Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 224 / 319 oldal |
10:1
13:1
5:0 

füstölő 

12:1
4:0
Szerintem zsákbamacska.
Nálunk 20:0.
Nálunk 20:0.
ok,láttam én is! Akkor zsákbamacska,mit nyer,az akinek hétvégén sikerül?
Nekem is,eddig: sok - 0 a pallmall javára.
Nekem is,eddig: sok - 0 a pallmall javára.

5:0 a PM javára

Szerintem egyértelműen le van írva, hogy a hétvégi nyeremények a napi nyeremények bármelyike lehet. 

Fáreó
A képen erre a hétre is karóra és takaró van...
Ahogy gondoltam. Az csak kép, nem változtatják.
A képen erre a hétre is karóra és takaró van...
Ahogy gondoltam. Az csak kép, nem változtatják.
Múlt héten kedden nyertem takarót!
Kiváncsi leszek,amit eddig nyertem a Pall Mall-l azt mind megkaptam.
Kiváncsi leszek,amit eddig nyertem a Pall Mall-l azt mind megkaptam.
Most hétvégén óra, és takaró a meglepi. Jövőhéten más lesz. Naponta mindig egyfajta, de hetente változik. Megkérdeztem mivel nyertem szombaton, és hogy mi lesz az aji. Takarót keresek változalanul.
Még sokan nem kaptuk meg. MÚLT HÉTEN FELHÍVTAM ŐKET ÉS AZT MONDTÁK,HOGY 1 HÓNAPON BELÜL MEGKAPOM,DE MEGNÉZTE ÉS NEKI IS ANNYI VOLT REGISZTRÁLVA,MINT NEKEM,TEHÁT CSAK LASSÚAK
sziasztok!
van még valaki, aki nem kapta meg a hibakeresős bögréket, vagy csak nekem nem jöttek még meg?
valaki tudna mondani egy számot, amin utánaérdeklődhetnék?!
köszi előre is!
van még valaki, aki nem kapta meg a hibakeresős bögréket, vagy csak nekem nem jöttek még meg?
valaki tudna mondani egy számot, amin utánaérdeklődhetnék?!
köszi előre is!
Szerintem holnap kiderül, hogy a hétvégi ajándék az-e, ami a képen van. Mert az is lehet, hogy véletlenszerűen, de előre és egyfajtát sorsolnak egy napra, tehát ami a neten van, az a tényleges ajándék. Ha holnap megváltozik, és jövő hétvégére mást mutat - nyilván így van. Ha nem változik, akkor marad a várakozás a meglepire...
Nyertem valamit.de csak ennyit írtak. Úgyhogy mit az nem derült ki. Talán órát..
"Ez aztán a szerencse a hétvégi játékban megnyerted az egyik meglepetés ajándékot."
"Ez aztán a szerencse a hétvégi játékban megnyerted az egyik meglepetés ajándékot."
Nyertesek
Éci Hozzászólás - 2006. március 11. :: 13:18
Óra a Pall Mall-el !
Kérdés: mai nyeremény, vagy csak ma tudta beírni?
Éci Hozzászólás - 2006. március 11. :: 13:18
Óra a Pall Mall-el !
Kérdés: mai nyeremény, vagy csak ma tudta beírni?

Láttam a képet, de a levélben is, játékszabályzatban is az van, amit
írtam.
Szerintem a kép csak balf........
Nyert ma vki? És mit?
Az perdöntő lehetne?
írtam.
Szerintem a kép csak balf........
Nyert ma vki? És mit?
Az perdöntő lehetne?

OK! azt tom. olvastam,de a nyereményeknél,ha végiglapozod,vagy ráklikkelsz,a 2 beírt linkre ott az szerepel,legalábbis ezen a héten.