Ma a Sparban vásároltam néhány "nyerős" dolgot, itthon vettem észre kódfeltöltéskor, hogy a blokkon a termékek árának csak az első számjegye látszik

" alt="

"> ráadásul az időpontnál csak az óra látszik, a perc nem. Merészen feltöltöttem, mert nyugtaszámot is kért. Amúgy csak 1 pénztár működött, a másik kettőnél tecnikai gubanc volt.

" alt="

">
Vágási Feri 2022-03-05 :: 09:34
Ahogyan Tomasevics törzsőrmester mondaná: IDIÓTÁÁÁK!
Johnny-X 2022-03-05 :: 09:31
Vágási Feri
Igen, de ezt is írják:
"8.3. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyen
(számítógépes) manipulációt, illetve a Játék szellemével bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, úgy a Játékost azonnali
hatállyal kizárja a játékból."
Szóval nincs egyértelműen / precízen definiálva a szabályzat (vagy korlátlan számú pályázat küldhető, de nem számítógépen keresztül?! :-)
Vágási Feri 2022-03-05 :: 08:38
https://www.hellenergystore.com/landing/vasarolj-
es-nyerj-2022-marcius
Ez érdekes:
"2.1.2. a Honlap felületén, azaz a https://www.hellenergystore.com weboldalon megvásárolja a Honlapon elérhető termék(ek)et.
2.1.3. A 2.1.2 pontban rögzített termék(ek) egyszeri megrendelése egy Pályázat (a továbbiakban: Pályázat) benyújtását jelenti, amelyre tekintettel Játékos korlátlan számú érvényes pályázatot jogosult benyújtani."
A sorsjegyes problémára írnék amit sada törölt, mert úgy gondolják h. ez a fórum, az öröm, a boldogság helye legyen, és béke, szeretet és mindenki szeresse egymást.
Nem feltétlen törpi a gond és a többiek akik árulják a sorsjegyeket (elenyésző), mert nincs törpinek már boltja meg még lottózója sem.
Akkor is találsz ilyen sorsjegyeket ha nem keresed, és sűrűn jársz a lottózókba, és be előzöd a lottós néniket. Országos szintű probléma!
Lottózó dolgozó játéka lehet. Gondolom senki nem költ erre annyit, hogy a 8679. zsák alján legyen ott 1db pályázata, ennek a játéknak semmi értelme, a tű és a szénakazal esete.
Talán a Szerencsejáték Zrt. azt hiszi ezt az emberek megveszik????? Ennyi sorsjegyet, csak az akció kedvéért?
Megveszik egész évben kétségtelen de nem ezért az akcióért, és nem az küldi be aki megveszi.
Szóval írni kellene nekik hé hahó ébresztő, de gondolom letojják, hiszen hű mennyi zsákkal küldtek be, de jó alapon, de sikeres játékot zárunk idén ismét.
Unilever: már már volt némi remény sugár át állnak a vásárolj kettő terméket és nyerj, de úgy látom nem mindenhol.
Vagy süketek ezek a marketingesek, vagy "jól van az úgy fogd meg a söröm".
Na megyek, meg is fogok egy heinekent.
Szóval írni nekik ezerrel... hajrá!!!
Tudod jelica, ez amolyan vicc lett volna. Nyugdíjasnak-tini csomag. Nem gondoltam, hogy meg kell magyarázni.
Mondjuk nálunk sem kell már senkinek ilyesmi, azért játszottunk, mert a lányom mindig összeállít csomagokat a nemluxustaska kezdeményezéshez, úgyhogy ennyivel kevesebbet kellett neki vásárolni hozzá.
Mondjuk az önbizalom-tréninges játéknál nem is volt más nyeremény....
De akkor miért pályázol ?
Ja, a tini csomagot? Még jobb.

" alt="

">
Amúgy Péntek, szerintem neked sincs rá szükséged.

" alt="

">
Én 2 értesítésre nem is válaszoltam és még sokan lehetünk így. Biztos lesz még pót-pót-pótnyertes. Ki a tökömnek kell önbizalom-tréning online részvétel?
Már lejárt, de én megőrzöm sokáig a nyugtákat.
Játék vége + 90 nap.
Minimum eddig érdemes megőrizni.
Nyertes értesítés /Dove/ 11.16-i blokkal. Mondjuk, nekem meg van.
Én Önállóan ugrottam -nagyon anno- remélem 68 asan már nem riadóztatnak be. Gratulálok viszont!
Hőlégballonozni is volt a család ugyanabban ez évben, oda a gyerekek mentek, én nem. De nekik az is nagyon nagy élmény volt!
ÉN!
5 fős tandemet a henkel men termékekkel.
SZUPER volt!
Apukám, tesóm, tesóm akkori barátnője, én, meg a férjem ugrottunk.
Mindegyikünknek örök emlék!
Azóta is nyaggyatnak mikor megyünk újra!
Mindenkinek ki kellene próbálni!
Én nyertem már hőlégballonozást a családnak (ezer éve).
Nagyon élvezték!
Az Oikos viszont szuper Én viszont hőlégbalonba nem ültetnék senkit. Nincs futóműve nagyon odaütheted a popodat. De csak Én vagyok ilyen félénk-már nem ugrok ejtőernyővel bár lehet h egyszer még. Aproposztó volt itt valaki a fórumon aki nyert egy tandem ugrást. Igénybe vette?
A blokkot kell regisztrálni, nem fontos a denevér.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások