Ne írjátok ide be a teljes játékleírást!
Akinek van Pall mall regisztrációja, az meg tudja nézni (holnaptól) a weblapjukon, akinek nincs, az úgysem játszhat.
Azoknak info. 06-40-223344
Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 228 / 319 oldal |
Ma reggel meghozták mind a 8 bögrénket.
Sziasztok, nem kaptunk promos levelet, valaki pü-ben elárulja, hogy hova kell sms-t küldeni és milyen számra, nyeremények, stb...
Előre is köszi!!
Előre is köszi!!
Kössz Szalika
Sada amúgy azt is írtam hogy akár a cigis dobozba is beleírhatták volna a kis cetlire, de nem tették meg.
Szerintem nem véletlen volt, ebből számomra az derül ki hogy célzottan a regisztráltaknak szól a játék.
Szóval aki csak úgy vesz egy PM-et mert mondjuk nincs az ő megszokott cigije, foggalma sem lesz arról hogy ebben kódvan, vagy hogy az milyen kód, vagy mire lehet használni...
Nem tudom mennyire erős a verseny... kb 3 céget tudnék felsorolni aki jelentős a magyar piacon.
Belegondolva, én nem váltanék azért mert nem kapok meg egy promós ajándékot.
Most viszont visszaolvasok mert nemtudom honnan indúlt egyáltalán ez a téma
Üdv: Black°
Sada amúgy azt is írtam hogy akár a cigis dobozba is beleírhatták volna a kis cetlire, de nem tették meg.
Szerintem nem véletlen volt, ebből számomra az derül ki hogy célzottan a regisztráltaknak szól a játék.
Szóval aki csak úgy vesz egy PM-et mert mondjuk nincs az ő megszokott cigije, foggalma sem lesz arról hogy ebben kódvan, vagy hogy az milyen kód, vagy mire lehet használni...
Nem tudom mennyire erős a verseny... kb 3 céget tudnék felsorolni aki jelentős a magyar piacon.
Belegondolva, én nem váltanék azért mert nem kapok meg egy promós ajándékot.
Most viszont visszaolvasok mert nemtudom honnan indúlt egyáltalán ez a téma
Üdv: Black°
Pall mall kódokat keresek 3-4 db elég egyenlőre.
Már nem lehet, csak lehetett vagy három hete
Hogy lehet bögréket nyerni??? légyszi írjatok
A férjem és én is megkaptuk ma a 4-4 bögrét.
Nem tudom mi történt, hisz két napja a 4ből csak 2őt mutattott a rendszerük, de örülök
Nem tudom mi történt, hisz két napja a 4ből csak 2őt mutattott a rendszerük, de örülök

ma én is megkaptam a három bögrémet
ma nekem is kihozta a futár a nyert bögréimet.
reklamálni nem kellett, olyan bögre érkezett amilyet nyertem, és nem voltak töröttek.
reklamálni nem kellett, olyan bögre érkezett amilyet nyertem, és nem voltak töröttek.

Kösz!
Ennyire alaposan nem jártam utána.
Ennyire alaposan nem jártam utána.
sada,
az EU nem teljes mértékben tiltja a cigik reklámját! Ha megfelelő figyelmeztető felirattal van ellátva, akkor több EU államban is lehet moziban, plakátokon, nyomtatott médiában és az eladási helyszínen reklámozni. A rádió és tv reklám tilos szinte az egész EU-ban.
http://europa.eu.int/comm/dgs/health_consumer/lib
rary/press/press78_de.html
az EU nem teljes mértékben tiltja a cigik reklámját! Ha megfelelő figyelmeztető felirattal van ellátva, akkor több EU államban is lehet moziban, plakátokon, nyomtatott médiában és az eladási helyszínen reklámozni. A rádió és tv reklám tilos szinte az egész EU-ban.
http://europa.eu.int/comm/dgs/health_consumer/lib
rary/press/press78_de.html
Nekünk kellett sajnos reklamálni,már több alkalommal is a régebbi játékok során. Pl.mint írtam minap a slim öngyújtókat még mindig nem kaptuk meg (a nyár végi,őszi játékból),de igérték intézkednek és újra küldik. Azért kiváncsi leszek,hogy ide is ér e a posta jóvóltából?!
3 bögrét nyertünk,abból kettő múltkor megjött,de az 1-ik ripityára törve,na emiatt is újra reklamálhattunk.
Valamint a 3. ,ami nem tudom mi oknál fogva külön jön majd(1x-re nyertük),hozhatták volna mind együtt,szóval még ara is várok,remélem megérkezik az is?
3 bögrét nyertünk,abból kettő múltkor megjött,de az 1-ik ripityára törve,na emiatt is újra reklamálhattunk.
Valamint a 3. ,ami nem tudom mi oknál fogva külön jön majd(1x-re nyertük),hozhatták volna mind együtt,szóval még ara is várok,remélem megérkezik az is?Ma én is megkaptam a 3 bögrémet! Kértem a fórumon felugró ablakokat, de senki nem küldött. Bár nem baj, mert végülis megjöttek a bögrék. Nekem sem kellett reklamálni szerencsére...
Reggel 7kor megjött a két bögrém. Nagyon frissek voltak.
BlackIce
Remélem, már rájöttél, hogy butaságot írtál.
Azért nem találkozol reklámmal, mert Mo-on /Eu-ban/ trv. tiltja a cigireklámokat, a piac szerző reklámot meg végképp.
Más:
Nem én akarok számonkérni, hanem a cégnek kellene, mint ahogy szerintem minden tudatos vásárlónak.
Más cégeknek is van hasonló árfekvésú, minőségű cigije, nem kizárt a márkaváltás sem, ha vki nagyon berág egy cégre.
És a cégek között igenis nagyon erős a verseny!
Remélem, már rájöttél, hogy butaságot írtál.
Azért nem találkozol reklámmal, mert Mo-on /Eu-ban/ trv. tiltja a cigireklámokat, a piac szerző reklámot meg végképp.
Más:
Nem én akarok számonkérni, hanem a cégnek kellene, mint ahogy szerintem minden tudatos vásárlónak.
Más cégeknek is van hasonló árfekvésú, minőségű cigije, nem kizárt a márkaváltás sem, ha vki nagyon berág egy cégre.
És a cégek között igenis nagyon erős a verseny!
Ma reggel a két bögrém épen futárszolgálattal megérkezett.
Persze sada számokérhet, ha akar, és egyáltalán foglalkozik vele.
Azért azt sejted hogy elég nagy profitjuk lehet, amég az megvan addig szerintem annyira nem izgatják magukat.
Ezt a játékot is a saját 'fogyasztóiknak' hidették meg a DM levélben, nem széles körben. Pl Cigis dobozban sem találsz róla semmi infót, max másoktól hallhat róla az aki nem kapott DM levelet, pl itt.
Ez nem piac szerző reklám, inkább márkhűségre irányul...
Attól hogy nem kapom meg a plüssrádiót (vagy mit) nem fogok áttréni Marlborora
Remélem mindeki megkapja amit szeretne
HAJRÁ!
Black°
Azért azt sejted hogy elég nagy profitjuk lehet, amég az megvan addig szerintem annyira nem izgatják magukat.
Ezt a játékot is a saját 'fogyasztóiknak' hidették meg a DM levélben, nem széles körben. Pl Cigis dobozban sem találsz róla semmi infót, max másoktól hallhat róla az aki nem kapott DM levelet, pl itt.
Ez nem piac szerző reklám, inkább márkhűségre irányul...
Attól hogy nem kapom meg a plüssrádiót (vagy mit) nem fogok áttréni Marlborora
Remélem mindeki megkapja amit szeretne
HAJRÁ!
Black°
Szerintem meg van igazsága BlackIce-nak.
Nekem semmiféle gondom nem volt, pedig soha nem mentegettem.
Nekem semmiféle gondom nem volt, pedig soha nem mentegettem.
Most hívtak a Pall Mall-től, hogy természetesen mind a 3 bögrét megkapom, és elnézést kérnek. Ráadásul 2x hívtak, mert először nem hallottam meg amikor keresett. Szóval részemről visszavontam minden rosszat.