Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 227 / 2049 oldal |
Legalább eladható lenne és a fehércsokison is lenne denevér !
Megyüüünk!
Szerintem az első nap csak az odautazás és a szállás elfoglalása,
az utolsó nap pedig a visszaút.
Turista osztály nem csak fapadoson van.
A fő program FELTEHETŐLEG egy teljes nap a Soho-ban a nemrég nyílt többtermes gasztro-élményközpontban, Park Row-ban, amelyet a Batman-sztoriknak otthont adó Gotham City sötét világa inspirált.
Ez egy különleges program, aktuális áron.
Senki sem kényszerít se a nassolásra, se a játékra.
És elfogadom, hogy téged az ilyen stílusú utazások hidegen hagynak.
Másokat meg épp ilyenek hoznak lázba.
az utolsó nap pedig a visszaút.
Turista osztály nem csak fapadoson van.
A fő program FELTEHETŐLEG egy teljes nap a Soho-ban a nemrég nyílt többtermes gasztro-élményközpontban, Park Row-ban, amelyet a Batman-sztoriknak otthont adó Gotham City sötét világa inspirált.
Ez egy különleges program, aktuális áron.
Senki sem kényszerít se a nassolásra, se a játékra.
És elfogadom, hogy téged az ilyen stílusú utazások hidegen hagynak.
Másokat meg épp ilyenek hoznak lázba.
Nem biztos, hogy túlárazott. Egyrészt senki nem írta, hogy fapadossal kell menni, másrészt a 4 csillagos szállás Londonban lehet igen drága is és fogalmunk sincs (legalábbis nekem), hogy mit takarhat az "élménynap", de gondolom a Soho-ban lesz a nemrég nyílt komplexumban és például ott 2 főre egy kaja menü megvan 160.000 Ft is.
Az meg hogy nincs transzfer a lakhelyedtől a reptérig, majdnem hogy evidens.
Az meg hogy nincs transzfer a lakhelyedtől a reptérig, majdnem hogy evidens.
Értem Én h kinek a pap meg kinek a papné meg nem kötelező meg van akinek a bab is hús meg különben is De ez az Oreo akkor vevőbarát 3200 euró? Fapados 2 éjszakás versenyfutás csak ottani transzrerrel? Ingyen se kell! Büdös denevér!!!
Az Oreo játék oldala nem működik rendesen, a blokk fényképének csatolása után visszaugrik az e-mail cím/nyugtaszám oldalra.
Korábban töltöttem fel blokkot, akkor ilyet nem csinált, hanem a blokk képének feltöltése után kiírta, hogy benne vagyok a heti sorsolásban.
Korábban töltöttem fel blokkot, akkor ilyet nem csinált, hanem a blokk képének feltöltése után kiírta, hogy benne vagyok a heti sorsolásban.
Igazad van, valóban nagy szerencse 1 blokkal nyerni, meg is lepódtem amikor hívtak. Szerintem ez nem a fődíj volt, a fődíj az Ikea utalvány.
Okoska!!!!!!!!!!!!!!!!
" alt="
">jojó, köszi
" alt="
">
" alt="
">Jaj, bocsánat! 🙈 Köszi a javítási. Nem játszottam azon a játékon, csak egyszer talán futólag ránéztem, de akkor is szerencse egy blokkal nyerni (bármit is), legalábbis szerintem. 😊
sada
Mivel nem istenekről ír, hanem egyes számban használja, mint személyt, ezért hivatalosan nagybetű, a nyelvtan szabályai szerint.
Mivel nem istenekről ír, hanem egyes számban használja, mint személyt, ezért hivatalosan nagybetű, a nyelvtan szabályai szerint.
pieceofluck
A fődíj az IKEA utik voltak.
A fődíj az IKEA utik voltak.
Nem feltétlen. Attól függ.
Rezia
Csak egy csöpp helyesírási hiba, az Isten nagy kezdőbetű
" alt="
"> ( lsd. Magyar helyesírási szótár) !
Csak egy csöpp helyesírási hiba, az Isten nagy kezdőbetű
" alt="
"> ( lsd. Magyar helyesírási szótár) !Rezia, gratulálok, hogy egy blokkal sikerült fődíjat nyerni. 🍀
Ha vannak kisgyerekes családok a rokonságban, biztos örülnének 1-1 csomag ingyen pelusnak, talán a helyi családsegítőbe is mehetne pár, a többit meg fel lehet tenni hirdetni. 😊
Ha vannak kisgyerekes családok a rokonságban, biztos örülnének 1-1 csomag ingyen pelusnak, talán a helyi családsegítőbe is mehetne pár, a többit meg fel lehet tenni hirdetni. 😊
Pampers
A válaszokat köszi
" alt="
"> . Sada valóban, erre nem gondoltam!
Akinek nem inge, ne vegye......
A válaszokat köszi
" alt="
"> . Sada valóban, erre nem gondoltam!
Akinek nem inge, ne vegye......
A szokásos.
" alt="
">
" alt="
">mi történt??? ki a hunyó??? ki kivel van?
" alt="
">
" alt="
">Tudod Kedves Sada, és Luluanne! Vettem egy csomag pelenkát az unokámnak, és ha már játék volt feltöltöttem a blokkot, és mit ad isten nyertem azzal az egy blokkal! Az Ikea utalvánnyal sem tudtam volna túl sokat kezdeni. Ami szükséges azt még elhasználjuk, a maradékot meg majd megpróbálom eladni, vagy elajándékozni. Az lesz a nyugdíjkiegészítésem! Persze nem fogom bagóért elkótyavetyélni, még akkor sem ha kenyérre kell a pénz. Nem csodálkozom rajta, hogy az fórumozók nem teszik közzé, hogy ki mit nyert, mert ahogy már korábbi hozzászólásokban olvastam is, ez egy pletyka klubb ahol mindenkit kibeszéltek. A lehetőséget senkitől nem vettem el, most véletlenül szerencsém volt! Arról lehet beszélni, hogy kik veszik el a lehetőséget a tisztességes játokosoktól, de inkább hagyjuk! Akinek fáj a foga az menjen fogorvoshoz, az enyém nem fáj!