Paint
Milyen ez a mágnes ? Tudnál esetleg képet küldeni ? Köszi !
Talán még nem késő: a witch gyerekújság májusi számához hűtőmágnes van, volt. Talán még kapható vhol.

Minya
Hát én is ezt kérdezem ...
Sajnos bármit megtehetnek
Viki
A mágnes egy dolog, sajnálom, de nem halok bele. Viszont durva egy "szervezés".
vw: ja értem. Nem egy korrekt cég az biztos.
Viki!
A hozzáállásuk zavar az ajándékról lemondtam már.

Miért nem léptek már rajta túl? Én nem tudok egy nyereményen ennyit görcsölni. Az nyilvánvaló hogy nem lesz már belőle semmi. Ez van, tanúságos volt.
Nekem már nagyon elegem van ebből a cégből minden hónapban telefonálok a semmiért.
Meg még a nyeremény is elfogyott amit meg se kaptunk.
Nevetséges az egész.

Gomblyuk, mi az hogy elfogyott ? Egy csomó embernek tartoznak még

Sziasztok !
Bakoma hűtőmágnest keresek cserére ...
Egyébként, aki ilyet vár, ne is reménykedjen, mert "elfogyott"

Örültem, hogy beszéltünk, töröljétek ha túl off-os. Regiztem magam erre a kreténre de nem írta benne vagyok-e a 150-be. Majd meglátjuk. Remélem....
Fiú vok és még nem cseréltem
csak azzal játszok amit megeszek vagy a földön megtalálom (mármint a csomagolást)
Nem tolakodol
Nem gyűjtöm csak reggel ez az SMS keltett ezért gondoltam beírom.
Aha, szoktam játszogatni néha-néha....
A legnagyobb dolog amit nyertem egy Máltai hétvége volt + nyertem 1 iPodot a CC-vel és 2 mobilt de azokat régebben NEM A PEPSIVEL (még mielött vki feljelentene)

Te gyűjtöd a mágneseket? Meg szoktál játszani játékokban, és nyeregetni? Cserélni nem nagyon....szerintem, és nagy dolgokat nyertél már? ...és a mágneseket gyűjtöd? Mert csak ritkán szólsz ezt azt, mikor mit.

Bocs ha túl tolakodó lennék.
broáfka kérdezhetek vmit?
Regisztrálj a www.kreten.hu oldalon, az első 150 regisztráló dilis hűtőmágnes-csomagot kap!
Sziasztok!
A városligetben a műjégpályán van Danoninó sátor. Lehet ingyen mágneseket kapni: betük, számok és danoninó figurásak.
Ma és holnap!!
Scotch ragasztószalaghoz (ingyenes termékminta volt) mellékeltek egy szórólapot. Ha kitöltöd, és visszaküldöd a megadott címre, akkor postáznak egy pandamacis mágnest. Remélem ez nem ezeréves, amiről lemaradtam volna..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások