A Könyvfutár hívott egyik délelőtt, hogy nem vagyok otthon

, másnap délelőtt hozhatja-e a csomagot. Mondtam, hogy csak este lenne jó, erre felajánlotta, hogy behozza a munkahelyemre.
Remélem, az ilyen rugalmas ügyintézésé a jövő.
Csebi!
Azzal sem járnál jobban, ha hívnának - nálam megtették (3 adag sörrel lógnak), és közölte a futárcég vezetője, hogy ők igazán nem tehetnek róla, hogy azon egy (!) alkalommal nem voltam otthon, amikor próbálkoztak, majd egyszer megkapom, miért türelmetlenkedem, a sör nem romlik meg... (Igazán jó lesz januárban sörözni

)
(Bocsi, hogy ide írtam, inkább a negatívba kellett volna, de itt lett felvetve a téma...)
Sada
Bezzeg engem nem hívnak, pedig nekem tartoznak sörrel.
Ma hívott egy futárcég ellenőre és megkérdezte:
Megkaptam-e az összes aranyászok sörömet?
Mondtam, meg.

Már el is lfogyott.

Negatívba írtam nemrég, hogy hogy jártam a Jacobsos ajándékokkal - röviden, a 12 ajándékból 3-at kaptam meg, a többinek a papírját a futár aláhamisította - felvettem a kapcsolatot a Jacobssal, akik nagyon kedvesek voltak, és továbbították az ügyet a futárcégnek. Bennük szintén nagyon kellemeset csalódtam, abszolút nem próbáltak sumákolni, nagyon korrektek voltak, és mondták, hogy mindenféleképpen utána kell járni a dolognak. Ez meg is történt, írásszakértővel megállapították, hogy tényleg nem mi írtuk alá az elismervényeket, és már másnap itt voltak az ajándékokkal + a szarka futárt is kirúgták. Ez egy jó példa arra, hogy megéri reklamálni. És arra is, hogy vannak még korrekt, becsületes futárszolgálatok, hiszen nem ők hibáztak, hanem az egyik alkalmazott, és tényleg azon voltak, hogy minél előbb jóvá tegyék a hibát és az ügy végére járjanak. Ennyi. Ez volt az én nagy pozitív tapasztalatom a héten.
Szerintem a Bálnalovas az a film, amit mostansága szupercsúcs filmek közé sorolhatom. Én elpityeregtem magam és a párom és törölgette a szemét

. Szerintem nagyon szívhez szóló film volt
A Kidobós tényleg nem volt annyira jó film. Nekem a közelmúltban látott filmek közül a csúcs a Feketék fehéren, a szórakoztató kategóriában.
Sziasztok! Tegnap nagyon boldog voltam, mert a Színes RTV-ben nyertem egy 50000 Ft-os vásárlási utalványt. Az újság még meg sem jelent, de már elküldték. Ritka cég az ilyen.
Bevallom, heti rendszerességgel küldöm a borítékokat és persze nyerek is ezt-azt, ugyanennyiszer.

A nyereményeim szépek, sokan vannak és jól érzik magukat a reflektorfény nélkül is.

" alt="

">
Hát, ha még sokáig durcázik a férjem, valóban keresek helyette valakit, aki örül az ilyen útnak...

ja igen 100 ezer bár van egy kis föle is
Látod már az eszem is elmegy ha a wellnessre gondolok
thiefman
Azért ennyi talán mégsem!
Vagy
100.000 ft,
vagy
100 ezer ft , nem?
De biztos nagyon jó lehet...
Nekem a nyereményhétvégével először az volt a gondom, hogy ingyen van. Vagyis féltem, hogy majd úgy kezelnek, hogy "Na, megjött az ingyenélő!" És nem, sőt, még örültek is, hogy nyertem. De egy wellness hétvégét én is szívesen kipróbálnék... Morcos férjek helyére szeretnék ezúton is jelentkezni

Zsani egy ilyen wellness hétvége 100.000 ezer ft
Csak addig húzkodja amig egyszer el nem megy utána lehet mindig menne
Hát a férjek már csak ilyenek - mindig pont annak a nyereménynek nem örülnek, amit sikerül megnyerni

Én is nyertem egy ilyen wellness hétvégét, és majd' kiugrottam a bőrömből örömömben. Elújságoltam a férjemnek, mire ő szájhúzva csak annyit mondott, hogy jó-jó, de bármikor elcserélné egy házimozira, pl. amit a chio-n lehet nyerni...
Pedig csak akkor jutunk el ilyen helyekre, ha nyerjük, mert anyagilag nemigen engedhetjük meg magunknak.

kabalababa
De jó én ! is odavagyok a hétvégékért azt se bánnám, ha csak azt nyernék Nekem egy ilyen hétvége mindennél többet ér Csodás dolog !!
azért nem mert nem írják be a v-kák miatt az élménybeszámolókat, okoska.
szinte egymás utáni két héten nyertem egy-egy nyereményhétvégét internetes játékokban! Mindkettő nagggyon jó volt és korrektek, kedvesek voltak, szép élmény marad, szóval: