Pepsi nyereményjátékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 227 / 284 oldal |
a pallmall-t erre (ha jól tudom) törvény kötelezi, a pepsit viszont nem, szóval nagyon nem érné meg nekik korlátozni, hiszen ezek a játékok pont, hogy a vásárlás ösztönzésére szolgálnak...

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Ezt is szabályozni kellene, mint a Pall Mall. Egy időszakban egy kód egy névről. Igy is lehetne küldeni az egész család nevében, de legalább nem százasával.

Marty, szerintem se, de én már feladtam

Én azért továbbra is kiváncsi lennék honnan a sok kupak ! A vendéglátósok nem fél literesből mérik a lét, aki olyat kér az elviszi a kupakot is. Napi 100 kupakra valót megvenni nem üzlet egy telefonért. Ez nem tiszta !
Hofi, én is, szintén a kevésszer labdába rúgó kategóriát képviselem 

Köszi Hugi71!Ezt jól megkaptam
.D
.DHofi, mindenki labdába rúghat, csak kérdés, hogy hányszor 

Akkor én a napi egy max. kettő kupakommal nem rúghatok labdába?
a kutya is a dombra ..... 

Aki megteheti. Természesen, megint a tehetősebbek nyernek, ebben biztos vagyok. Mert akinek nincs olyan sok pénze rá, nyilván nem fog nyerni. Vagy véletlenül bejön, ami eléggé ritka. Szóval oda megy, ahol már amúgy is van.
Sziasztok! Azt észrevettétek, hogy mostanság szinte majdnem minden nap ugyanazok nyernek? Szabó, Tomka, Novai, ifj. Nagy...
Valakinek küldtem egy ingyen kódot 

Elütöttem a telefonszámomat
Egyébként meg van olyan kód, amit nem tudok megfejtnei, mi lehet, nem fogadja el sehogy sem 

Elütöttem a telefonszámomat
Egyébként meg van olyan kód, amit nem tudok megfejtnei, mi lehet, nem fogadja el sehogy sem 
köszönöm silver, igazán megnyugtató, hogy emberi vonás!
e van vagy megszokod vagy megszöksz (SAJNA EMBERI VONÁS)
lásd Ádámot és Évát
lásd Ádámot és Évát

Na ez a nem semmi! Végre összeszedtem 23 kupakot elküldtem őket és egészen más nyert! Láttam, hogy ki, nem az első nyereménye. Sajnos én útálom a pénzhajhászokat. Már pedig ez így megy! 

4-6 ig küldeném hajnalban, aki akkor szeretné szóljon már legyen szíves!köszi
Fáreó!
A telcsiket nem sorsolják újra.
A telcsiket nem sorsolják újra.
köceeeeeeeeeeeee
Akkor én maradok a 20-22-nél jó?
0 és 2 között küldi valaki?