Van akinek nem kell segítség mert ügyes. Az kér segítséget aki nem az. De kitalálok vmit majd, nemsokára. Torzon a Városligetbe is megyek, felosszuk a területet vagy megegyezünk aki hamarabb meglátja a kupakokat?

Én 2 ipodnál tényleg megálltam, mivel sokan azt sem tudták mi az akiknek el akartam adni. Saját részre meg minek több.
ha ilyen jól esik az illetőnek, hogy kicsesszen másokkal, szerintem meg se érdemli, hogy segítsenek neki!!!
Ugyanez volt tavaly az iPoddal is...
Senki nem állt 2-3 után csak mert a másik kérte
Paint : légyszives nekem is maradjon,mert megyek én is
Azon kívül, ha sokan összefognák forumosok, akkor tuti, hogy ki tudnán szúrni azokkal, akik csak itt lesnek, nem írnak, és nem fognak nyerni, de ez senkinek eszébe sem jutott. Együtt kellene megoldani, ha nem akkor ez nem baráti fórum, ennyi a véleményem.
Ez már tényleg butaság!!!
Aki még tényleg egyetlen egyet sem nyert, annak miért nem lehet az
esélyt megadni?
Nem emékszem már rá ki írta, de közölte, hogy már csak azért sem...
Szóval a telhetetlenség az megvan rendesen. Ezt hogy összefogás nem látom a forumban, csak a sok szemétséget... Két három ember, aki igazán összetart...
Évek óta idejárok, de ezt az undormányt régen láttam...
Nekem itt senki ne beszéljen összetartásról...
Talán a telhetetlenségről.... Lsd, (eladom kódómat) stb.
Tippelhetsz melyiket választom.

silver: kicsit unalmas már, hogy folyton engem csesztetnek. Nem dorc@ az első.
Úgy látom én lettem a fő ellenség......
Én, aki még egy telefont sem nyertem!
Hej, ha tudtam volna, hogy eljött a Szabók nyerési ideje, legalább egy pepsit vettem volna!

Látom nélkülem is el vagytok....aki többet nyer nem feltétlen sokat küld. (100-200-ra gondolok.) Lehet küld 30-t , 40-t az meg csak töredéke a százaknak. Azt hiszem be kell látni, valakiket jobban, vkiket kevésbé szeret fortuna.

De reszkes Margitsziget a hétvégén, megyek és összeszedek egy csomó kupakot vagy lehet nem.

nem ugy nézett ki
letámadod amiért kimondja amit érez his mi még egyet se nyertünk, mondjuk én márra gyüjtöttem az energiát (kupakot)

silver: megértő vagyok.

ki játszik ma még 22-től?

Reácska ne támadj
Gondolj bele azok helyébe akik nem nyertek,mint én
És érts meg minket
Én NEM mondom hogy ne játsz,hisz mindenki előtt ott a lehetőség,hogy többet játszon.
Csak értsd meg mit érzünk

Szerintem csak te vetted "köpködésnek".
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások