A karszalag már névre szól, és vannak olyan fesztiválok ahol a papír alapú QR kódos dolog akinek a nevére szól az mehet be...
Nem feltétlen a Sziget az...
A SZÍN veszi a legszigorubban az átruházást, és eladogatást....
A SZÍN volt elvett így nyereményt már vkitől. QR kódot meg aztán simán le lehet tiltani.
Minden évben szigorítanak, és próbálják "kiszorítani" a jegyüzérkedést. Még a nyereményest is.
A legtöbb fesztivál esetében át lehet iratni a jegyeket.
Ugyanakkor tapasztalatból mondom, soha-sehol nem kérték tőlem, hogy igazoljam a személyemet, hogy ugyanaz a név szerepel-e a jegyemen!
Aki volt már valaha Sziget-EFOTT-Volt, stb. fesztiválon tudja, hogy hatalmas a tömeg állandó jelleggel... Ha olyan a beléptetés hogy kérnek személyiigazolványt, az azért van, mert hozzárendellik a karszallaghoz a te személyedet, de senki sem foglalkozik vele, hogy a jegy amiről csak a QR kódot csipogják le, kinek a nevére szól...
[Még az EB beléptetésénél -ahol rlvileg szigor volt - sem kellett semmi sem, csak a QR kód beolvasása!]
Tavaly a Tatratea-val nyertem jegyeket, a szabályzatban is benne volt és a figyelmem is külön felhívták rá hogy nem átruházható, én is névreszólót kaptam és mások minden gond nélkül feltudták használni, szóval érdekes ez...
Anbuci,
a játékszabályzat alapján nem átruházható. Azon én is csodálkoztam, h van aki árulja, de lehet, h ők nem a CC-vel nyerték. Amúgy az is gáz a Cola-tól, h nem páros jegyeket sorsolnak🤔
Sziasztok,
Érdeklődnék, hogy a Coca - cola-val nyert jegyek szerintetek átruházhatóak?
Láttam, hogy néhányan áruljátok, csak én olyat kaptam, amin a név rajta van...
Bocsi !
Elírtam

" alt="

"> Spáros P&G átékkal nyert mosógépet /10 db-ot sorsoltak ..
Tudtok arról valamit, hogy megnyerte e már valaki a Kométa fődíjat?
Játék mosógépet?

" alt="

">
Nem is tudtam, hogy olyat is lehetett nyerni.

" alt="

">
Vár még valaki Tesco-P&G Everdy játék mosógépet ?
Én is várok 1 Alzát, semmi infó. Írtam nekik facebookon, semmi válasz.
Én is várok alza nyereményt! Semmi hír!
Mi is várunk 2db 7days nyereményt,de semmi hír,nagy csend.Igaz juli 31 a határidő.
7days nyeremény (80e alza.hu) érkezett már valakihez?
Másnak is piros üzenet jön fel pozitívként az Unileveren? Eddig ha a szokásos elfogadó üzenet jött, az mindig zöld volt. Gyanús.
Próbálkozz a szokásos dolgokkal:
másik böngésző
frissítés (Ctrl +F5)
másik eszköz (mobil, laptop, másik mobil, másik laptop, ...)
Köszi, akkor a hiba az én készülékemben van.

" alt="

">
TéglagyáriM
Megnéztem, nekem ott a kódfeltöltési lehetőség.
A Vöslauer játék beküldési felülete nektek megjelenik? Nálam csak a fenti menü és lent az impresszumos rész látszik - a közepe üres
Carte dor nekem küldött visszajelzést most
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások