Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 227 / 511 oldal |
Én matricás eisberget nem találok sehol! Lécci írja ide, aki tudja, hogy Budapesten hol lehet kapni olyat, amin VAN MATRICAAA!!!
Igen. Az akciós kupakon nyereményakció felirat van piros betűkkel, a dobozoson is rajta van az akció leírása. A nyítófül piros - arany.
Egész Dunaújvárosban és a környékén sem kapok arany ászok akciós sört.pedig legalább egyet minden két hétben beküldenék.Különben van valami különbség az akciós és a sima üveg között?
A jacobson megint semmi. Nem hiszem el, hogy a 3 forduló alatt egy árva cd sem jött össze. pedig nagyon sok pályázatot beküldtem.
Sada!
Köszi, már azt hittem , hogy vissza kell adnom a tányért
)))))))
Köszi, már azt hittem , hogy vissza kell adnom a tányért
)))))))Knorr:
1000+1195+4351+3454=10.000
1000+1195+4351+3454=10.000
Mert ez most az 5., utolsó lista. Mostmár mind a 10.000 név fenn volt egyszer, de nem egyszerre.
Eltüntem a Knorr-os listáról!!!!Ö
((((
((((
mia
Még azt sem, de megjegyeztem és megkóstoljuk azt is. Ritkán szoktam látni a boltban, igaz, a plusban szoktam célirányosan azt keresni. Más boltban nem, így lehet, hogy többször is láttam, csak nem figyeltem rá.
Még azt sem, de megjegyeztem és megkóstoljuk azt is. Ritkán szoktam látni a boltban, igaz, a plusban szoktam célirányosan azt keresni. Más boltban nem, így lehet, hogy többször is láttam, csak nem figyeltem rá.
Miután megírtam a Miss Popcornnak, hogy választ nem várok, mert az eddigi leveleimre sem válaszoltak, képzeljétek el visszaírtak, bár értelme nincsen sok, mert ebből sem lehet megtudni a nyerteseket 3 játékukkal kapcsolatban:
"Elnézését kérjük a történtekért. A sorsolás már megtörtént, "csak"
sajnos az oldal frissítésével vagyunk lemaradva. Reméljük hamararosan
pótolni tudjuk ezt is.
Üdvözlettel,
MissPopcorn Fan Club"
Frissitéssel legalább április óta vannak lemaradva,ha nem régebben.....
"Elnézését kérjük a történtekért. A sorsolás már megtörtént, "csak"
sajnos az oldal frissítésével vagyunk lemaradva. Reméljük hamararosan
pótolni tudjuk ezt is.
Üdvözlettel,
MissPopcorn Fan Club"
Frissitéssel legalább április óta vannak lemaradva,ha nem régebben.....
Krysztasz, kóstoltad már a Popz mikroban elkészíthető popcornt? Vajas, natúr,stb ízben van. Szerintem az a legjobb! 

VárszegiViki
Én is mikroban pattogtatom, de az ízesebb változata nem ízlik, csak a natur. De kipróbálom azt is, mait írtál.
Én is mikroban pattogtatom, de az ízesebb változata nem ízlik, csak a natur. De kipróbálom azt is, mait írtál.
Krysz. Nekünk a vajas popcorn a Mogyitól még finomabb mint a Miss popcorn. Amit a mikróban kell pattogtatni. Mi azt vesszük.
Pedig a Miss Popcor nagyon finom, és eddig csak a plusban tudtam venni belőle, ott viszont pontot kapok a supershopra. .) De a honlapjukat törődhetnének többet, a nyereményjátékkal meg pláne.
Miss Popcorn honlapja döbbenet,hónapok óta nem frissítenek,nem sorsolják a nyereményeket,nem válaszolnak a megkeresésre.Egyszer telefonon hónapokkal korábban beszéltem velük,ígérték utána járnak a dolgoknak,de semmi...
A Knorr kvízjátékának nyerteslistáit még mindig nem lehet megnyitni.
Írtam nekik mail-t, de nem válaszoltak. 
Írtam nekik mail-t, de nem válaszoltak. 
Kösz.
Értem.
Értem.

Sada!
Kent oldaláról:
Ez a téma július 11-én indul. Korábban sajnos erről nem olvashatsz, de addig is játssz az építészet, a kommunikáció és a divat játékával, hogy indulhass az 5 db palmtop egyikéért vagy akár fődíjunkért, a tablet PC-ért!
Dátumok miatt mérgelődöm! Nálam már 12 van! Vagy nem ?!?
Kent oldaláról:
Ez a téma július 11-én indul. Korábban sajnos erről nem olvashatsz, de addig is játssz az építészet, a kommunikáció és a divat játékával, hogy indulhass az 5 db palmtop egyikéért vagy akár fődíjunkért, a tablet PC-ért!
Dátumok miatt mérgelődöm! Nálam már 12 van! Vagy nem ?!?
most jött egy bögre az Internorm Ablak Kft-től és ripityára van törve 
VárszegiViki
Csak úgy általánosságban írtam, hogy a nyereménytárgyak alatt ezt fel szokták tüntetni. De hogy sehol se szerepeljen semmi sem pl. a theodoranal, ez elég bosszantó.
Csak úgy általánosságban írtam, hogy a nyereménytárgyak alatt ezt fel szokták tüntetni. De hogy sehol se szerepeljen semmi sem pl. a theodoranal, ez elég bosszantó.