Ha,még most se kaptátok meg a leveleimet,kérlek írjatok,vagy itt vagy mailt. A c2-re nekem jött válasz töletek!
Vagy van a másik vésztartalék mailcímem: miszr kukac freemail. hu,akkor majd elküldöm arról,csak írjatok,kinek kell, még 1x dobnom a mélt! Köszi!
Hofi,a te leveled is várom,írj!
Archivum - // Csere-bere
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 229 / 1445 oldal |
Oké!Megy!
A megbeszélteket igen!
Én is küldöm holnap,amit eddig igértem.
Én is küldöm holnap,amit eddig igértem.
Akkor feladjam a leveled vagy várjak?
Lehet sz@rakodik a c2 mail,és késnek a levelek,ha holnap se kapjátok meg,írjatok,és elküldöm újból!!!
Fáreó!
Nem kaptam meg!
Nem kaptam meg!
szabina357 !
Válaszoltam.
Válaszoltam.
Fáreó!
Írtam
Írtam
Van sok baba sms kódom,1 ismerőstől kaptam,nekem már minden aji megvan,akinek kell írjon mélt,mert mindjárt vége a játéknak: dec. 10.
Mit tudsz érte adni cserébe?
Mit tudsz érte adni cserébe?
hofi!
Ha,vagy,lécci dobj 1 mailt!
Múltkor írtam neked....
Ha,vagy,lécci dobj 1 mailt!
Múltkor írtam neked....
Multi mentol kódokat keresek!!!
Van érte sokminden,játékos cucc.
Van érte sokminden,játékos cucc.
Vodafone sim kártyát keresek cserére
12 db spar pont cserére vár.
Van még cserére - tolle darabolt játékmatricám is 3db.
Rossmann pontot keresek!
Cserébe lenne: spar pont, dm pont.
Cserébe lenne: spar pont, dm pont.
Cseréim: sok baba sms (1 ismerőstől kaptam),én már nemigen tudok játszani vele,mert majdnem minden aji megvan.
Van még sok Iglo is, kalifa kód,Postai elsőbbségi kupon,Boci csoki játékhoz - több blokk másolat.,Milka vk.,1db 1200g-os Friskies vonalkód,4 spar pont,1 rossmann pont,2 DM pont,Barilla kód.
Hűtőmágnesek: danoninó,Voda,Lufthansa,Danon 7 előny,Dr. Beckmann foci vb-s,Tchibo-Vietnám.
Keresek: Multi cigikód - 2-2 kódért adnék 1 rossmannt,és 1 spart,1 DM-et.
Koronás vk., Szentkirályi,Tini pezsgő,Maresi,Ico,Natúrland pont,Doliva,
Zewa sms.,DM-Gilette blokk,Varta-Cora,vagy Varta-Sparos blokk,HA vk. Rauch VitaminCup.
Van még sok Iglo is, kalifa kód,Postai elsőbbségi kupon,Boci csoki játékhoz - több blokk másolat.,Milka vk.,1db 1200g-os Friskies vonalkód,4 spar pont,1 rossmann pont,2 DM pont,Barilla kód.
Hűtőmágnesek: danoninó,Voda,Lufthansa,Danon 7 előny,Dr. Beckmann foci vb-s,Tchibo-Vietnám.
Keresek: Multi cigikód - 2-2 kódért adnék 1 rossmannt,és 1 spart,1 DM-et.
Koronás vk., Szentkirályi,Tini pezsgő,Maresi,Ico,Natúrland pont,Doliva,
Zewa sms.,DM-Gilette blokk,Varta-Cora,vagy Varta-Sparos blokk,HA vk. Rauch VitaminCup.
Keresek tolle kördobozos és szeletelt kódokat van szentkirályi ásványvizes, libero baba és nyuszi figura,delikat8
spar pont és spar-varta blokk elkelt
Szentkirályi és spar szivecskéket cserélnék!
Barilla érdekelne vagy multi!
Barilla érdekelne vagy multi!
Van elsőbbségi kupon, Rama vonalkódok