még tegnap:
6 levél ,hogy a Fa garantált ajándékaim(piknikszettek,manikűr szettek) majd késöbb jönnek
ma pedig darling törcsik

Tegnap ildicc levele.

Köszi! Ma reggel 2 db. Darling-törölköző.

Tegnap Szombathelyről a csere szivecske, köszi
Krysztasz levele

Köszi!
krysztasz levele megérkezett!
köszike
nekem is jött az Henkel-től levél,kicsit elszomorit,mert még ma is adtam fel a Fa dzsekire a vonalkódokat,akkor várhatom!
Kotányi fuszerdoboz

Örültem neki, mert a játék legvégén küldtem be

Nekem is két levél a Henkeltől, hogy kifogytak a nekem járó ajándékok (bőröndszett, termosz), de amint lesz, postázzák.
Boyka Sparos szívei megérkeztek, köszi Boyka! Remélem a DM pöttyök is már Nálad vannak biztonságban!
Egy udvarias levél a Henkeltől , miszerint átmenetileg kifogyott a nekem járó ajándék (böröndszett) ,de amint beérkezik az új szállítmány folytatják a kipostázást. Addig is szives türelmemet és elnézésemet kérik. Szeintem nagyon rendesek, legalább tudja az ember hogy mért nem jön az ajándéka. Több nyeremény játék lebonyolító aki hónapokig nem küldi a nyereményt példát vehetne róluk.
Megmondtuk volna előre..

Ma megjött az Univer kispárna. Olyan gagyi többet nem is tudok rólla írnii.
szabina:

nagyon szeretnék pickwick afrikai teáskannát, akkor köszönöm szépen a válaszokat, tehát van még remény.....
csicsi22
Krisztina.Marjai@hu.henkel.com
Valaki kapott már Fa/ Vademecum nyeremenyéket? Félek az én egyetlen borítékom eltűnt. Tud valaki esetleg egy elérhetőséget (tel., e-mail)?
Köszönöm
Jött a Mapei-től egy csomag. (Hajkefe, törülköző stb. )
Mivel nyertük?
Bocs! Pickwick kérdésre válaszoltam.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások