Külföldi szerencsejátékok, nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 224 / 303 oldal |
szabcsina: tőlem nem kértek semmit, tegnapelőtt kaptam meg az uzsis tatyót sorbanállás eredményeként.
Aki sorban állással nyert valami ajándékot a prizee-on, neki is el kellett küldeni a személyit, meg egy villanyszámla, vagy bármely közüzemi számlát, ami a nevére szól?Plusz a nyomtatványt?
Vagy csak velem szívóznak mostanában?!A személyi adatokkal nem fognak visszaélni?
Kérlek titeket, aki tudja vagy hasonló helyzetben volt írjon!
köszönöm előre is!!!
Vagy csak velem szívóznak mostanában?!A személyi adatokkal nem fognak visszaélni?
Kérlek titeket, aki tudja vagy hasonló helyzetben volt írjon!
köszönöm előre is!!!
villám: köszi,akkor ez engem sosem fenyeget

A lényeg, ha hétvégén beváltasz egy Maxpackot, vagyis egy kódot az oldalhoz, akkor a heti játékot már nem egyszer , hanem kétszer játszhatod.
Én épp ma délelőtt váltottam be egy kódot, de sajna rám már nem érvényes ez az ajánlat. Bezzeg, ha vártam volna délutánig
persze nem tudtam, hogy lesz ilyen lehetőség...
Én épp ma délelőtt váltottam be egy kódot, de sajna rám már nem érvényes ez az ajánlat. Bezzeg, ha vártam volna délutánig
persze nem tudtam, hogy lesz ilyen lehetőség...valaki tud nekem segíteni,hogy mi az a sárgarépa,amire ha rákkattintunk valami levelünk jön. valami bónusz lenne,ha lenne maxpackkunk?
Tudna nekem valaki segíteni?
Anyukámnak tegnap sorbanállással össszejött egy neon toll, de valamit el kell faxolni!Ki kell nyomtatni azt a papírt, és mi kell még hozzá?Személyi?És ezt miért kell csinálni?
Másnak is ez volt?
Nem tudok nagyon angolul!S.O.S!!!
Anyukámnak tegnap sorbanállással össszejött egy neon toll, de valamit el kell faxolni!Ki kell nyomtatni azt a papírt, és mi kell még hozzá?Személyi?És ezt miért kell csinálni?
Másnak is ez volt?
Nem tudok nagyon angolul!S.O.S!!!
ma megkaptam a perselyt

marycsiga: eddig 5 ajándékot kaptam,de mindegyik a feladástól számított 3 héten belül érkezett meg.
marycsiga: köszi! Remélem Te is mihamarabb megkapod!
marycsiga! Nekem eddig a prizee-s ajándékok mindig 2 hétre érkeztek a postára adás napjától számítva.
anianya örülök
én 3.án nyertem ,a perselyt,12-én postázták,de még nem kaptam meg
remélem nem a postásé lesz.
én 3.án nyertem ,a perselyt,12-én postázták,de még nem kaptam meg
remélem nem a postásé lesz.szabcsina: nagyon köszi! 

anianya
Örülök, hogy ennyire örülsz neki!
Örülök, hogy ennyire örülsz neki!
Képzeljétek sorba álltam az uzsis tatyóért, már nagyon vágytam rá és jún. 4-én meg is nyertem. Ma pedig már meg is kaptam!
Annyira szuper, tök jó nagy és hátizsáknak is lehet használni. Gyorsak voltak, jeee.
Annyira szuper, tök jó nagy és hátizsáknak is lehet használni. Gyorsak voltak, jeee.

Köszi Ildi80.
+Coins menüpont / Use findcodes / By findcodes,
aztán lehet választani, hogy 40 coins-ot akarsz-e érte, vagy
25.000 Findies-t. (Oda írod be a kódot)
aztán lehet választani, hogy 40 coins-ot akarsz-e érte, vagy
25.000 Findies-t. (Oda írod be a kódot)
Nem tudna valaki segíteni? A Wondylandon vettem egy Find-kódot, meg is kaptam, csak nem tudom hová kell írni a find-jeuxon?
Ma végre, egy hét letiltás és két fax után engednek játszani!
Hurrrá!Ez felér egy nyereménnyel!
Hurrrá!Ez felér egy nyereménnyel!

Engem már lassan egy hete nem engednek játszani a Prizee-on!
Ma küldtem el másodszor a faxot!Nem értem, miért nem engedik a játékot!
Ma küldtem el másodszor a faxot!Nem értem, miért nem engedik a játékot!

szildi: nagyon köszi!