törpi
Tegnap én is így jártam, ma faxolok nekik levelet!
Rá kell írni a nicknevedet is!
Hugi71: köszi,faxolni szeretném. mire kiváncsiak? melyik oldalt kell másolnom? mert a lakcím már nem azon van!jól nézem,erre a számra kell küldenem:0426239011? köszi!

Tudjátok, hogy ez mit jelent? :
"Quotidien" rouge = ajout pas encore effectué.
A személyid másolatát kell elküldeni nekik. De csak faxon tudod, emilben nem lehet

segítséget szeretnék kérni!
mit is kell a Prizee felé elküldenem,hogy újra játszhassak! mert valami piros szöveg kijött amit nem értek!
bár amit csipegetek belőle,az tuti az lesz ,amit írni szoktatok,hogy letiltás!
Kár, hogy az új Prizee shop-ban nem lehet Bubz-ért vásárolni.

a g2-n 3 napja vettem kódot,de még nem kaptam meg

Nyerj a pekingi olimpia játékán!
Sorsolás minden nap!
http://family.beijing2008.cn/en/list_1.html
Szavazz a magyar családokra, majd regisztrálj a szavazás után!
Pipáld ki a magyar családok mellett található kis négyzetet, majd a lap alján található kódot üsd (ügyelve a kis és nagy betűkre!) be és nyomd mega "VOTE" gombot!
A sikeres szavazást követően feljön egy ablak. Ott válaszd a "JOIN THE LUCKY DRAW" gombot! HA már regisztráltál a játékba akkor add meg a felhasználói neved és jelszavad! Ha még nem akkor regisztrálja "Registered users" gomb megnyomásával!
Először fogadd el a játékszabályt, az "ACCEPT" gomb megnyomásával, majd töltsd ki adataid!
A regisztráció után már csak a felhasználói nevet és jelszót kell megadnod minden szavazás után!
Percenként szavazhatsz! ezzel is növelheted a saját és a magyar családok esélyét!
Szavazásra fel!
Láttátok az új Prizee shopot? Jó dolgok vannak.
http://www.spreadshirt.net/shop.php?sid=255153&op
=articles
Légyszi segítsetek!
Nem enged belépni a Prizee, azt írja ki, hogy nem létező személy!
Milyen mail címre kell írni ez ügyben, illetve milyen nyelven?Angol, francia?Esetleg, akinek volt már ilyen problémája, nem tudná nekem emailben elküldeni, hogy mit kell ilyenkor írni?
Előre is köszönöm!
Köszi!
Nálam ma is működött a g2.
És mi a helyzet a Wondyland-nél? Ott mikor szokott lenni kód?
A g2spacen 2-3 hetente szokott lenni de akkor nagyobb mennyiségű kód, száznál több.
A g2-n a kódot akkor teszik fel amikor sikerül a moderátornak szereznie Állt 1-2-3 nap
Én már teljesen lemondtam a prizeeről, mert nem enged játszani már 1 hete egyik névvel sem( 2 név)3 csináltam egy újat az sem jó
Belép és semmi, vagy kiírja, hogy nem lép be próbáljam késöbb
:-((((
Sziasztok!
A g2space-n mikor szokták feltölteni kódokat? Mikor így délelőtt táján belépek sosincs pp, pedig nagyon szeretnék venni egyet már. Köszi!
Ördöglakat:

A prizee pólót kérdeztem, mert emlékszem írta valaki hogy nyert de sajna már nem emlékszem hogy ki volt az. Na mindegy haladok előre a sorban.

Hugi71,köszi

A compte/historique de vos commandes részben fogod megtalálni 1-2 nap múlva.
én a g2-n vettem kódot,azt emailban küldik,mikor és hol keressem?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások