Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 227 / 9336 oldal |
Sziasztok. A Spar Cif nyereményjátékkal kapcsolatban kérdeznék. Az oldalukon mindenhol Spar és Interspar van írva, hogy ott kellet vásárolni de a játékszabályzatban meg csak Interspart ír. Akkor most szerintetek jó a Spar is?
Van olyan játék, ami 2023. óta fut még? Vagyis '23-as blokkokat ki lehet dobni?
" alt="
">
" alt="
">...hát lehet... most hogy mondod
" alt="
"> jobb a békesség én oda megyek, megnézzük jó e a jegy stb... ő sem tudja akkor azt mondani nem volt jó...
" alt="
"> Volt már ilyen probálkozás is...
(Sőt volt egyszer egy olyan a háznál még 2017ben...egy fiatal srác mondta ha nem 17000ért adom a Szigetjegyet csak 10000t akkor lehet ez meg az...
Meg a következő jegyekre szerez vevőt...
" alt="
">
Mondtam neki ne ad magad ilyen olcsón... meg nekem a pénz jobban kell, meg van itthon vki...
" alt="
"> meg vevőt én is szerzek....)
De most már az applikáción meg lehet nézni jó e a jegy. Állítólag.
" alt="
"> jobb a békesség én oda megyek, megnézzük jó e a jegy stb... ő sem tudja akkor azt mondani nem volt jó...
" alt="
"> Volt már ilyen probálkozás is...
(Sőt volt egyszer egy olyan a háznál még 2017ben...egy fiatal srác mondta ha nem 17000ért adom a Szigetjegyet csak 10000t akkor lehet ez meg az...
Meg a következő jegyekre szerez vevőt...
" alt="
">
Mondtam neki ne ad magad ilyen olcsón... meg nekem a pénz jobban kell, meg van itthon vki...
" alt="
"> meg vevőt én is szerzek....)
De most már az applikáción meg lehet nézni jó e a jegy. Állítólag.
Paintuci
Azért cibálnak oda, mert mindig mindenkinek gyanús vagy
" alt="
">
Szóba sem jöhet, hogy én utazgassak elektronikus jeggyel és sorba álljak a vevővel
" alt="
">
Azért cibálnak oda, mert mindig mindenkinek gyanús vagy
" alt="
">
Szóba sem jöhet, hogy én utazgassak elektronikus jeggyel és sorba álljak a vevővel
" alt="
">Sziasztok,
Gulácsi által aláírt mez mennyit ér?
Gulácsi által aláírt mez mennyit ér?
Engem a vásárloim mindig oda cibálnak el, ott ki is derül a helyszínen a jegy nem hamis. Azaz többször értékesített.
Terrorveszély miatt tudom nincs ilyen mert a bevándorlók mind aranyosak, egyes fesztiválok a karszalagot már személyihez kapcsolják, a Szigeten tuti. Szeretik látni kik mennek be. A QR kód papíron bárki lehet de karszalagot kinek adjuk ês kérünk személyit van... A Deák téri aqvárium jegybeváltásnál tuti.
De figyi mindenki fesztiválozzon úgy ahogy jól esik, és tegye oda a karszalagot ahová szintén jól esik.
Aki meg eladja adja, eddig gondolom senki nyakán nem maradt jegy.
Aki meg eladja adja, eddig gondolom senki nyakán nem maradt jegy.
Egyértelmű, hogy nem így kellene lennie.
De én csak megírtam, hogy így történt.
Nem kértek nevet, hogy ki(kivel) menne.
De én csak megírtam, hogy így történt.
Nem kértek nevet, hogy ki(kivel) menne.
Nagyon logikus... Ês ugyanazon a napon fog vele bemenni, csak az egyik karján az egyik, a másik karján a másik szalag. 😁 Vagy átteheti gondolom más karjára... Nahát, az meg szabálytalan. Ott az már át van ruházva. A szabályos az amikor Apuka megadja a fesztiválozó társa nevét. De ezekben a jegyirodákban is hasonló okos emberek dolgoznak mint egyes marketing cégeknél.
Paintuci
Tévedsz.
Napokban kaptunk EFOTT jegyet, páros, ugyanarra a napra és mind2-n édesapám neve szerepel.
Tévedsz.
Napokban kaptunk EFOTT jegyet, páros, ugyanarra a napra és mind2-n édesapám neve szerepel.
Jó lett volna/lenne, ha ezeknél a CC-s játékoknál lennének garantált ajándékok. Mondjuk 50, 100, 150 és így tovább ötvenesével emelkedve garantált ajándékok beváltására lenne lehetőség. Nyilván a készlet erejéig.
Mi amúgy is ezt szeretjük, szóval nem csak a játékok miatt vesszük, de azért a rendszeres vásárlókat/játékban részt vevőket így is lehetne egy kicsit jutalmazni.
" alt="
">
Mi amúgy is ezt szeretjük, szóval nem csak a játékok miatt vesszük, de azért a rendszeres vásárlókat/játékban részt vevőket így is lehetne egy kicsit jutalmazni.
" alt="
">Ha páros jegy nyerhető mindkettőre nem kerülhet rá ugyanaz a név... ugyanarra a napra...
FlyGuy elmúlt az az idő... amikor mindenki hobbinak tekintette ezt a nyereményjátékot, és a promos kacatokat gyűjtöttük... akkor huszonévesek voltunk, mindenki évek alatt rájött jó kis jövedelemkiegészítés ez...
Sőt nálunk voltak olyan évek amikor csak azért jártam dolgozni, hogy gyűjtsem a szolgálati éveket, meg legyen TB-m...
Persze vannak rosszabb évek is...
Gondolom Te sem a 86. logozott törölközőért játszol...
Sört meg eszem ágában sem lenne eladni, ekkora vétket...
" alt="
">
Sőt nálunk voltak olyan évek amikor csak azért jártam dolgozni, hogy gyűjtsem a szolgálati éveket, meg legyen TB-m...
Persze vannak rosszabb évek is...
Gondolom Te sem a 86. logozott törölközőért játszol...
Sört meg eszem ágában sem lenne eladni, ekkora vétket...
" alt="
">Én is szoktam eladni ezt-azt, de csak azért nem veszek meg promóciós terméket, hogy aztán eladjam. Azzal azért lenne plusz meló, egyeztetni pár száz forintos dolgok adás-vételét, mert pl. valakinek csak két doboz sör kell. 😅
Nem mondom, van, hogy családon belül elpasszolok ezt-azt, amiből esetleg többet vettem, de ez nem igazán jellemző. Akinek ehhez van plusz pénze és türelme, felőlem csinálja.
Amúgy eszembe jutott, hogy erre az azonosításra lehet a biztonság miatt van szükség az ilyen fesztiválokon.
Nem mondom, van, hogy családon belül elpasszolok ezt-azt, amiből esetleg többet vettem, de ez nem igazán jellemző. Akinek ehhez van plusz pénze és türelme, felőlem csinálja.
Amúgy eszembe jutott, hogy erre az azonosításra lehet a biztonság miatt van szükség az ilyen fesztiválokon.
Nem olyanokról van szó, akik megisznak heti 2 üveg kólát..
azt amúgy is fel kell bontani, hogy beküldhesd a kódot...
viszont a Dreher-t lehet raklapszámra venni, játszani a blokkokkal, majd a sört is árulni és a megnyert belépőket is...
Dreher-Sziget-nél és biztos nem szórakoznék, amilyen névról beküldték, automatikusan arra a névre kerülne a belépő, és csókolom
" alt="
">
azt amúgy is fel kell bontani, hogy beküldhesd a kódot...
viszont a Dreher-t lehet raklapszámra venni, játszani a blokkokkal, majd a sört is árulni és a megnyert belépőket is...
Dreher-Sziget-nél és biztos nem szórakoznék, amilyen névról beküldték, automatikusan arra a névre kerülne a belépő, és csókolom
" alt="
">Csak azt akartam ezzel mondani, hogy ha már valakinek van promóciós kódja, blokkja, mert szüksége volt a játékban részt vevő termékekre, akkor ne játsszon? Inkább olyan nyereményjegyek kellenének, amik átruházhatók. Még annak is közbejöhet valami, aki amúgy elmenne, de valamiért nem tud.
Én sem szeretnék fesztiváljegyet nyerni, de itthon a nagy colát (is) isszuk, a családban és a környezetemben is csak én játszok, úgyhogy persze, hogy feltöltöm, ha már van kódos kupakom.
Amúgy promóciós colás kupakkal még nem nyertem, pedig az eddigi játékokra jó sokat feltöltöttem már. De mivel úgyis isszuk, a játék csak egy plusz lehetőség.
De pl. sört nem veszek azért, hogy ilyesmit nyerjek. Mivel nem iszok, így csak ritkán veszek alkoholt - csak akkor, ha valami jó nyereményjáté van ahol nekem tetsző nyeremények vannak.
Amúgy promóciós colás kupakkal még nem nyertem, pedig az eddigi játékokra jó sokat feltöltöttem már. De mivel úgyis isszuk, a játék csak egy plusz lehetőség.
De pl. sört nem veszek azért, hogy ilyesmit nyerjek. Mivel nem iszok, így csak ritkán veszek alkoholt - csak akkor, ha valami jó nyereményjáté van ahol nekem tetsző nyeremények vannak.
a többi játékná l is uez,aztán fikázza a nyereményt
" alt="
">
" alt="
">
Reméljük, a sok fórumos jegyűzért érik majd meglepetések idén, ha már MINDENÁRON olyan fesztiválbelépőkért játszanak, amelyen eszük ágába sincs résztvenni... csupán nyerészkedés a cél.
Szerintem inkább hagyjátok nyerni azokat, akik tényleg azért próbálnak játszani nem ipari mennyiségben, hogy fesztiválozzanak..
és akkor nincs para sem, hogy beengedik-e, ellenőrzik-e, stb.
Szerintem inkább hagyjátok nyerni azokat, akik tényleg azért próbálnak játszani nem ipari mennyiségben, hogy fesztiválozzanak..
és akkor nincs para sem, hogy beengedik-e, ellenőrzik-e, stb.