anianya:
a "Mindennap" piros érthető így is: állandóan piros. (Bocsi,de nem ismerem azt az oldalt.)
Maciimado:
Vmi szerverhibáról írnak, igyekeznek kijavítani, próbálkozz újra néhány perc múlva. Köszönik a megértésedet, és minden jót kívánnak!
Bocsi,nem szószerinti fordítás,de ez az értelme.
anianya:
"Mindennap" piros = hozzáadás még nem végrehajtott.
Szabcsina, hétvégén nem foglalkoznak vele. De nekem hét közben másfél órával a faxolás után visszaadták a regimet.
Természetesen alád, ugye?
Ezt is illett volna megemlíteni.
Találtam egy jó kis játékot a neten, még pénzt is lehet vele keresni, gondoltam megosztom veletek! (eddig még úgy láttam nem írta be senki)
A lényeg, hogyha regisztrálsz a játékba, kapsz egy saját "házat" a Marson és a bolygón lépkedve úgynevezett Mars Dollárokat (MD) kell gyűjteni. Ezeket minden hónap első napján lehet átváltani valódi pénzre USD-ra. A kifizetési mimimum 20 USD, az ehhez szükséges MD-t 1 hónap alatt össze is lehet szedni.
Napi 250 lépést kapunk, ezt naponta lejátszani kb. 10 percbe telik.
Az oldalon minden részletesen le van írva a játékról angolul, de ha valaki nem ért valamit annak szivesen küldök magyar leírást.
Regisztrálni itt tudtok:
http://www.exodus3000.com/?r=tig265ger
(a "Click here to join!" -ra kell kattintani)
Sziasztok!
Csütörtökön elfaxoltam az adataimat a Prizee-nak, de még most sem engedtek játszani!
Mennyi idő lehet, mire engedélyezik?Vagy hétvégén nem foglalkoznak ezzel?
Előre is köszi a válaszokat!
Olyan hiányérzetem volt már: hónapok óta nem voltam letiltva a Prizeen

Ma pótolták elmaradásukat

Sziasztok! Egyik ismerősöm nemrég megnyerte a békát. Ma kapta meg a csomagot, és a nyuszi volt benne. Veletek előfordult már, hogy mást küldtek?
nkasi

Írtam csere ügyben.
:-))))
Végre megy a Prizee!!!!
A férjem letörölt egy programot, ami kellett hozzá!
Most mondta
Én meg itt panaszkodtam több mint 1 hétig
én nem értem nálam miért nem jó
lehet azért mert amikor ilyen váltások voltak akkor későn próbáltam belépni és már nem enged
eszem nincs rá miért nem működik nálamde nagyon dühít, mert majdnem 90 napig játszottam rajta minden nap
a faxot mára már fel is dolgozták,tehát újra játszhatok.de tegnap így nem tudtam megerősíteni a sorban állást,így százegynehányról 705.-ik lettek. jó buli

nyul: nálam nem volt gond eddig, lekopogom.

Én már álltam sorba és nyertem is, várom az ajit de nagyon.

Sziasztok!
Nálam jól működik a prizee, és napok óta nem volt semmi gond. Lehet, hogy akkor kezdődnek majd a gondok, ha én is sorba állok valamelyik ajándékért?
a helyes faxszám a következő:0033426239011
Maciimádó: Tegnap reggel óta ez van. A szerver túlterhelt én 2 napja nem tudok játszani mert egyszerűen nem enged belépni. Éppencsak hogy a soromat meg tudtam tartani.
A prizee oldala bejön, de belépni nem tudok, ezt írja mindig. Tud valaki segíteni, hogy miért?
L'accès au site est impossible en raison d'une défaillance du serveur de session.
Nous faisons tout notre possible afin de rétablir l'accès au plus vite.
N'hésitez pas à renouveler votre tentative dans quelques minutes.
Merci de votre compréhension et à très bientôt !
ti melyik számra faxoltok? mert én nem tudok,állandóan foglalt. ha ma nem tuidom elintézni,akkor hiában állok sorba,mert nem tudok jelentkezni és hátulra fog tenni

azt is ráírtam!

nem megy el a fax,mert foglalt....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások