TéglagyáriM
Megnéztem, nekem ott a kódfeltöltési lehetőség.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 229 / 9336 oldal |
A Vöslauer játék beküldési felülete nektek megjelenik? Nálam csak a fenti menü és lent az impresszumos rész látszik - a közepe üres
Carte dor nekem küldött visszajelzést most
sada
Köszi az infókat
Köszi az infókat
https://reckitt-nyeremenyjatek.hu/storage/microsite/Y
1EKjFiL5rZSnNBrMX5SMO8PQ5Y78Oxm/Game_Rules.pdf
1EKjFiL5rZSnNBrMX5SMO8PQ5Y78Oxm/Game_Rules.pdf
Sziasztok! A cartedoros játéknál másnál sem ír sikeres beküldést? Email sem jön.
sada: A Tesco- Air Wick játékszabályzatnál nekem egy 2023-as Dm játékszabályzat jön be. Te hol látod a résztvevő Tesco üzletek listáját?
Nagyon köszönöm mindenkinek a kérdésemre szánt idejét és a válaszokat itt a fórumon és e-mailben is
" alt="
">
A véleményetek megerősített az előreutalással kapcsolatban
" alt="
">
(Egyébként vevőként én is elfogadom, így eladóként is ezt preferálom.)
" alt="
">
A véleményetek megerősített az előreutalással kapcsolatban
" alt="
">
(Egyébként vevőként én is elfogadom, így eladóként is ezt preferálom.)
Igen, hallottam már róla. Valaki ragaszkodik hozzá, hogy csak olyan oldalon keresztül vesz magánkéztől jegyet.
Mondjuk, szerintem a jegyek eladásával csak a macera van.
Egyszer nyertem én is páros koncertjegyet, szerencsére sikerült normális vevőt találni rá, de ha lehet, inkább nyernék mást. Nem is nagyon veszek részt olyan játékokon, ahol ilyesmit lehet nyerni. Kivéve Cola, mert azt isszuk.
Persze sok minden van már, amit online lehet adni-venni, utalványok, jegyek, kódok, stb.
Azért mindenki vigyázzon.
" alt="
">
Mondjuk, szerintem a jegyek eladásával csak a macera van.
Egyszer nyertem én is páros koncertjegyet, szerencsére sikerült normális vevőt találni rá, de ha lehet, inkább nyernék mást. Nem is nagyon veszek részt olyan játékokon, ahol ilyesmit lehet nyerni. Kivéve Cola, mert azt isszuk.
Persze sok minden van már, amit online lehet adni-venni, utalványok, jegyek, kódok, stb.
Azért mindenki vigyázzon.
" alt="
">Figyeljetek!
A Tesco- Air Wick játékban csak a nagyobb áruházak vesznek részt!
L. a listát a jsz-ban.
A Tesco- Air Wick játékban csak a nagyobb áruházak vesznek részt!
L. a listát a jsz-ban.
Vágási Feri
Bizalmi kérdés.
Benned biztosan megbíznak második, harmadik v. sokadik vásárláskor is.
Bizalmi kérdés.
Benned biztosan megbíznak második, harmadik v. sokadik vásárláskor is.
Volt már olyan, hogy a vásárlási utalvány árának a felét előre, felét meg utólag utaltam.
De mondjuk engem könnyű itt megtalálni, számonkérni, hisz cc. 23 éve itt vagyok. S még nevet sem változtattam.
" alt="
">
De mondjuk engem könnyű itt megtalálni, számonkérni, hisz cc. 23 éve itt vagyok. S még nevet sem változtattam.
" alt="
">Én már adtam el fórumosnak ill. a Jófogáson is cuccokat, mindig előre kértem a pénzt.
Persze rizikós, aki nem ismer, de én nem kockáztatom a munkahelyemet, ha esetleg valaki beperelne, hogy átb@sztam, annyit nem ér.
Én becsületes típus vagyok. Tehát ha itt (vagy más fórumon) valakinek eladok valamit, garantáltan küldöm a nyereményt izibe', miután megérkezett a mani.
Persze rizikós, aki nem ismer, de én nem kockáztatom a munkahelyemet, ha esetleg valaki beperelne, hogy átb@sztam, annyit nem ér.
Én becsületes típus vagyok. Tehát ha itt (vagy más fórumon) valakinek eladok valamit, garantáltan küldöm a nyereményt izibe', miután megérkezett a mani.
Gloria91
Ha már olyan lelkesen reklámozod az airwick játékot, nem derítenéd ki, hogy a 2 nagyobb, nem nyerő időpontos nyereményt mikor sorsolják?
Ha már olyan lelkesen reklámozod az airwick játékot, nem derítenéd ki, hogy a 2 nagyobb, nem nyerő időpontos nyereményt mikor sorsolják?
Lehet, hogy csodálkozni fogsz, de van olyan profi oldal, amely csak akkor utalja az eladónak a jegy árát, ha nem volt semmi gond a beléptetésnél.
Végül is online jegyeket többször is el lehet adni, és csak a beléptetésnél derül ki a csalás.
Végül is online jegyeket többször is el lehet adni, és csak a beléptetésnél derül ki a csalás.
Ne haragudj, nem akartalak megbántani, nem ellened szólt, amit írtam.
Lehet, hogy kifakadásnak tűnt, de csak úgy általánosságban írtam - a saját véleményem. Peace.
" alt="
">
Igen, sajnos ilyen ez a netes vásárlás. Persze, hogy bizalmatlan az ember arc nélküli eladókkal/vevőkkel.
Csak fura volt, hogy előre kérnek egy utalványt.
Ez olyan, hogy árulsz egy koncertjegyet, de azt mondja az egyik potenciális vevő, hogy előbb elmegy a koncertre, majd csak utána fizet. 😄
Lehet, hogy kifakadásnak tűnt, de csak úgy általánosságban írtam - a saját véleményem. Peace.
" alt="
">
Igen, sajnos ilyen ez a netes vásárlás. Persze, hogy bizalmatlan az ember arc nélküli eladókkal/vevőkkel.
Csak fura volt, hogy előre kérnek egy utalványt.
Ez olyan, hogy árulsz egy koncertjegyet, de azt mondja az egyik potenciális vevő, hogy előbb elmegy a koncertre, majd csak utána fizet. 😄
Tavaly én is adtam el sziget jegyet előreutalással és bennem volt, hogy megírom a vevőnek, hogy ha bármi gond adódna és nem jutna be, visszafizetem az árát, de végül a bizalmatlanságom győzött. Mi van ha bemegy, bulizik egyet, aztán megírja, hogy nem jutott be. Kétélű a dolog.
Nem értem a kifakadásodat.
Azt mondtam:
- Bizalmi kérdés.
- Mindkét fél részéről van benne rizikó.
Ezt továbbra is fenn tartom.
Az, hogy valakinek már láttam 2x a nevét a fórumon, nem jelenti, hogy ismerem.
Ez az oldal nem foglalkozik adás-vétellel.
Azt mondtam:
- Bizalmi kérdés.
- Mindkét fél részéről van benne rizikó.
Ezt továbbra is fenn tartom.
Az, hogy valakinek már láttam 2x a nevét a fórumon, nem jelenti, hogy ismerem.
Ez az oldal nem foglalkozik adás-vétellel.
Igaz, de ne haragudj, egy fórumos nicknevet és egy e-mail címet bárki tud gyártani, kéri az utalványt, aztán eltűnik, mint szürke szamár a ködben /ugyanez lehet persze fordítva is, az eladó is lehet csaló/. Én biztos nem adnék/vennék így semmit, de mindenkinek a maga döntése.
Ha valakit így átvernek, még annyi sincs, hogy egy lakcím vagy egy bankszámlaszám... Mondjuk, amennyi csalás van mostanában, még lehet, hogy ezekkel az adatokkal se megy sokra a károsult.
Ha valaki bizalmatlan vevő, akkor vásároljon megbízható üzletben vagy boltban teljes áron (vagy akciósan).
Ha valaki bizalmatlan eladó, akkor addig ne adjon oda semmit, amíg ki nem fizették.
Nekem ez a véleményem.
De persze mindenki maga tudja.
Marketplace-en adtam már el pár dolgot, de mindent fotózok (feladás előtt), illetve képernyőfotózok.
Marketplace annyiban más, hogy ott azért rá lehet menni a Facebook profilokra. Nyilván attól függ, mennyire nyilvános az adott profil, de azért sok mindent le lehet szűrni már abból is.
Nagyon vigyázni kell.
Ha valakit így átvernek, még annyi sincs, hogy egy lakcím vagy egy bankszámlaszám... Mondjuk, amennyi csalás van mostanában, még lehet, hogy ezekkel az adatokkal se megy sokra a károsult.
Ha valaki bizalmatlan vevő, akkor vásároljon megbízható üzletben vagy boltban teljes áron (vagy akciósan).
Ha valaki bizalmatlan eladó, akkor addig ne adjon oda semmit, amíg ki nem fizették.
Nekem ez a véleményem.
De persze mindenki maga tudja.
Marketplace-en adtam már el pár dolgot, de mindent fotózok (feladás előtt), illetve képernyőfotózok.
Marketplace annyiban más, hogy ott azért rá lehet menni a Facebook profilokra. Nyilván attól függ, mennyire nyilvános az adott profil, de azért sok mindent le lehet szűrni már abból is.
Nagyon vigyázni kell.
A "Sorsolás" és a "Legfrissebb fórum hozzászólások között van egy szürke felület, amiben azt a szót olvadhatjuk, hogy "Daganatos".
Ti is látjátok?
Ti is látjátok?