Anianya!
Aznap, amikor először játszottam a Taka-val egyből 0,05-t kaptam

Tegnap már csak 0,01-t.
Nekem is működik! Egyébként a taka-val csak 0,01 és 0,02 Bubz-ot lehet nyerni?
Ha két napja nem játszottál akkor annak az oldalnak kell bejönnie, ahol ki kell választani , melyik játékot akarod lecserélni a takára. Nálam ma is működött az oldal.
Nekem már két napja nem hozza be a prizee a játékokat.
másnak is ilyen? a nevem megjelenik aztán semmi
mégsem rontottam el semmit
érdekes,azt írta ki akkor ,hogy maxpack és piros volt,mintha lejátszottam volna.
most meg le tudtam játszani.
én a halas helyére raktam

az mindjárt sikerült.csak nem tudtam játszani.
Nincs mit.
Nekem sikerült a repülős alá kattintanom, de már mindegy, remélem majd lehet változtatni.
nyul: köszi, én is a repülőset cseréltem le. Na meg is próbálom azt Taka-t.
Kirakós játék. 8 db négyzet van, a 9 helye üres és ki kell rakni belőle egy képet.
Kíváncsi vagyok majd meg lehet-e változtatni, hogy melyik játék helyett választottuk a takát, vagy ez már így marad? :?
Mi az a taka? Milyen játék?
marycsiga, akkor elrontottál valamit. Nekem simán betette a repülős helyett. Azt én is nagyon utáltam. Maxpack nélkül.
n most csináltam meg a prizzet,az összes kaparós müködik
és mikor beléptem választhattam,hogy a taka játékot melyik helyett akarom játszani,de nem tudtam mert csak maxpackkal lehet.vagy elrontottamvalamit.
Remélem is, hogy nem szűnik meg egyik kaparós sem.
Ha már megszűnik valami megszünhetne a repülős, mert azt már annyira utálom.
Én tegnap este írtam a team-nek és azt válaszolták, hogy javítják az oldalt és majd kapok egy mailt ha sikerült. Egy szóval sem említették, hogy megszűnne bármelyik kaparós is.

Tudom, de már be se tudok lépni, így megpróbálni sem, amit írtál!

Hát mert nem jó helyen próbálkozol

Előbb írtam, hogy hogy lehet lekérni őket.
Nekem még mindig nem jön be egy kaparós sem, sőt már be sem tudok lépni, hibát ír ki franciául!Legalábbis gondolom!

Ja. Elég szomorú, hogy mindig a kaparósokat szedik ki. Jobban örültem volna ha mást szednek ki. Mondjuk a virágszedőst, azt úgyis képtelenség megcsinálni vagy a dare of diabolot. A Ticket bubullet se lehet azóta megszerezni mióta kivették a waterbubbleest, hiába mondják hogy kiadja senki soha nem találkozott vele. Francba.
Ráadásul így megint egy plusz játéklehetőség szűnik meg, aki eddig nem szerezte meg az Abracadabra-t, az már nem is fogja

Kár. Nemrég kaptam 1 egész bubzot a Cocktailon.
A Snuggy ticket és a Coctail nem megy abszolút, és a listából a Coctail már hiányzik ( ha elindítod bármelyik játékot, alul le lehet még kérni, hogy milyen játékból mennyi van még hátra; na itt nincs már Coctail, de van Taka ). gondolom akkor e helyett lesz majd.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások