Paintuci
Szerintem már túl vagy rajta:
https://www.auchan.hu/nyilatkozat/
26-án írta be P&G az infókhoz.
Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 227 / 275 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Az Auchanost hol kell kitölteni? A vevőszolgálatnál? Mert Auchanos email nem jött. Szerintem...
Tesco kártyához tényleg nem kell kitölteni GDPR-os adatlapot?
Az Auchanban azt mondták, hogy aki nem tölti ki, nem fogja tudni használni a kártyáját.
Amikor a Tescoban rákérdeztem, nézett rám a pénztáros, mint egy ufóra.
Az Auchanban azt mondták, hogy aki nem tölti ki, nem fogja tudni használni a kártyáját.
Amikor a Tescoban rákérdeztem, nézett rám a pénztáros, mint egy ufóra.
trendy: ez így szokott lenni, nemcsak a cégekkel, hanem velem, velünk is.
A babánál h. mit tökölnek ennyit... már elmúlt az Anyák napja, egy ballagás, lassan itt a másik. Ajándékba akarta volna a szerencsétlen játékos azt csak várja...
" alt="
">
" alt="
">Remélem holnaptól lecseng ez a GDPR őrület!Annyi e-mailt kapok napok óta,hogy nem győzöm törölni.Évek voltak rá,már átállhattak volna a cégek,de nem,most az utolsó pillanatban kapnak észhez!
Írtam nekik és válaszoltak .
Nekem egy darab üzenet sem jött Babától.
Paintuci!
Május 22-én jöttek az üzenetek. Ettől számítva 60 napon belül.
Május 22-én jöttek az üzenetek. Ettől számítva 60 napon belül.
Nem szoktam nézni a heti naplót Svábyval, de vhogy a két héttel ezelőttit véletlenül elkaptam, pont a végét. Akkor mondta, hogy a jövő héten, mármint a múlt héten a királyi esküvőről lesz szó. Álmodtam volna? Mert nem találom az oldalukon.
" alt="
">
" alt="
">Bocs múlt héttől...
Zsolesz: mikortól számolják a 60 napot? 1 hónaptól? Vagy tegnaptól?
Ja és a cigány de inkább fehér... azok a magyar cigányok... amelyik kicsit barnább az az oláh...
" alt="
">
A fehérebbről kicsit nehezebb megállapítani...
" alt="
">
" alt="
">
A fehérebbről kicsit nehezebb megállapítani...
" alt="
">Rea: nem a kormányzási, vagy politikai okokból lehet gáz ha vki félvér... hanem abból h. két kultúra keveredhet és nem tudja hova tartozik, tartozzon.
Én genetikailag csodálkozom Meghanon általában a fekete dominál...
Hiába gondolja a fehér ember h. ő a csúcs mert nem az, genetikailag a legjobban színezhető... mindig a másik fél a dominánsabb... (amelyik színes)
Egy fehér festéket is a legkönnyebb megszínezni...
Könnyebb mint a barnát, feketét, vagy sárgát.
Ennyi volt a mondandóm, csak ugye mindenki mást gondol bele.
...és bizony olyan világban élünk ha elmész egy állásinterjúra azt nézik meg milyen nemzetiségű vagy, hogy nézel ki, hogy vagy felöltözve, utána kérdezik meg mit csináltál, ja és hol laksz, meg kivel.
Talán ezt el tudod hinni nekem, ebben több rutinom lehet nálad.
A rasszista meg hát az én számból érdekesen hangzana...
Engem többen a Soroksári munkahelyen lecigányoztak, persze nem szemtől szembe... egy két pasi is megkérdezte mintha... sőt a legutóbbi munkahelyen 3 hasonló leányzóval igazán jó barátságot kötöttem... és beszólt egy vki jó beillesz a környezetbe...
Én már nézegettem a családi albumot 35 évesen, hé melyikőtök volt az??????
Megállapítottam nevezzük kóbor vérnek... de lesz@rom... főleg erre a kis időre már... meg mindenki döntse el... még magam se tudom.
Szóval ennyit a félvérségről... a kóbor vérről...
Meg arról ilyen világot élünk sajnos...
Máshol meg minket utálnak... fehéret, magyart, Pestit, v. éppen nem Pestit... akinek van gyereke v. nincs... és sorolhatnám...
Én genetikailag csodálkozom Meghanon általában a fekete dominál...
Hiába gondolja a fehér ember h. ő a csúcs mert nem az, genetikailag a legjobban színezhető... mindig a másik fél a dominánsabb... (amelyik színes)
Egy fehér festéket is a legkönnyebb megszínezni...
Könnyebb mint a barnát, feketét, vagy sárgát.
Ennyi volt a mondandóm, csak ugye mindenki mást gondol bele.
...és bizony olyan világban élünk ha elmész egy állásinterjúra azt nézik meg milyen nemzetiségű vagy, hogy nézel ki, hogy vagy felöltözve, utána kérdezik meg mit csináltál, ja és hol laksz, meg kivel.
Talán ezt el tudod hinni nekem, ebben több rutinom lehet nálad.
