www.intercom.hu/borat
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 226 / 393 oldal |
c+c reál-ban láttam hűtőmágnest a knorr nagy húsleveskockákhoz ajándékba.
Tegye kedvenc ételeit még izgalmasabá, vagy próbáljon ki új ízeket a Globus majonéz segítségével! Küldje el nekünk annak az ételnek a nevét, mely az Ön számára leképzelhetetlen majonéz nélkül és megajándékozzuk 15 ínycsiklandó moajonézes recepttel!
06 20 552 4557, nem emelt díjas, pl. Globus*franciasaláta*Kis Gabi*1111*Budapest*Majonéz utca 3.
telefonon is be lehet diktálni: 0640400400, hétköznap 8-19-ig.
okt. 15-dec. 24
globus szórólap
06 20 552 4557, nem emelt díjas, pl. Globus*franciasaláta*Kis Gabi*1111*Budapest*Majonéz utca 3.
telefonon is be lehet diktálni: 0640400400, hétköznap 8-19-ig.
okt. 15-dec. 24
globus szórólap
A Match-ban 3 db. Barilla-spagettihez 1 db. sárga bögre van csomagolva 799 Ft.-ért!
SMS-kód nincs a tésztán! 
SMS-kód nincs a tésztán! 
Az Interspar újságban olvastam:
Okt.13-14-15-én ha vásárolsz gyermelyi tésztát, ajándékot adnak.
3 csomag után egy tésztaszedő kanál
5 csomag után egy edényfogó kesztyű+kötény
Okt.13-14-15-én ha vásárolsz gyermelyi tésztát, ajándékot adnak.
3 csomag után egy tésztaszedő kanál
5 csomag után egy edényfogó kesztyű+kötény
http://www.femina.hu/panniajandeka
Garnier termékmintákat lehet igényelni
Garnier termékmintákat lehet igényelni
Nálunk (Szolnokon) ma a Coop boltban adtak kávé vásárlása esetén 2 db hűtőmágnest, a Corában pedig 2 db Danette multipackhoz 1 kiskanalat, 3 db-hoz egy ügeg tálkát adtak ajándékba.
Húúú de sok a kávés mágnes, már túl sok is.
Paint: egyelőre 2 féle téglalap alakú Tchibos van (épületes és nyakkendőhúzós) és 2 féle kerek Tchibosról tudunk.(Tanzánia, Peru) - Ennyi. A karavános még kérdés, de szerintem Törpi összekeverte.
Paint: egyelőre 2 féle téglalap alakú Tchibos van (épületes és nyakkendőhúzós) és 2 féle kerek Tchibosról tudunk.(Tanzánia, Peru) - Ennyi. A karavános még kérdés, de szerintem Törpi összekeverte.

Europarkban ma volt olyan Thibos mágnes, nem a kerek hanem amit kávé vásárlása után adtak. Aztán a fokhagymás, és petrezselymes knorr kockához kis fémdoboz csomizva. Hasonló mint a leveskockás.
Tegnap a fóti Corában a Tchibo espresso originale kávé vásárlása esetén adtak hűtőmágnest.
törpi: nem kevered össze? Ma a Tóparti Auchanban volt hoszteszes Tchibo Bisztro hűtőmágnes. (fekete-piros) Én a Karavánhoz nem láttam.
törökbálinti Corában volt MILLI túróhab akció kiskanállal és üveg desszertes tányérral, Darling akció műanyag szív alakú kutya- ill. cicatányérral,shába macskaeledel tükörrel,fotókerettel.meg még két valami de azt elfelejtettem. budaörsi Tescóban szintén Milli akció,MastercardRAFFAELLÓVAL,AUCHAN-BAN Karaván kávéhoz hűtőmágnes.
Elég sok 1+1, 2+1 akció van a Tescoban. Nézzétek meg a honlapot. www.tesco.hu
tescoban, 4 db Milli túróhabhoz bögrét adnak. Kb. 100 Ft egy túróhab.
Auchanban 1kg-os delikáthoz fogókesztyű van csomagolva.
A Tescoban (BP.Váci út) a Mastercard-osoknak Raffaellót (4 szemes) adnak ma (szerintem holnap is, de nem tudom biztosan, mert nem én vásároltam, hanem a férjem és ő erre nem figyelt.)
hahó.
valaki látott valamit a hétvégén (most) tesco-metro-interspar-cora?
köszi
valaki látott valamit a hétvégén (most) tesco-metro-interspar-cora?
köszi
http://meglepkek.hu/hirlevel_feliratkozas.php
Minden 50. feliratkozónak ajándék sokk-sakk.
Minden 50. feliratkozónak ajándék sokk-sakk.
A Coraban 2x4db-os Danette pudingért egy rozsdamentes kiskanál, 3x4 db-ért pedig kis üvegtálka jár. (Budakalász)
www.urania-nf.hu