Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 226 / 761 oldal |
Van 3 db Tesco-Tefal teli pontgyűjtő füzetem. Válaszborítékért szívesen elküldöm.
Pénteken megyek Pestről Szegedre. Ha valakinek van csereberéje, és nem szeretné a postára bízni, én szívesen elviszem és hozom! Mivel kocsival leszek, lehet nagyobbacska is.
OMW pontokat adok válaszborítékért.Van sok!
Adnék egy tele Match LEGO gyűjtőt válaszborítékért.
Nagyon sok Tesco pontom, füzetem van, válaszborítékért küldök amennyi kell.
" alt="
">Milyen "katonás"vagy
" alt="
">
" alt="
">Örömmel jelenthetem, hogy a mozijegyek elkeltek.
" alt="
"> További megkeresést már nem fogadok.
" alt="
"> További megkeresést már nem fogadok.Néhány db páros tiszteletjegyet tudok felajánlani az alábbi ingyen mozira, melynek átruházását legkésőbb holnap kora délelőttig tudom intézni.
Film: Az ember tragédiája (rendező:Jankovics Marcell, színes, magyar animációs film, 2011)
Időpont és hely: 2011. december 8. 19.00h, Uránia Nemzeti Filmszínház
Akit biztosan érdekel és ott tud lenni, írjon privibe.
Film: Az ember tragédiája (rendező:Jankovics Marcell, színes, magyar animációs film, 2011)
Időpont és hely: 2011. december 8. 19.00h, Uránia Nemzeti Filmszínház
Akit biztosan érdekel és ott tud lenni, írjon privibe.
Sziasztok(
100 Gyermelyi pont kellene, adok érte CBa pontokat.
100 Gyermelyi pont kellene, adok érte CBa pontokat.
Több, mint 70 Tesco Tefal pontot felajánlok válaszborítékért...
MikulásGyár
Kedves Adományozók!
A MikulásGyár 2011. december 09-21-ig 09.00-21.00 között fogadja az adományokat az 56-osok terén, a Postákon és az ország 14 Plázájában nyitvatartási időben.
Köszönjük támogatásotokat!
Kedves Adományozók!
A MikulásGyár 2011. december 09-21-ig 09.00-21.00 között fogadja az adományokat az 56-osok terén, a Postákon és az ország 14 Plázájában nyitvatartási időben.
Köszönjük támogatásotokat!
Spar pont elkelt
Elle happy day kártya 30% kedvezménnyel
érvényes 2011. december 16-án és 17-én.
érvényes 2011. december 16-án és 17-én.
18 Spar pont
Válaszborítékért vagy esetleg babás DM kuponért (Libero mega, Milupa junior )
Van teli Tefal tele gyüjtő+9 pont
Metro 8 db jópont beragasztva
Tesco CC kuponok: -1500 (8000 feletti korcsolyavásárláskor), -500 (Cd, DVD 2500 feletti vásárláskor), -1500 (7000 feletti játékvásárláskor), -1000 (5000 feletti FF étkészlet, evőeszk., pohár esetén), ariel kapszula -800, JAR -150 2 db vásárlása esetén, 20% kedv kapuvári uzsisonka 15 dkg után
2 db láncreakció kupon 2-8-ig használható fel
DM 50 % kuponok: márka joker loreal-ra, garnier arckrém, loreal hajfesték, max factor alapozó
Van teli Tefal tele gyüjtő+9 pont
Metro 8 db jópont beragasztva
Tesco CC kuponok: -1500 (8000 feletti korcsolyavásárláskor), -500 (Cd, DVD 2500 feletti vásárláskor), -1500 (7000 feletti játékvásárláskor), -1000 (5000 feletti FF étkészlet, evőeszk., pohár esetén), ariel kapszula -800, JAR -150 2 db vásárlása esetén, 20% kedv kapuvári uzsisonka 15 dkg után
2 db láncreakció kupon 2-8-ig használható fel
DM 50 % kuponok: márka joker loreal-ra, garnier arckrém, loreal hajfesték, max factor alapozó
Nekem is van 5 Lego pontom+ 2 db 300ft-os Posta UtasŐr ajándék utasbiztosítási kupon (érv: 2012. 03.31-ig) válaszborítékért.
Van 5 Match lego pont. Ha valakit érdekel, válaszborítékért elküldöm.
" alt="
">
" alt="
">tesco és spar pontok elkeltek
DM-kuponjaim vannak, válaszborítékért elküldöm, kérdezz
DM-kuponjaim vannak, válaszborítékért elküldöm, kérdezz
mórahalmi fürdőbelépőt (véradásos) csekély nyereménytárgyért felajánlom.