Holnap 10-15-ig Szegeden s Napfényparkban állateledel gyűjtés a Tappancs alapítvány részére.

" alt="

">
valaki árul a meskán magánszemélyként? Szeretnék kérdezni.
Nnna, most már nyerni kellene valamit, mert hiányérzetem van!

" alt="

">
Mostanában hanyagoltam, de ideje belehúzni a játékokba!
https://www.napi.hu/magyar_gazdasag/orokolni_lehet_a_
nyugdijpenzt_sokan_jarhatnak_jol_ha_erre_figyelnek.6
62096.html
Kaptam választ a véradós kérdésemre, jó más fénykép is, csak a véradó legyen rajta.
Beírtam a nyereményjáték infóba a véradás játékot, de nekem kérdés merült fel.
Az elején azt írják, hogy küldjünk magunkról egy fotót, majd az 5.2.1 pontban "a véradáson készült fénykép az".
Nem lenne ezzel gond, ha a véradáson van egy hatalmas plakát, hogy fotóztassam magamat. Mindenesetre, ha vki megy vért adni, akkor készíttessen egy fotót ott helyben, biztos fognak örülni a dolgozók.
Samidala,
a papírbolt aláírat majd veled egy nyilatkozatot, amin a neved és az adószámod (nem az adóazonosító jel) szerepel, ezt minden alkalommal magaddal kell vinned, amikor új tömböt vásárolsz. Én úgy emlékszem, hogy nem netről letöltött, hanem NAV-os pecsétes igazolást kértek az adószámról, nem tudom, ez változott-e az elmúlt években.
Ha magánszemély kp. fizetési számlatömböt akar vásárolni, akkor vinnie kell a papírboltba egy NAV igazolást.
Valaki meg tudná mondani, hogy ezt pontosan honnan lehet letölteni?
Sziasztok! Véletlenül nincs valakinél eladó Lifetilt Pyruvat one vagy Collagen? (Ezek táplálékkiegészítők, csak nálam fogyóban van, webshopban az egyik nincs, a másikat magában nem éri meg megrendelni.) Köszi

" alt="

">
Citromail fiókomban ma találtam 30 db elküldött levelet, angol szöveggel, vadidegen gmail-es címekre. Elég ijesztő számomra. Szerintetek ez mi a fene? Csináltam egy jelszócserét rögtön.
2 es metro ott megy keleti-déli jegyet a metro bejáratnál
Sziasztok!
Hogyan tudok a Keletiből átmenni a Délibe metróval és hol mennyiért tudok jegyet venni?
Azt hiszem beindult a játékos szezon,

" alt="

">

" alt="

"> Csak kapkodjuk a fejünket... ...úgyhogy egy kifejezetten fiatal, csinos asszisztens hölgyet keresünk, vagy egy kifejezetten fiatal, csinos, nagy f... asszisztens fiút.

" alt="

"> Fizetni blokkokkal tudunk, vagy esetleg nyereményekkel....

" alt="

"> Vagy nyeremény miatt vásárolt dolgokkal...
Elnézést kérek...

" alt="

"> De ma jó napom volt, de tegnap is....

" alt="

">
Tegnap pl. megfogtam egy egeret detki keksszel.
Úgy volt,csak meghosszabbították.

" alt="

">
trendy!
Köszi!
Kicsit időzavarban voltam... azt hittem, hogy ez a játék is ma zárul

" alt="

">
Pöttyös játékhoz csapattarsakat keresünk. Ismert megbízható heti szinten legalabb egy emailt tud írni h. mennyit töltött fel.
Szüleim csak a szikvizesnél töltetnek,szerintük az az igazi,nagy 20 l ballonba és jópár kicsibe .Én nem vagyok nagy bubis viz ivó,de az igaz,hogy egész más,mint a bolti pet palackos ☺
Én szeretem az erős szódát, rászoktam a büfében, étteremben, hogy ha van szóda, akkor inkább azt iszok. A szódagépet nem ismerem, csak boltban láttam, de nem fogott meg.
Én vettem két szódagépet. Egyet otthonra, egyet a munkahelyemre. Erősebb szódát csinál, mint a korábbi szifonom.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások