Vágási Feri! Ha anyud az egy csomagba rakott KitKat nyuszit vette meg akkor az a KitKat icon 66g lesz, én is úgy írtam be

" alt="

">
Oreo már megint fos telón is.

" alt="

">
írjál nekik iktassák be ezt a nyuszit is

" alt="

">
Jóanyámnak sikerült olyan KITKAT terméket venni, ami nem játszik. KITKAT nyuszi 66 g
Hihetetlen. Ennek mi értelme van, hogy néhány terméket nem raknak be a játékba??? Qrvára bosszantó. Ráadásul nem is volt olcsó.
Ráadásul a Real is ég Madridban.
Vágási Feri!
Ez tényleg szívás. Én max. 5000-res címleteket nyertem eddig, az is kínlódás volt, mert csak akkor vásárolok a drága Coop-ban, ha muszáj. Bezzek egy Lidl-ben meg se kottyan a 20.000 Ft-os uti se.
Bocsi, Péntek, lemaradt a k betű

" alt="

">
Pénte, köszönöm, holnap intézkedem

" alt="

">
ZsuVi
Te ügyes voltál, én sajnos nem figyeltem, már csak itthon vettem észre

" alt="

">
Bízom benne, ha nyerek véletlenül, megoldható lesz a blokk, de lehet holnap kellee még gyorsan kérnem.
Romhányi Gabi:
Kedves emailodra a válasz:
Oké, nem tudják kinek a nevén játszom... :-D
A többieket se felejtsd el.
Mondtam én! Péntek!Nem csak te lehetsz nyerő!

" alt="

">
Az Oikosnál a feltöltést követő nap kora reggel jött értesítés a nyerésről!
Még senkit nem értesítettek!
A fáma meg konkrétan azt írja, hogy éjfélkor, minden nap a 3 tagú bizottság sorsol.
Ilyen hülyeséget nem kell írni!
Speciel az Oikos pont így volt legutóbb. Csak a blokk ellenőrzése után kerültek ki a nyertesek. Ámbár fődíjast azóta sem láttam.
Azt én is.
De volt már olyan játék, ahol mindig 0 órakor jelentek meg az előző napi nyertesek, bmi* módon is sorsolták ki őket.
* előre sorsolt nyerő időpontban, v a játék program automatikusan, amikor elütötte az óra az éjfélt, v. ....
S van olyan lebonyolító is, aki értesíti ugyan a nyerteseket, de a neveket csak ellenőrzés után teszi fel.
Oikosnál még egy nyertes sincs, pedig másnap kellene, hogy értesítsenek.
Mondjuk azt kétlem, hogy a Játékszabály szerint minden nap éjfélkor összeül a 3 tagú bizottság és kisorsolja a napi 4 nyertest. Ez marhaság!
elkati, ZsuVi!
Ha bármilyen oknál fogva nem szabályos a nyugta /rossz helyen tépik, nincs AP-kód, nem látszik minden adat, gyűrve adja ki a gép, stb./, kérni kell újat, nem kell feltétlen megmondani, hogy játékhoz kell. Minden vásárlót megillet egy tökéletes nyugta, erre nagyon harap a NAV.
elkati! Ha tudsz menj vissza s kérj a vevőszolgálaton egy látszódó blokkot. Ki kell tudniuk nyomtatni egy normális blokkot
Tegnap este 6-kor Szécsényben én is ilyen blokkot kaptam .Ráirattam 00 percet és lebelyegeztettem. Azután pedig reménykedem. Lehet, hogy ugyanott vásároltunk, de lehet, hogy rendszerhiba.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások