Szerintem nem fogjuk megkapni a csomit amit ígértek. Elintézik a dolgot 1 termékmintával azért írták.

Hát ezt nem hiszem el!
Kb.2 hete írtam reklamáló emailt a libresse ajándékcsomi miatt, ami a kérdőív kitöltéséért járt.
Ma kaptam választ, miszerint a "termékminta kérésemnek"utánna néznek, a postázás most hosszab ideig tart a nyári szabadságolások miatt! Könyörgöm, én érthetően leírtam mit akarok, erre egy teljesen más nem rám vonatkozó ügyben válaszol.
A theodora levette a pontos címet a nyerteslistáról
Nálunk a postások olyan figyelmetlenek, hogy rendszeresen úgy adják oda a TÉRTIS leveleimet, mintha csak ajánlott lenne. Aláírom, és már vihetem is..nem szedik le róla a tértis papírt..stb..általában nekem kell figyelmeztetnem őket..:I
Na szóval ez a DE ajándékcsomi tértivevényesen jött mint az előző amit ugye nem kaptam meg. Tehát valakinek oda kellett hamisítania az én nevemet hogy megkapja. Éljenek a becsületes postások!!! (Tisztelet a kivételnek)
Arany Ászokosok nem hívták a férjemet adategyeztetés miatt annak idején ,erre nekem kellett felhívnom őket.Kiderűlt,hogy Szabó Lajosné nevére volt írva Szentjánoskátára(gőzöm nincs hol van).Ígérte a hölgy,hogy átírja a férjem nevére,címére.
Erre ma hív a szállító,hogy hozná a söröket,közben lemerűlt a telefonom.Visszahívtam őket a férjem mobiljáról,(hapsi szerint ez volt a szerencse,hogy arról telefonáltam,mert így bizonyítható,hogy tényleg a mi tel számunk) ekkor derűlt ki,hogy még mindig a Szabóné nevén van a sör,ugyhogy utánajárnak a dolognak, hogy mi van ilyenkor.Még jó,hogy akkor is növelve a tel számlámat én hívtam fel őket,meg most sem 2 perc alatt derűlt ki a hiba...
Most már csak akkor leszek pipa,ha nem kapjuk meg.Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy Szabónénak kivitték-e.
A Délhús is ezt csinálta első körben. Második körben már nem írta ki a teljes címet.
Ahhoz képest, hogy a theodora azt írja a hivatalos játékszabályban, hogy : A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Pályázatot beküldõ Játékos(ok) neve és lakcíme (csak a település megjelölésével) jelenik meg.
A theodora-info.hu -n teljes lakcím kinn vann, emelet ajtó...minden még jó, hogy a telefonszámot kihagyták..
Köszi.
Valamelyik éjszaka azt álmodtam, hogy 7 ajándékot nyertem tőlük....
(Pedig nem is pályáztam 7x)
Remélem azért 1 összejön.
cathy
Ma délelőtt kapták meg a nyerteslistát. Nemsokára közzé teszik.
Én nem nyertem

A cif nyerteslista még mindig nincs fent.
Elveszett MAHTAB-nak küldött levelem. Eddig nekem semmi gondom nem volt a postával, nem szertném, ha változi kellene a véleményemnek...

Én ma találtam 1 körül a postaláda tetején az értesítőt, a kézbesítő 9 körül szokott felénk járni. Nem bánom, ha nem hozza fel, de akkor legalább a mi ládánkba dobná be, és nem máséba. Gondolom az illető biggyeszthette ki a cetlit.
Nyugi, a mi postásunk még sosem csengetett fel, ha jött valami. Már bepanaszoltuk, már beszéltünk vele, hogy nem kell felhoznia lemegyünk. Kész vicc.
Nagyon rendesek voltak, már vissza is hívtak a DE-től.
Na ezt adja össze valaki!!! Csak egy nyertes kódom van, nem kettő
Ehhez már nem tudok mit hozzászólni. Nekem kettőt küldtek

Hiába írtam mailt a Dono Kft-nek,még nem válaszoltak. Kár hogy az ajándékok kiküldésében nem Szilvia az illetékes,Ő mindig készségesen és gyorsan válaszolt.
Nyertem két hangulat csomagot a DE játékán. Visszaküldtem a kért kódokat. Az egyik csomagot rendesen meg is kaptam, de a másik a mai napig nem érkezett meg
Ma megtaláltam a nyertesek névsorát, és kiderítettem, hogy hiába is várom az elmaradt csomagom, mert csak egyszer szerepel a nevem
Írtam nekik levelet, de szerintem lemondhatok a nyereményemről
Akit érdekel a lista: http://ad.alchimedia.hu/de_kavehaz/nyerteslista.xls
Nekem a blokkot nem mondták, de azt igen, hogy csak augusztusban szállítanak.
Sikerült nekem is tizediknek lennem
Felhívtam a telószámot, amit sms-ben küldtek, ill. Bimbula is beírt.
Futárcéggel küldik ki a nyereményt (nem tudták megmondani, hogy mit )
és a nyeremény átvételének feltétele az igazoló blokk!
( Azért ide írtam, mert itt volt előzmény)
Egyelőre én sem tudom, a következő szöveget küldték sms-ben:
"Palmolive játékunkban nyereménye egy Palmolive termék! Az ajándék átadásával kapcsolatban, hívja a 06-1-4301-369- számot vagy írjon az sms@chn.hu címre!"
Én e-mail-t küldtem neki, biztos holnap munkaidőben reagálnak rá.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások