Facebook - lájkolás, locsifecsi
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 227 / 366 oldal |
ezt nem is láttam

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
a második beírásod melyik játék volt? Ágnes is annyiszor írta már,hogy nem nyert,erre ilyen szép nyeremény
ez: http://www.facebook.com/nemetorszag.travel
szerintem az alap a netes játék, csak itt az oldalon írták ki a nyertest:
www.nemetorszag.travel
szerintem az alap a netes játék, csak itt az oldalon írták ki a nyertest:
www.nemetorszag.travel
törpi, lehet nem leszel népszerű, de én sem hiába írtam be. Igaz én nem akartam indulni a játékon, de szurkoltam nekik. Még poénkodtam is vele, hogy Valentina és Dávid utazzanak együtt. Erre a Vivaldi volt olyan gáláns, hogy mindkettőjüknek megadta az utazás lehetőségét. És most olvastam, hogy egyiknek sem jó. Én mindig azért szeretnék nyerni, hogy élvezzem a nyereményt. Olyanon nem indulok, aminek nem veszem hasznát vagy nem tudok elmenni.
karnis: ez melyik játék volt?
Még egy példaérétkű játékos, aki nem tudta miért játszik, de másoktól elvette a lehetőséget:
Németország: Kedves Játékosaink!
A két fő, két éjszakára szóló szállást az
IBB Hotel Erfurt szállodában Ambrus Ágnes nyerte.
Gratulálunk!
január 4., 9:59
Itt is olvassátok a kommenteket, ő sem tudott elmenni.
Hogy csúnyát ne mondjak, akkor mi a francért indult?
Németország: Kedves Játékosaink!
A két fő, két éjszakára szóló szállást az
IBB Hotel Erfurt szállodában Ambrus Ágnes nyerte.
Gratulálunk!
január 4., 9:59
Itt is olvassátok a kommenteket, ő sem tudott elmenni.
Hogy csúnyát ne mondjak, akkor mi a francért indult?
most nem leszek népszerű. Dávid annyit írta Fórumokon,hogy szeretné megnyerni,hogy nem is indultam. Meg Valentina is a beírásomra írta ,írjam ki a nevét. Még beszélgettem is a chaten egy Fórumossal,hogy indulnunk kellene. Ilyenkor bánom,hogy nem indultam. Többé magamra hallgatok és nem lesz olyan,hogy álljak félre legyek szíves,mert ő nagyon szeretné. Én még arra is gondoltam,hogy Valantina és Dávid ismerik egymást vagy rokonok. mert így bizti nyerés akár az egyik nyer,akár a másik
gyertek játszani
" alt="
">
www.zeroo.hu
" alt="
">
www.zeroo.hu
karnis
Ez valóban nagyon gáz! Az ilyen minek játszik? Utana meg még variál. Hát tudjátok hogy hova küldtem volna őket.... Nem Velencébe az biztos!!!
Ez valóban nagyon gáz! Az ilyen minek játszik? Utana meg még variál. Hát tudjátok hogy hova küldtem volna őket.... Nem Velencébe az biztos!!!
Vivaldi Travel Klub: Szép kűzdelem volt, és bár ki lehetne hirdetni egy nyertest, inkább úgy döntöttünk hogy VALENTINA és DÁVID is utazhat március 4-én Velencébe!!!!!!!
Gratulálunk!!!
Na ilyen aztán végképp kiveri a biztosítékot nálam! Megnyerik, utána meg visszakoznak. Olvassátok a kommenteket.
Gratulálunk!!!
Na ilyen aztán végképp kiveri a biztosítékot nálam! Megnyerik, utána meg visszakoznak. Olvassátok a kommenteket.
Nyerj DVD-t: http://href.hu/x/enqn
Blikk
A játéknak vége! Közel 650-en jeleztétek részvételi szándékotokat játékunkban! A sorsolás lezajlott, íme a nyertesek:
Mintás TooLate órát nyert:
- Dér Adrienn
Egyszínű TooLate órákat nyertek::
- Kozsla-sady Judit
...- Kiss Csaba
- Kovács Annamária
- Potzner Frigyes
Gratulálunk! Köszönjük, hogy játszottatok velünk, nem sokára új játékkal jelentkezünk! A nyertesek értesítése folyamatban!
A játéknak vége! Közel 650-en jeleztétek részvételi szándékotokat játékunkban! A sorsolás lezajlott, íme a nyertesek:
Mintás TooLate órát nyert:
- Dér Adrienn
Egyszínű TooLate órákat nyertek::
- Kozsla-sady Judit
...- Kiss Csaba
- Kovács Annamária
- Potzner Frigyes
Gratulálunk! Köszönjük, hogy játszottatok velünk, nem sokára új játékkal jelentkezünk! A nyertesek értesítése folyamatban!
Sziasztok!
Ha időtök engedi, kérhetnék szavazatot a lánykámra, úgy szeretnék neki ajándékot nyerni.
http://apps.facebook.com/photo-competition/105/17
Köszönöm!!!
Ha időtök engedi, kérhetnék szavazatot a lánykámra, úgy szeretnék neki ajándékot nyerni.
http://apps.facebook.com/photo-competition/105/17
Köszönöm!!!
Eurokapu-n a vödör , de nem tudom átvenni. Ha esetleg valakit érdekel, akkor írjon...
Zsiráf Magazin
NYERTESEK! És akkor a mai örvendők első körben: Csikor Barbara, Nemes Viktória, Gyarmati Nikoletta! Kéretik e-mail az info@zsiraf.hu címre, hogy postázhassuk az ajándékokat!
" alt="
"> A következő játékig írjátok meg, hogy mi a véleményetek Rihanna mellbedobásáról! xoxo
NYERTESEK! És akkor a mai örvendők első körben: Csikor Barbara, Nemes Viktória, Gyarmati Nikoletta! Kéretik e-mail az info@zsiraf.hu címre, hogy postázhassuk az ajándékokat!
" alt="
"> A következő játékig írjátok meg, hogy mi a véleményetek Rihanna mellbedobásáról! xoxoUniversal Music Hungary
Az Eminem játékunk helyes megfejtése:
Spacebound - ehhez a dalhoz készül Eminem következő videóklipje
Az Eminem lemezt pedig Donkó Andrea nyerte!
...
A Beugró játék nyertesei pedig:
Jankovits Krisztina
Nagy Krisztina
Juhászné Kiss Melinda
Gratulálunk a nyerteseknek, a nyereményeket postán juttatjuk el, ezért kérjük, küldjétek el a címeteket a jatek@universalmusic.hu címre!
Az Eminem játékunk helyes megfejtése:
Spacebound - ehhez a dalhoz készül Eminem következő videóklipje
Az Eminem lemezt pedig Donkó Andrea nyerte!
...
A Beugró játék nyertesei pedig:
Jankovits Krisztina
Nagy Krisztina
Juhászné Kiss Melinda
Gratulálunk a nyerteseknek, a nyereményeket postán juttatjuk el, ezért kérjük, küldjétek el a címeteket a jatek@universalmusic.hu címre!
Alkupon
Kedves Antuk Jánosné!
Nyereményed a képen látható Fabergé-tojás, amit postai úton fogsz megkapni.
Részleteket majd küldjük. Gratulálunk a nyereményedhez!
Kedves Antuk Jánosné!
Nyereményed a képen látható Fabergé-tojás, amit postai úton fogsz megkapni.
Részleteket majd küldjük. Gratulálunk a nyereményedhez!
Fent vannak az Eurokapu-n a vödör nyertesek. Nekem is sikerült, de nem tudom átvenni. Ha esetleg valakit érdekel, akkor írjon...
Légyszi aki teheti szavazzon a kisfiamra.köszönöm
" alt="
">
http://apps.facebook.com/photo-competition/105/24
" alt="
">
http://apps.facebook.com/photo-competition/105/24
Még van hely a Bonus nyelviskola 4. képén!