Egyszer volt játék vele jó pár éve szerintem. De ettől függetlenül érdemes mindent elrakni amit csak lehet és amire csak van hely.
krysztasz: mondta, hogy Pesten jár, hol tudnánk találkozni. Elmondtam a programom és felajánlottam neki, ha akar reggel jön, itthon vagyok és azt a variációt választotta.

Reácska
ha megkérdezhetem, mi volt a gondod?
Mi is rendszeresen gyermelyit veszünk, csak 4 tojásosat. Mivel eddig nem volt vele játék, kidobtam.

Reácska
Ez igen!

Házhoz is jött? Tényleg érdemes az ő terméküket venni, mert foglalkoznak velünk, a vásárlóval.
Némi gondom akadt a héten a Gyermelyivel. Írtam nekik. Másnap reggel 9 után 2 perccel csörgött a telefonom. Elmondtam a bajom. Megígérték, hogy intézkednek.

Ma egy kedves hölgy a Gyermelyitől házhoz jött, megbeszéltük a problémát, hozott ajándékot és némi infót.
Május 15 után Gyermelyi játék lesz és figyelem!
4 tojásos is játszik.
Bárcsak minden cég ilyen fair módon intézné a dolgait. Annyira rendesek voltak és segítőkészek, hogy biztos az ő terméküket fogom fogyasztani annak ellenére, hogy problémám volt velük. Mert megoldották, mert igyekeztek mindent megtenni, hogy elégedett maradjak és továbbra is Gyermelyit fogyasszak.

Horváth Szilvia most küldött mailt,hogy amennyiben olyan levelet kapok a pamperstől,hogy már nem fogadták el a pályázatomat vegyem tárgytalannak. 2003-as a kisfiam már nem lenne jogosult a játékra,de mivel azt a lehetőséget kaptam,hogy febr 15-ig feladhatom a pontokat,így mégis elfogadták és még megkapom az ajándékot. Nagyon rendes volt Szilviától,hogy utánajárt és itt napok óta mailozik velem.
Lehet, hogy furcsán hangzik, de a Pall Mall-t fogom dicsérni. Írtam nekik egy e mail-t ,mert a kód beküldésem közben az egyik csemetém elvándorolt máshová a neten.Csak egy pillanatra néztem máshová, de már nem láttam a választ.Ma felhívott egy nagyon kedves hölgy és telefonon válaszolt a kérdésemre.Nagyon készséges volt.TETSZETT!!
Ja igen ,különben nem nyertem.
A Chio tényleg megérdemli, hogy bekerüljön ebbe a rovatba!
Többször nyertem már náluk (más-más családtag nevében):
telefont, 3 féle társast, autópályát, stb, és most ezt és mindig nagyon gyorsan megkaptuk az értesítést és a nyereményt is.
hatvanhét Hozzászólás - 2005. április 16. :: 15:53
Szuper, gratula egyébként a Chio-Wolf az egyik legkorrektebb cég, gyorsak és én még nem láttam őket a neg. tap.-ok rovatban, csak az a baj hogy én még nem nyertem velük, de most tömjük a snacket magunkba rendesen!
sada Hozzászólás - 2005. április 16. :: 15:44
A kedden nyert Wolf-wellness hétvége nyereményértesítője pénteken már meg is érkezett!
(ajánlott, tértivevényes levélben)
Így is lehet!
...hm, hogy mik vannak?!?!?!?!?!?!?

.....hihetetlen de jó.

Nagyon ötletes, tetszik. Én eddig csak a csomagolások hátoldalát írkáltam, de teszek mellé én is papírt.
Nekem van egy nyomtatott levlap szerű vmim, azon megvan adva nevem, címem, telefon, mobil, email. Ezt minden pályyázati borítékba beleteszem, nehogy egyszer ne kapjam meg a főnyereményt, mert nem tudnak utolérni.
Meg így nem is kell írogatnom, mert mindig kinyomtatok belőle sok tucatot.
A Calvotól engem is hívtak a játék elején, mert figyelmetlen voltam és rossz kiszerelést küldtem, szerintem azt a férfit mutogatni kéne, bárhová dobhatta volna a pályázatomat, ehelyett felhívott és még azt is elmondta, hogy igyekezzek a beküldéssel, mert még nem ért be annyi, amennyiért törülköző járna...

Remélem, ott lesz a sorsolásnál is!
Sada, most már csak az kell, hogy nyerj - na és meg is kapd!
Én tavaly a "győrikekszes" sráccal barátkoztam össze telefonon. A széldzsekimet azóta is várom. Épp a napokban dobtam ki az ajánlott vevényt és a zacsikat. Jobban örültem volna egy morózus ügyintézőnek és egy széldzsekinek.
Azt is, sőt a tavalyelöttit is.
Én mindig megadom, minden játékhoz. Biztos, ami biztos

sada, queene
De honnan tudták a számotokat? Meg kellett adni a játék miatt?
sada
Aladdinos Bombit is beküldtél? Mert nálunk még mindig Aladdinos van a boltban.
Hasonlót én is elkövettem a Calvo-val. Elfelejtettem betenni a borítékba a blokkot a vonalkódok mellé, és elpostáztam

" alt="

"> Csak két nap múlva találtam meg a blokkot a tárcámban, el is könyveltem, hogy nagyon ügyes vagyok, sikeresen beküldtem egy érvénytelen pályázatot.
És láss csodát, csörgött a telefonom és egy kellemes hangú férfiember tájékoztatott, hogy így bizony nem érvényes a pályázat, de ha utólag beküldöm a blokkot, akkor ezen még lehet segíteni. Félreteszi, és ha beérkezik a blokk hozzá, majd akkor regisztrálja a beküldést. Postáztam a blokkot, akkor még küldött egy SMS-t is, hogy megérkezett, minden rendben van és a pályázatot regisztrálta. Ilyen is van

Csak sajnos ritka
De kellenek az ilyen tapasztalatok, az embert megerősítik a hitében, hoyg nem hiába játszik

sada, össz. 3 lehetőség van: 1; be volt nyomva a lelkem, 2; rossz számot hívott, 3; van még fehér holló, pedig azt mondták kihalt!
Ezekután nyerned kell! HAJRÁ!!!!
Trappolok a városban. Bizsereg a telcsi a zsebemben:
X Y vagyok az IDC Hu Kft-től. Ön beküldött több pályázatot a Bombi játékra.
(Valószínű, el szoktam követni ilyesmiket. Hirtelen azt sem tudtam, mi is az a Bombi. Aztán leesett: Elefántos mézespuszedli..)
De mindegyik borítékba csak 5 csomagolást tett, pedig 6 kellett volna.
(Öregszem, hülyülök...)
De semmi gond, én átcsoportosítom, csak tudjon róla, hogy így eggyel kevesebb pályázata lesz.
És legközelebb már 6-ot küldjön be, jó?
Hát ezt nevezem szimpatikus hozzáállásnak! Le a kalappal.. Nagyon jól esett.
Mondtam is, hogy na, ezt beírom a fórumra (Az elmesélem a klubba helyett..)
Még egyszer köszönöm! (Hátha olvassa...)
prizee és hol van?
Érdekes, hogy Te órát is nyertél meg csekket is, tedd fel a honlapodra megnéznénk.
Szerintem csak a honlapodat reklámozod itt! Ha jól látom nemrég készült el a honlapod és kell a látogató
Fell forr az agyvizem amikor egy két új be esik ide és a régieket hülyének nézi !!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások