítani is kell tudni.
Novake!
Nekem sem az a bajom,hogy a tanácsadónő játszhat,hisz ő is vásárolhat,akkor miért ne. Csak azt nem hiszem el,hogy valaki ennyi terméket vett volna a saját számára, 15 nyert és még akkor esetleg mennyi nem,ráadásul ez nem is az egész játékidőszak.
Novake!
Én megértem, nem is nagyon problémázom miatta.
Még van itt a Bosnyák piacon szombatonként egy Avonnal foglalkozó hölgy. Hozzá lehet, hogy kimegyek szombaton, igy a finishben. De aztán lehet, hogy igy a vége felé nem lesz ilyen kódja, mert már pl. elfogyott.
Én sem értek vele egyet, hogy tanácsadónők ne játszanak, hisz nem mindenki rendel nagy tételben, valaki csak a szűk családnak, az most pl. miért ne játszana.
Én is Avon Tanácsadónő vagyok, mert rendelhetek, van törzsszámom, csak most fél éve szünetelek. De ettől még részt tudok venni a játékban.
leon
Közel 4 éves közös fórumozás tapasztalata, ismeretsége alapján eszembe sem jutna novake tisztességét megkérdőjelezni.
Ne csak azt nézd, mit mond, azt is, ki mondja!
Cirmi, Fozo.Gabi, Smile és Többiek!
Mint ahogy korábban is írtam a Koordinátorok játszhatnak, a Vezető Tanácsadónők, Avon alkalmazottak és az ő közeli hozzátartozóik nem. Ez így szerepel a katalógusban is. (Ebben az esetben a Tanácsadónő nem tudta jól.)
Az Avon nem védi a Cseh családot, de csak úgy megvádolni sem lehet senkit. Természetesen ha konkrét esettel fordultok hozzánk, azt kivizsgáljuk. Ha például bementek vásárolni a győri Cseh család Avon szalonjába, vesztek két Color Trend terméket és nem kaptok kódot és ezt megírjátok az Avonnak (hungarian.marketing@avon.com), akkor természetesen kivizsgáljuk az esetet.
Ha tehát bárhol olyat tapasztaltok, hogy teljesítitek a feltételeket (ti. megveszitek a két Color Trend terméket), de nem kaptok kódot, kifejezetten kérlek titeket arra, hogy írjátok ezt meg részletesen (mikor, hol történt) a fenti címre.
Az Avonnak is érdeke, hogy a játék tiszta legyen!
Köszönöm.
Novák Evelin
Avon Cosmetics Hungary Kft.
Az a baj, hogy a KIKA (ill. reklámcég) nem ismeri el, ha hibázik!!!!!
a KIKA mást sem szeret, pl. engem sem. A reklám-cég körül "büdös" a dolog......, azok "variálnak"......
A KIKA engem nagyon nem szeret
3. ford.
13701059
13816866
13278389
Ezt igazolták vissza:
Az alábbi adatokat rögzítettük (2005.07.20-n):
Tipp leadás a KIKA - Van képünk hozzá! játékban
SZEMÉLYES ADATOK:
Regisztrációsnév: hatargi
Email: hatargi@freemail.hu
LEADOTT TIPPEK:
Forduló: 3
Termék 1: Kód: 13701059
Termék 2: Kód: 13816866
Termék 3: Kód: 13278389
A második forduló nem írták jóvá,mert...de ez szerintem jó!
Miért csak két pontot adott?????
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások