Játék meghívók
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 228 / 233 oldal |
Nekem is küldhetitek.

Nyerj 2 millió Ft-ot a Vegeta és az Univer tökéletes kombinációjával!

Van 5 perced? ⏱️ - Töltsd ki kérdőívünket, és értékes Tefal ajándékokat nyerhetsz! 🎁
Sorsolás: 2025. december 8. - 👉 Kattints és töltsd ki most!
Küldhetsz nekem e-mail-t.
torzon
ingyenes tanfolyam "mitfőzzek a hétvégén" címmel kit érdekkel?leggalább 3db e-mail cím kellene,én is csak ugy vehetek részt ha ajánlom másoknak , főzni szeretök előnybe..
schubertgy@freemail.hu
ingyenes tanfolyam "mitfőzzek a hétvégén" címmel kit érdekkel?leggalább 3db e-mail cím kellene,én is csak ugy vehetek részt ha ajánlom másoknak , főzni szeretök előnybe..
schubertgy@freemail.hu
Kérek.
aki még nincs benne a Blump-ba és szeretne meghívót kérem írjon
előre is köszi
előre is köszi
Sziasztok!
Nekem is küldhettek meghívókat.
Köszi!
Nekem is küldhettek meghívókat.
Köszi!
Üdv torzon!
Szerintem ide azon fórumosok írnak, akik szívesen fogadnak meghívót.Épp azért lett létrehozva ez a téma, hogy ne zavarjuk azokat, akik nem szeretnének mindenféle játékra meghívót.Feleslegesnek tartom, hogy minden játék előtt kérdezgessük egymást. Természetesen lehet
Ja, és nem mondtam, hogy nem jó ez a módszer, csak egyszerűbb a másik.
Szerintem ide azon fórumosok írnak, akik szívesen fogadnak meghívót.Épp azért lett létrehozva ez a téma, hogy ne zavarjuk azokat, akik nem szeretnének mindenféle játékra meghívót.Feleslegesnek tartom, hogy minden játék előtt kérdezgessük egymást. Természetesen lehet
Ja, és nem mondtam, hogy nem jó ez a módszer, csak egyszerűbb a másik.én csak 1-2 honapja vagyok jelen és ugy gondoltam,hogy inkább meg kérdezem mint hogy gondlegyen belöle,de ugy látszik,hogy igy sem jó.
torzon!
én is kérnék meghívót, ha lehet
köszönöm
én is kérnék meghívót, ha lehet
köszönöm
Nekem egyértelmű volt, hogyha ide beírom a nevemet- mint ahogy meg is tettem-, akkor jöhet meghívó, ehhez képest azt látom, hogy minden játék előtt megkérdezések, email cím kérések vannak. Azt hittem, hogy ide csak az írja be az email címét, aki minden meghívót szívesen fogad. Hogy is van ez?
torzon
Nekem is jöheeeeeet....
Nekem is jöheeeeeet....

sziasztok!!!
ide jöhetnek a meghívók: tiszike17@freemail.hu
Ahova nem regisztrálok csak azért lesz mert már megtettem előtte!
ide jöhetnek a meghívók: tiszike17@freemail.hu
Ahova nem regisztrálok csak azért lesz mert már megtettem előtte!

köszönöm.... remélem jön a fotel
szeretnék babzsákfotelt, meghívót kérhetek?
foteles meghívó nekem is jöhet...illetve ha nekem nem is, de apumnak igen (persze az én címemre
)
)küldtem a meghívokat
a babzsákfotel játék csak "18"éven felülieknek
Torzon én is kérek 

Nekem is jöhet!
5db e-mail cim /heti sorsolás / babzsákfotel /