Jófogás, Tesz-Vesz, Vatera, aukció, aukciózás
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 225 / 249 oldal |
amúgy ez a szavazós topicba való asszem
Ez így van, Tipi-Topi.
Nem kell vitázni, csak leírtad a véleményedet. Köszi
" alt="
">
Nem kell vitázni, csak leírtad a véleményedet. Köszi
" alt="
">TH
Nem akarok beszálni a vitába, de valóban nekem már többször segítettél, de csak 1x írtad hol szavazhatok viszont, azóta sem és meg sem kérdezted szavaztam e.
Nem akarok beszálni a vitába, de valóban nekem már többször segítettél, de csak 1x írtad hol szavazhatok viszont, azóta sem és meg sem kérdezted szavaztam e.
és ugye Tipi-Topi, hogy most is úgy küldtem át, hogy nem vártam szavazatot érte cserébe?
Köszönöm a segítséget!
Én megvédeném TH-t, nem értek veletek egyet. Ha én kérek segítséget számolok azzal, hogy azt viszonozni is illik ha lehetőségem van rá.
Én megvédeném TH-t, nem értek veletek egyet. Ha én kérek segítséget számolok azzal, hogy azt viszonozni is illik ha lehetőségem van rá.
Tipi-Topi küldtem privit
" alt="
">
" alt="
">anika, nem vagy tisztában a "követelőzés" szó értelmével ?
A mai elsőt a gitároknál kell keresni, mert nem találtam meg?
nem tiltott, de undorító dolog követelőzni, csak mert "segített" egy teszvesz megfejtésben..
anika, annyira gyerekes vagy!
Szavazatot kérni nem tiltott apró szívességért cserébe.
Szavazatot kérni nem tiltott apró szívességért cserébe.
Korábban úgy gondoltam, hogy egy összetartó csapat van itt a fórumon, de rá kellett döbbenjek, hogy ez nem így van.
th: töled nem is kell semmi. nem kértem hogy te küldjed a megoldást. te akarsz mindenkitöl szavazatot könyörögni.
Ezen megnyilvánulásod után tényleg nem segítek neked sehol sem.
Júj de izgi hozom a hajtűket
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">dedurva
" alt="
">
" alt="
">ha-ha anika!
Neked meg elmeorvos kellene!
Neked meg elmeorvos kellene!
azt irta nem segít többet , mert nem szavazok rá.
anika, tényleg azt irta neked??
te keresel plüssmacit .
Részemről lezárva.
Ha valakinek tudok segíteni, priviben írjon, mert inkább nem olvasom már a fórumot...
Ha valakinek tudok segíteni, priviben írjon, mert inkább nem olvasom már a fórumot...