Kösz. Én is gratulálok neked.

(Már majdnem lemondtam róla.)
MRJ: Akkor maradt még belőle tavalyról.

Gratulálok! Én meg 3 hónap után a pizzás mágnest.
Megkaptam az ÍRTÓbiás hűtőmágnest. Úgy látszik nemcsak tavalyi játék.

(Biolit termékekhez tett szórólap)
mel6
kreatív vagy!

Igaz nem hűtőmágnes,de ha már a tojásoknál tartunk:tök jó tojást lehet kapni,és nem is drágán 130 Ft körül,valamilyen macis,és tele van micimackó és társaival(kézzel festett figura),aminek én a lábára mágnest ragasztottam és tök jól mutat a hűtőmön

Gomblyuk
hát igen...én is csak egy kis éjjel-nappaliban találtam eddig...
ha esetleg rátalálok a hiányzó darabjaidra, megkereslek

dia0921
Kisebb boltokban lehet kapni, de nagyon változó, hol ez van, hol az. Vagy éppen semmi, vagy mind a 3. Még ilyen édességes bódéknál is van néha. Sőt piaci édességesnél is.
Persze jó drága, kis boltban a legolcsóbb, legalábbis nekem ez a tapasztalatom.
Shrekes gumimágnest iszonyat régen nem találtam sehol, ezért is keresem a két hiányzót cserére ...
a 2 jégkorszakos hűtőmágnesem és a figuráim még mindig cserére várnak...!
Gomblyuk!
milyen üzletben lehet kapni a Shrekes és Madagaszkáros tojásokat? én még jégkorszakosat is alig találok...
Barátok Köztes új hűtőmágnest elcserélnék knorr vonalkódra.
Gomblyuk!
van 2 db jégkorszakos hűtőmágnesem ( Manny-s, zöld háttérrel) és szintén jégkorszakos figuráim: 3 manny-s, 1 diego-s meg 2 rágcsálós (nem tudom milyen állat, Crash and Eddie a nevük).
Hűtőmágnest szeretnék értük, lehet shrek-es, madagaszkáros, jégkorszakos.
ha érdekel, írj: dia0921@citromail.hu
Sziasztok !
Shrek 2 tojásból keresem cserére a gumis hercegnős és a gumisszamaras mágneseket.
Van cserére Shrek2, Madagaszkár és Jégkorszak2 tojásokból mágnes, figura, vagy egyéb mágnes. Vagy más, írj, megegyezünk !
(Egyébként pár madagaszkáros figurát is keresek cserére, valamint jégkorszakos mágnesből és figurából is párat, ha esetleg ezekből lenne bármilyen cseréd ..)
Köszi !

Rekamama írtam mailt mágnes ügyben!

Dr.Beckmann hűtőmágnes(bontatlan), Nők Lapja Konyha hűtőmágnes(vadi új), nagy Kométa hűtőmágnes, Monte Space mágnesek cserére várnak! Képet küldök, ha írsz!
Vonalkódokat szeretnék értük kapni! PL. Friskies, Theodora, Cerbona szelet/műzli, Durillo tészta!
Pilóta hűtőmágnest keresek.....
aha...

Barátok közt újságban,ismét vannak új hűtőmágnesek!

Hát ez az

későn kaptam az infot. Brühüm, brühüm
Gomblyuk,
a WITCH lányok baba korabeli képe van rajtuk, aranyosak. De már a júniusi magazin van a hirlapárusoknál.

Nem mert nekem is csak mondták, hogy van, volt ilyen.....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások