Nagyon csalódott vagyok. Volt egy játék http://www.feda.hu/iface.html
a lányom pályázott feladta és azóta se került fel az oldalra. Írtam e-mailt de válaszra se méltattak.
Pályázott még vki, nem lenne kedvezek rákérdezni, mikortól lesznek láthatóak a képek??
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 225 / 511 oldal |
sőt, az lenne a legjobb, ha a már beküldöttöket egy zacskóban vinnéd vissza, hogy segítesz az illetőnek. Legfeljebb megmondod a visszaváltóban, hogy te már nyertél, de segítesz gyűjteni te is.
Ezt a "tolószékes" ötlet undorító!!!
Szégyelheti magát, aki ilyet kitalál!
Cseréld ki neki használtra megérdemli!!!!!!!!
Szégyelheti magát, aki ilyet kitalál!
Cseréld ki neki használtra megérdemli!!!!!!!!
Részlet a CC játékszabályzatából:
"Az Akcióban összesen megközelítőleg 45.000.000 darab akciós palack vesz részt."
A "tolószékes" rutinos csaló:
Tudja, ha szívhezszóló szöveggel tarhál, nagyobb sikerrel jár.
Felkeresett ezzel a dumával egy csomó boltot és az üvegvisszaváltó hölgyek(urak) abban a hiszemben gyűjtögetnek neki, hogy jó célért teszik.
Jól teszed, ha "használt kupakokra" cseréled az újakat:
- ha valóban tolószékre gyűjtene -amit nem hiszek-, akkor ez nem probléma,
- ha csak szélhámos, megérdemli, hogy ne tudjon játszani a kupakjaiddal.
Miért nem hazugság nélkül gyűjti?
- ha a szöveg csak
"Az Akcióban összesen megközelítőleg 45.000.000 darab akciós palack vesz részt."
A "tolószékes" rutinos csaló:
Tudja, ha szívhezszóló szöveggel tarhál, nagyobb sikerrel jár.
Felkeresett ezzel a dumával egy csomó boltot és az üvegvisszaváltó hölgyek(urak) abban a hiszemben gyűjtögetnek neki, hogy jó célért teszik.
Jól teszed, ha "használt kupakokra" cseréled az újakat:
- ha valóban tolószékre gyűjtene -amit nem hiszek-, akkor ez nem probléma,
- ha csak szélhámos, megérdemli, hogy ne tudjon játszani a kupakjaiddal.
Miért nem hazugság nélkül gyűjti?
- ha a szöveg csak
tikana
ha pl. céges a telefon
ha pl. céges a telefon

Lehet, hogy tévesek a következtetéseim.
Az 50 000 akciós kupakot olvastam valahol, de oly mindegy mennyi van 1 tonnányit sosem fog összegyűjteni.
Az 1000 kg-ot nem tudom hogy találta ki a lányzó, miből jött, de irreálisan nagy összeg.
Üvegvisszaváltónál szerzem a kupakokat, eddig minden vasárnapi adagot kértem el (azaz 1 napit). Az összegyűjtött kupakokért olyat adok, amivel én már játszottam, így ő hadd küldje fölöslegesen az sms-eket.
Miért vagyok naív?
Mi ez az ingyen sms? (Erről nem volt szó, nekem sem az)
Remélem mindenkinek válaszoltam.
Az 50 000 akciós kupakot olvastam valahol, de oly mindegy mennyi van 1 tonnányit sosem fog összegyűjteni.
Az 1000 kg-ot nem tudom hogy találta ki a lányzó, miből jött, de irreálisan nagy összeg.
Üvegvisszaváltónál szerzem a kupakokat, eddig minden vasárnapi adagot kértem el (azaz 1 napit). Az összegyűjtött kupakokért olyat adok, amivel én már játszottam, így ő hadd küldje fölöslegesen az sms-eket.
Miért vagyok naív?
Mi ez az ingyen sms? (Erről nem volt szó, nekem sem az)
Remélem mindenkinek válaszoltam.
ez akart lenniMost beszéltem a Visa-val, nem találják azt a beküldött tippemet, amivel nyertem volna hátizsákot.... az összes többi megvan. Még utánanéznek, hívjam őket a jövő héten.... azt hiszem ebből már nem lesz semmi 

Tikana, én nem igazán értem amit írtál.
1. Ki mondta,h 50 000 zöld kupak van,vagy nincs?Honnan jött ez a szám?Miért kell 1000 kg-nak lennie?1000 kg=10 mázsa=1 tonna
, azt sosem fogja kupakból összegyűjteni....
2. Miért akarna megtartani a cc ipodot?
3. Mit jelent a normális megkérés? Ha megkérted őket,akkor eddig is gyűjtöttek neked, most is. Vagy ez már változott?És már neked nem gyűjtenek?
4. Hol cseréled be a nem nyert kupakot a még nem játszottra?És ezzel hogy tolsz ki vele?
1. Ki mondta,h 50 000 zöld kupak van,vagy nincs?Honnan jött ez a szám?Miért kell 1000 kg-nak lennie?1000 kg=10 mázsa=1 tonna
, azt sosem fogja kupakból összegyűjteni....
2. Miért akarna megtartani a cc ipodot?
3. Mit jelent a normális megkérés? Ha megkérted őket,akkor eddig is gyűjtöttek neked, most is. Vagy ez már változott?És már neked nem gyűjtenek?
4. Hol cseréled be a nem nyert kupakot a még nem játszottra?És ezzel hogy tolsz ki vele?
majd gyűjtsünk mi is a nemlétező öcsénknek
ez is egy módszer az esélyek növelésére, pláne, ha ingyen van az sms
ez is egy módszer az esélyek növelésére, pláne, ha ingyen van az sms

"Ha ez igaz a cc meg akar tartani néhány iPodot"
szvsz ez téves következtetés....
szvsz ez téves következtetés....
tikana
ennyire nem lehetsz naív...
ennyire nem lehetsz naív...