A rasszista meg hát az én számból érdekesen hangzana...
Engem többen a Soroksári munkahelyen lecigányoztak, persze nem szemtől szembe... egy két pasi is megkérdezte mintha... sőt a legutóbbi munkahelyen 3 hasonló leányzóval igazán jó barátságot kötöttem... és beszólt egy vki jó beillesz a környezetbe...
Én már nézegettem a családi albumot 35 évesen, hé melyikőtök volt az??????
Megállapítottam nevezzük kóbor vérnek... de lesz@rom... főleg erre a kis időre már... meg mindenki döntse el... még magam se tudom.
Szóval ennyit a félvérségről... a kóbor vérről...
Meg arról ilyen világot élünk sajnos...
Máshol meg minket utálnak... fehéret, magyart, Pestit, v. éppen nem Pestit... akinek van gyereke v. nincs... és sorolhatnám...
Írtak Babáék (az 1 hónappal ezelőtti és a múlt heti feltöltésre is), hogy 60 napon belül küldik a tusfürdőket.
Írtak Tchibo-ék is: újra legyártják és megküldik a bögrét. Kávét nem akarnak küldeni.
Írtak Tchibo-ék is: újra legyártják és megküldik a bögrét. Kávét nem akarnak küldeni.
Paint: az angol királyi családban már volt olyan, hogy pont leszarta hogy esetleg ő következik a trónon és mindenről lemondott a szeretett nőért. Úgyhogy Károly is megtehetette volna. Ennek az unokának az esetében meg tökéletesen mindegy kb. 0% az esélye hogy uralkodó lesz. Fajkeveredés meg mindig volt, van és lesz, tökmindegy, hogy az idióta kormányok mit találnak ki.
Ez a félvér de szerencsére inkább fehér megfogalmazás meg eléggé rasszista. Az előző megfogalmazásoddal is ez a probléma. Az "érdekes, hogy félvér, de inkább fehér" szerintem necces megfogalmazás. Nálunk ez úgy hangzana, hogy érdekes, hogy cigány, de inkább fehér. Szarul hangzik és benne van a fehér felsőbbrendű mivolt. Ennyi csupáncsak.
Ez a félvér de szerencsére inkább fehér megfogalmazás meg eléggé rasszista. Az előző megfogalmazásoddal is ez a probléma. Az "érdekes, hogy félvér, de inkább fehér" szerintem necces megfogalmazás. Nálunk ez úgy hangzana, hogy érdekes, hogy cigány, de inkább fehér. Szarul hangzik és benne van a fehér felsőbbrendű mivolt. Ennyi csupáncsak.
Mondjuk arra nem jöttem rá Jacko gyerekei, hogy lettek fehérek? Nem követtem egy idő után az életét örökbefogadott gyerekek voltak? Vagy ott mi történt?
" alt="
">
Meghan annyira szép, csak szép gyerekeik lehetnek...
" alt="
">
" alt="
">
Meghan annyira szép, csak szép gyerekeik lehetnek...
" alt="
">Paintuci
Érdekes lesz találgatni, hogyan keverednek a gének, és milyen(ek) lesz(nek) a leendő gyerekeik.
Legjobb példa erre Boris Becker.
4 gyereke vani 3 különböző anyától, az anyák mindegyike minimum félvér, neki ez a zsánere.
Az egyetlen lánya kiköpött Boris, halvány bőrrel, szeplős arccal, ugyanolyan vörösesszőke hajjal.
https://tinyurl.hu/7ByX/
https://tinyurl.hu/WRra/
Az ugyanazon anyától született 2 nagyobb fia között is jelentős különbség van, kicsinek Elias is szőke volt még, Noah már akkor is mutatta az anyai vonásokat.
https://tinyurl.hu/gx0n/
A legkisebb fia megint tejfölszőke és fehér bőrű lett, valószínűleg ő már ilyen is marad.
https://tinyurl.hu/QAib/
Szóval bármi lehet és annak az ellenkezője is Harryék esetében is
" alt="
">
Érdekes lesz találgatni, hogyan keverednek a gének, és milyen(ek) lesz(nek) a leendő gyerekeik.
Legjobb példa erre Boris Becker.
4 gyereke vani 3 különböző anyától, az anyák mindegyike minimum félvér, neki ez a zsánere.
Az egyetlen lánya kiköpött Boris, halvány bőrrel, szeplős arccal, ugyanolyan vörösesszőke hajjal.
https://tinyurl.hu/7ByX/
https://tinyurl.hu/WRra/
Az ugyanazon anyától született 2 nagyobb fia között is jelentős különbség van, kicsinek Elias is szőke volt még, Noah már akkor is mutatta az anyai vonásokat.
https://tinyurl.hu/gx0n/
A legkisebb fia megint tejfölszőke és fehér bőrű lett, valószínűleg ő már ilyen is marad.
https://tinyurl.hu/QAib/
Szóval bármi lehet és annak az ellenkezője is Harryék esetében is
" alt="
">krysztasz,
én is kb. így gondolom.
