Felajánlások
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 229 / 761 oldal |
Kisebb (10-15db) plüss játékot, kisautókat postakölstségért felajánlok.
spar pont, tesco pont, MOL blokk válaszborítékért.
Fiat márkaszervizben felhasználható 5.000 Ft-os kedvezmény kuponok.
Opel átvizsgálás kupon 19200 értékben (nov.30-ig jó)
Opel átvizsgálás kupon 19200 értékben (nov.30-ig jó)
Csak viccőtem, skót vagyok... drága az a kulacs...
Akkor természetesen szívesen odaadom
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">...és ha magamnak akarok venni 1 kulacsot?
Felajánlok 19 db Lego pontot.
Csak olyan jelentkezzen, aki a gyermekének szeretne olcsóbban Legót venni, elvaterázni, elcserélni én is eltudom.
Csak olyan jelentkezzen, aki a gyermekének szeretne olcsóbban Legót venni, elvaterázni, elcserélni én is eltudom.
November 23-ig érvényes postán kapott DM (smink,illatszer) kuponokat felajánlok: válaszborítékért cserébe elküldöm.
Sziasztok! Felajánlok egy páros belépőjegyet a Pinceszínház: A székely menyecske meg az ördög / népmese bábokkal/ című előadására november 16.-án szerdán 11 órai kezdettel. Akit érdekel írjon mert 13.-áig vissza kell jeleznem!
12 db Tesco pont
Fiat márkaszervizben felhasználható 5.000 Ft-os kedvezmény kuponok.
3000 Feletti Mol blokk az első ismerős fórumosnak
Van:
2x25 pont Rama fedőfólia
50 %-os kedvezmény a 16db fényképes hűtőmágnesre a www.hutomagnes.info webáruházba szól.
Maradt még néhány Dm babás kupon.
Ha érdekel írj,személyes átvétel Miskolcon.
2x25 pont Rama fedőfólia
50 %-os kedvezmény a 16db fényképes hűtőmágnesre a www.hutomagnes.info webáruházba szól.
Maradt még néhány Dm babás kupon.
Ha érdekel írj,személyes átvétel Miskolcon.
Mórahalomra szóló fürdőbelépő (véradással kapott, tudod: szombat, vasárnap, ünnepnapokon nem használható fel) válaszborítékért és valami kis nyereménytárgyért, csokiért gazdát keres.
Ha valaki tud olyan települést, ami szívesen fogadna egy 8 méteres, ezüstfenyőt (karácsonyra, térre, iskolába, óvodába való) Recskről (Heves megye) ingyen elvihető, a szállítást kell csak megoldani. Képet tudok küldeni.
" alt="
">Gyermelyi miatt ne írjatok már, tegnap gazdára talált.
MOL kód elkelt.
Van egy MOL kódom az osztálykirándulás játékhoz, az első ismerős fórumos számára.