Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 229 / 246 oldal |
Bocs, 2 héten belül...
Visszahívott a hölgy a győritől és bediktálta nyertes kódjaimat.
Azt mondta héten belül postázzák a törölközőt.
Azt mondta héten belül postázzák a törölközőt.
Ma megkaptuk a startlapos pólót, (amit már régóta reklamálunk), futár hozta. Köszönjük Füleki Évának és Daninak, hogy intézkedett. Állítólag először feladták postán, de valószínű "elveszett". Danit mi is köszöntjük névnapján, kívánjuk hogy még nagyon-nagyon sokáig készíthesse ezt az oldalt!
Kicsit off: tegnap a miskolci Intersparban 3 pozitív tapasztalatot is szereztem:
1. Kérésemre kisebb szeletet vágtak le egy dinnyéből.
2. Ugyanezt a dinnyét a pénztároslányka Sparos kis műanyag szatyorkába tette, hogy ne folyjon rám.
3. 4600 Ft-ot fizettem, de 3 pontot kaptam
(Ettől eléggé feldobódtam. Úgy gondoltam, Ti átérzitek .
)
1. Kérésemre kisebb szeletet vágtak le egy dinnyéből.
2. Ugyanezt a dinnyét a pénztároslányka Sparos kis műanyag szatyorkába tette, hogy ne folyjon rám.
3. 4600 Ft-ot fizettem, de 3 pontot kaptam
(Ettől eléggé feldobódtam. Úgy gondoltam, Ti átérzitek .
)mystic
A Próféta szóljon belőled!
A Próféta szóljon belőled!

Ezt be kell írnom, ilyet is tud a Királyi Posta
Tegnap du. adtam meg az adataimat a Cinematrix-nak, és ma reggel már itt is volt a nyeremény, tértivevényes postai küldeményként.
Alig hiszem...de tényleg fél nap alatt ideért.
Tegnap du. adtam meg az adataimat a Cinematrix-nak, és ma reggel már itt is volt a nyeremény, tértivevényes postai küldeményként.
Alig hiszem...de tényleg fél nap alatt ideért.
Sada ügyi vagy! Csak így tovább és ajánld fel cserére

Ma rákérdeztem az üvegvisszaváltóra, hogy itt senki sem gyűjti a Sportlázas kupakokat?
Mire ő:
MMiért? Kéri?
" alt="
">
Naná!
Mire ő:
MMiért? Kéri?
" alt="
">
Naná!
Évi*

Essie, vagy esetleg nem olvastad el gondosan a bélyegzőn, hogy 12-én adta fel ugyan, de még januárban

egész héten a postát szídtam, annyira elegem lett belőlük, hogy panaszt is tettem.
Erre ma (14-én) megérkezik An. 13. levele, amit 12-én adott fel.
Teljesen le vagyok nyűgözve.
Bár lehet, hogy ez a levél elkerülte a budaörsi elosztót??
Erre ma (14-én) megérkezik An. 13. levele, amit 12-én adott fel.
Teljesen le vagyok nyűgözve.
Bár lehet, hogy ez a levél elkerülte a budaörsi elosztót??

Masterfoodsék e-mailben érdeklődtek, hogy megkaptuk-e a nyereményünket ( márciusi), mert a postától a mai napig nem kaptak visszajelzést.
Már megint a posta!
Már megint a posta!
Coraban általában gyorsan peregnek a dolgok.
De vasárnap, amikor ott jártam, nem működött az összes pénztár, iszonyú sorok álltak mindenhol, fél óra alatt kerültem sorra.
De vasárnap, amikor ott jártam, nem működött az összes pénztár, iszonyú sorok álltak mindenhol, fél óra alatt kerültem sorra.
Hozzátenném, nincs kiírva a Cora-ba, "ha 2-nél több vásárló várakozik Ön előtt új pénztárt nyitunk!"
A Cora-ba mindig figyelnek, hogy elég pénztár legyen nyitva.
A Cora-ba mindig figyelnek, hogy elég pénztár legyen nyitva.
2 nappal ezelőtt délelőtt elmentem a Cora-ban nem voltak sokan, mégis jó volt látni, (hogy nem 2-en kassza működik mint az Intersparba) hanem 10-nél is több.
Anda: The next generation 

Tegnap vettünk ezt-azt a boltban, többek között banánt is. Nem tettem zacskóba, csak ráragasztottam a mérlegből kijövő címkét. Hazaérve a kislányom segített kipakolni, lehúzta a banánokról a cimkét és megkérdezte: Anya ezt kidobhatom, vagy beküldöd és nyersz vele? És még csak három éves, a vér nem vált vízzé.
Telefonon reklamáltam, hogy nincsenek a kiválasztott üzletben a TWIX bögréim, postán fogják küldeni. 06-1-469-2172, Kelemen Baros Diánát hívjátok, ha nektek is hasonló a gondotok.
Ide írom, bár negatívként indult. A Nivea Hair Care-en nyert napszemcsi tetszik, csak a postai szállítás során nagyon meggörübült, gyakorlatilag használhatatlanná vált. Jobban figyelhettek volna a csomagolásra, a pufi boríték nem véd eléggé egy ilyen szemüveget. Szerencsére apukám ki tudta egyenesíteni
Most jobb, mint új korában. (Bár nem tudom, akkor hogy nézett ki
, mert én már csak a posta által leamortizált változatot láttam.)
Most jobb, mint új korában. (Bár nem tudom, akkor hogy nézett ki
, mert én már csak a posta által leamortizált változatot láttam.)Fáreó!
Én is csak email címet tudok sajnos.Szerintem nem nálunk van a központjuk,ezért tart ilyen soká amíg kézbesítenek.Persze én is bombáztam őket levelekkel.Lehet hogy rámuntak?

Én is csak email címet tudok sajnos.Szerintem nem nálunk van a központjuk,ezért tart ilyen soká amíg kézbesítenek.Persze én is bombáztam őket levelekkel.Lehet hogy rámuntak?