Tegnap bementem a szokásos kupakgyüjtő helyemre és kértem zöld cc kupakot. Erre közölték velem, hogy járt itt egy fiatal nő és megkérte őket, hogy az öccse számára gyűjtsenek minnél többet, mert ha 1000 kg-nyi akciós zöld kupakot összegyűjt, akkor a cc-tól kap egy tolószéket.
1., Nem 50 000 zöldkupak van összesen (ez nem 1000 kg)
2., Ha ez igaz a cc meg akar tartani néhány iPodot
3., Miért nem lehet normálisan megkérni őket, hogy gyűjtsenek kupakot. Én is megkértem őket, hogy minden vasárnap szedjék le és átlag 60-at begyűjtök így is
3., Kitolok vele, mert becserélem a nem nyert kupakjaimat még nem játszottra.
1., Nem 50 000 zöldkupak van összesen (ez nem 1000 kg)
2., Ha ez igaz a cc meg akar tartani néhány iPodot
3., Miért nem lehet normálisan megkérni őket, hogy gyűjtsenek kupakot. Én is megkértem őket, hogy minden vasárnap szedjék le és átlag 60-at begyűjtök így is
3., Kitolok vele, mert becserélem a nem nyert kupakjaimat még nem játszottra.
Nem tudom miért védik ennyire a Cseh családot, senkinek nem lenne baja a többszöri nyereménnyel,csk hogy ő aki hozzájut miért játszik,mert ugye azt senki sem hiszi,hogy a rengeteg terméket saját részre vette.És ahoz jó pár kódja lehetett ha ennyi digis gép is bejött (még lehet több is,mert ez csak részlista.)Pedig 40 gép van a 40 napra,biztosan sokat küldött,hogy azt pont el is találja.Na meg a multkor is a 3 turmix gép. Tegnap hozta az Avon tanácsadónőm a termékeket,állítja,hogy Csehné nem játszhat, pedig az AVON szerint ő csak koordinátor és igen. Ez van.
A Tescoban is van egy Avonos, nála sincsen kód, pedig megvettem volna a Color Trend termékeket. Én nem tudom, hogy vett-e ebben a kampányban akciós termékeket, vagy sem.
Szóval előfordulhat, hogy azért nincs kódja, mert volt sok Color trendes terméke, és nem rendelt, de előfordulhat, hogy rendelt, és a kódokat beküldözgette a maga nevében, gondolva, hogy a termékeket így is eladhatja.
Különben is miért adná oda? Ha okos időpontban küldi be, órát, és digitális fényképezőgépet nyerhet. A múltkori 300 db turmixgéphez képest megnőtt az esély, mert sokkal több nyeremény van most.
Szóval előfordulhat, hogy azért nincs kódja, mert volt sok Color trendes terméke, és nem rendelt, de előfordulhat, hogy rendelt, és a kódokat beküldözgette a maga nevében, gondolva, hogy a termékeket így is eladhatja.
Különben is miért adná oda? Ha okos időpontban küldi be, órát, és digitális fényképezőgépet nyerhet. A múltkori 300 db turmixgéphez képest megnőtt az esély, mert sokkal több nyeremény van most.
Írtam az Avonnak a Cseh család elképesztő mennyiségű nyereménye ügyében. A válasz:
Tisztelt Tanácsadónő!
A Color Trend nyereményjáték nyereményei közjegyző által hitelesített titkos "nyerő időpontok" alapján kerülnek megnyerésre. A nyerő időpontokat a játék megkezdése előtt véletlenszám generálással számítógép hozza létre, közjegyző hitelesíti és zárja le.
A játék mechanizmusa alapján ha valaki nyerő időpontban SMS-t küld be, nyertes lesz. Amennyiben a nyerő időpontban senki nem küldött be SMS-t, a nyerő időpont utáni legelső SMS a nyertes. Matematikailag így az is előfordulhat, hogy 10 beküldött SMS-ből mind a 10 nyer.
Tisztelettel:
Dósa Erzsébet
AVON Tanácsadónői Szolgálat
No comment.

Tisztelt Tanácsadónő!
A Color Trend nyereményjáték nyereményei közjegyző által hitelesített titkos "nyerő időpontok" alapján kerülnek megnyerésre. A nyerő időpontokat a játék megkezdése előtt véletlenszám generálással számítógép hozza létre, közjegyző hitelesíti és zárja le.
A játék mechanizmusa alapján ha valaki nyerő időpontban SMS-t küld be, nyertes lesz. Amennyiben a nyerő időpontban senki nem küldött be SMS-t, a nyerő időpont utáni legelső SMS a nyertes. Matematikailag így az is előfordulhat, hogy 10 beküldött SMS-ből mind a 10 nyer.
Tisztelettel:
Dósa Erzsébet
AVON Tanácsadónői Szolgálat
No comment.

2-3 hét a postázás? Ez igen. Még nekem is lógnak 3 társassal.
mia
Danone társasról ezt kaptam 15-én
"Türelmét szeretném kérni az ajándék postázásával kapcsolatban. Ez a napokban
lesz postára adva, így minden bizonnyal 2-3 héten belül meg kell kapni az
ajándékot."
Danone társasról ezt kaptam 15-én
"Türelmét szeretném kérni az ajándék postázásával kapcsolatban. Ez a napokban
lesz postára adva, így minden bizonnyal 2-3 héten belül meg kell kapni az
ajándékot."
Most nézegettem az Avon oldalát,a Cseh család a multkori játékban is betankolt turmixgépből.
Végül is válasz SMS érkezett,de csak annyi,hogy regisztráltak.Szerintem lehet,hogy azt sem tudják miről van szó,a mailomra is elöször azt írta,hogy nem tudják melyik játékról beszélek. Kiváncsi leszek mi lesz ebből a fejetlenségből.