" alt="
"> Azzal a különbséggel, hogy én simán tudnék ott élni, na nem Londonban, hanem jóval északabbra egy kisvárosban.
" alt="
">
én is kb. így gondolom.
" alt="
"> Azzal a különbséggel, hogy én simán tudnék ott élni, na nem Londonban, hanem jóval északabbra egy kisvárosban.
" alt="
">Rea: Ha Mo-n ennyire rossz el kell innen menni. Ez szerintem nem felvilágosult kérdés... faji kérdések mindig is voltak, és lesznek sajnos és nem csak itt, és örülhetünk h. csak ennyire, és nem kopognak az ajtón h. lehet beszállni a kocsiba és menni a vagonokhoz, és ugye ez nem volt olyan régen.
Mivel a Királynő szűrt Károly esetében és megmondta kit vehet el, és kit nem és miért, ezért 3 embert tett boldogtalanná... bár ki tudja lehet Károly élvezte. De nem lettem volna se Kamilla, és se Diana helyében.
Ezért gondoltam megtartja jó szokását, de talán nem akarta a hibákat megismételni, mert bizony a szerelemnek utat kell hagyni, mert ha nem úgyis tőr magának utat. Vagy már más a szokás, vagy akármi...
Nem mondtam se azt h. nigger, se azt h. fekete, csak azt h. félvér, és szerencsére inkább fehér, és hidd el, ha inkább "nem fehér" nem lett volna esküvő. Mert ott a Királynőnek rá kell bólintani...
Én sosem gondolkozom bőrszínben nálam egy ember ott kezdődik:
...és / vagy...
-ha dolgozik (reggel felkel és tesz a világért)
-ha segít a szüleinek
-ha nevel gyereket, és szereti is
-ha nem bántja a kisebbet (gyerek, kisebb állat)
-ha szorgalmas és fel tud mutatni vmit úgy amiért megdolgozott két kezével, és nem úgy h. ölébe pottyant, vagy élősködik vkin/vkiken...
-ha vmilyen művészi hajlama van... (fest, zenész stb....)
...a többi ember számomra semmirekellő és lehet akár fehér is.
Viszont nem értek egyet a fajkeveredéssel... sok félvér embernek identitás zavara van/lehet... és az sz@r dolog... erről mesélhetnék, de nem akarok untatni senkit.
Az h. vkik többnek képzelik magukat másoknál, ez sem bőrszín kérdése... a sarki sparban a pénztáros, a biztonsági őr, a körzeti orvos, és sorolhatnám... ilyen komplexusban szenved.
Meghant én megdícsértem, még ha ugyan félig fehér mert gyönyörű szép lány, és remélem boldog is lesz, és sok szép kis vörös hajú kávébarna kisgyerekeik lesznek. ...és nem ismétlődik meg náluk sem a Károly-Diana dolog.
Úgy látom Vilmos meg Katalin jól megvannak.
Kívánom ezt Harry és Meghannak is.
Mivel a Királynő szűrt Károly esetében és megmondta kit vehet el, és kit nem és miért, ezért 3 embert tett boldogtalanná... bár ki tudja lehet Károly élvezte. De nem lettem volna se Kamilla, és se Diana helyében.
Ezért gondoltam megtartja jó szokását, de talán nem akarta a hibákat megismételni, mert bizony a szerelemnek utat kell hagyni, mert ha nem úgyis tőr magának utat. Vagy már más a szokás, vagy akármi...
Nem mondtam se azt h. nigger, se azt h. fekete, csak azt h. félvér, és szerencsére inkább fehér, és hidd el, ha inkább "nem fehér" nem lett volna esküvő. Mert ott a Királynőnek rá kell bólintani...
Én sosem gondolkozom bőrszínben nálam egy ember ott kezdődik:
...és / vagy...
-ha dolgozik (reggel felkel és tesz a világért)
-ha segít a szüleinek
-ha nevel gyereket, és szereti is
-ha nem bántja a kisebbet (gyerek, kisebb állat)
-ha szorgalmas és fel tud mutatni vmit úgy amiért megdolgozott két kezével, és nem úgy h. ölébe pottyant, vagy élősködik vkin/vkiken...
-ha vmilyen művészi hajlama van... (fest, zenész stb....)
...a többi ember számomra semmirekellő és lehet akár fehér is.
Viszont nem értek egyet a fajkeveredéssel... sok félvér embernek identitás zavara van/lehet... és az sz@r dolog... erről mesélhetnék, de nem akarok untatni senkit.
Az h. vkik többnek képzelik magukat másoknál, ez sem bőrszín kérdése... a sarki sparban a pénztáros, a biztonsági őr, a körzeti orvos, és sorolhatnám... ilyen komplexusban szenved.
Meghant én megdícsértem, még ha ugyan félig fehér mert gyönyörű szép lány, és remélem boldog is lesz, és sok szép kis vörös hajú kávébarna kisgyerekeik lesznek. ...és nem ismétlődik meg náluk sem a Károly-Diana dolog.
Úgy látom Vilmos meg Katalin jól megvannak.
Kívánom ezt Harry és Meghannak is.