Én is miskolcit keresem. mert akkor nem viszem a bérletet.

NILS
A BKV honlapjáról:
A BKV Zrt. - csatlakozva az európai városok gyakorlatához - úgy döntött, hogy a közösségi közlekedés népszerűsítése, vonzóvá tétele érdekében szeptember 22-én, pénteken, egész nap mindenki jegyérvényesítés nélkül utazhat a metró, a villamos, a HÉV, az autóbusz, a trolibusz vonalakon és a fogaskerekűn.
HOLNAP TÉNYLEG INGYENES LESZ A TÖMEGKÖZLEKEDÉS BUDAPESTEN ?
Tescoban pampers óriáscsomagos pelushoz ajándék plüss viziló! 2899ft.
Ugyanitt nyereményjáték is található.
A regisztrált tesztet hibátlanul kitöltők és a fórumon legtöbbet hozzászólók között az esti műsor keretében környezettudatos magatartással kapcsolatos nyereményeket sorsolunk ki. Emellett sor kerül a Tempus Közalapítvány által szervezett versenyek (plakátverseny, fotópályázat, tárgykészítő verseny) eredményhirdetésére is. Online: http://www.oktatas.magyartelekom.hu/mindentudas/live/
index.html
Lerta Hozzászólás - 2006. szeptember 13. :: 21:37
Na! Túl vagyok a vallatáson, és pont ide vág. Aki a Tesz-Veszen úgy tavasz tájt adakozott 200Ft-ot a kötegyáni iskolások kirándulására mobiltelefon-nyerés reményében, az számítson rá, hogy beidézik! Huszonötünkről gombolt le kb. 8000Ft-ot egy csaló. Pechjére a suli igazgatója is olvasta a felhívást, ő jelentette fel.
Márti
Az ún. piramisjátékok egészen mások. Az viszont érdekelne - magánban - hogy mi volt az az ominózus eset, ami miatt kihallgattak?
bocs az off-ért!
Ez olyan piramisjátéknak tűnik... ( Bocsi, de nemrég voltam kihallgatáson netes játék miatt, így most bizalmatlanabb vagyok.)
Azért - állítólag - mert vadiúj a rendszer, és még csak most kezdik feltöltögetni, szerződéseket kötni stb. Páran már felkerültek (a rendszer értesítést küld mindig), de elvileg ez most már folyamatos lesz, bank, telefon, élelmiszer, minden (voltam a tájékoztatón, attól vok ilyen "okos"

vagyis komolyabban fogalmazva: onnan az info...)
Bárhol nyitogatom:
Nincs egyetlen Termékpartner sem ebben a kategóriában!
Sziasztok!
Igyekeztem mindenkinek elküldeni az ajánlást (ha valaki mégis kimaradt volna, jelezze légyszi, mert már nehezen bírom követni).
Arra kérlek egyébként, hogy mail-t írjatok, mivel itt nem biztos, hogy észreveszem, meg egyébként is csak helyet foglal, és már törölve is lett (sada, nagyon köszi, hogy írtál
Szóval e-mailt légyszi...ide sajnos nem írhatom be, mivel a mobilszámom is kell, azt pedig nem szeretném publikussá tenni.
Szép napot!
A mai (09.19.) Maxima újsághoz ajándékba adnak egy rózsa jellegű hajgumit, amit lehet brossnak is használni. Így 129 Ft-ba kerül az újság.
Off-nak nem off, talán itt van a legjobb helye...
Szept. 1-től indult egy új törzsvásárlói rendszer, hasonló mint a Supershop, csak sokkal jobb, hiszen itt elvileg pénz-visszatérítés is van, meg még sok minden
Részletek itt:
http://www.sciennet.com
Regisztrációhoz szükséges ajánlói kódot e-mailben küldök annak, akit érdekel
hahó.
ha kell valakinek kinderes gyűjtőlap válaszborítékért szívesen küldök.
Fáreó!
A kép feltöltése után felajánl több lehetőséget, hogy mit kezdhetsz a képeddel: mindjárt visszanézheted, vagy a megadott linket "hrefesítve" frappánsan megadhatod bárkinek pl. a fórumon stb...
Ingyenesen lehet utazni a BKV járművein szeptember 22-én, az Európai Autómentes napon - jelentette be a főpolgármester.
http://inforadio.hu/hir/belfold/onkorm2006/hir-70
880/rss
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások