Én még az arany rangosnál se.
Hugi: melyik játék helyett tették be?
Én csak az egy arany rangomnál látom, a többinél még nem

Én nem vagyok arany rangos, de nekem is feltüntette a Takát. De játszani nem enged vele.
Nekem csak ma kezdte, és csak két kaparóssal nem tudok játszani. Viszont arany rangosként bead egy új játékot ( Taka ), amivel még nem lehet játszani. Gondolom játékcsere lesz, ezért nem megy rendesen.
törpi:Azért köszönöm a választ!
Nem tudom mi lehet vele!
Nekem kb. két hete kezdte, hogy szarakodik!Tegnap is többször lefagyott, kilépett, stb.!
szabcsina: a kaparósokat nekem sem tölti be csak a többit!
Sziasztok!
Nektek se adja a Prizee-on a kaparós sorsjegyes játékokat?Hiába kattintok rá, nem nyitja meg, a többi nem kaparós játékokkal viszont tudok játszani!
Szia marycsiga!
én játszok a binbangon is.
Üdv: Nóra
játszik valaki a www.binbango.com-on?légyszi írjon.köszi
nekem sikerült az összes lakatot kinyitni és kaptam 22 ételoist.
az a lényeg olyan golyóra kell kattintani amilyen jobb oldalon van és egymást érintsék. szerintem. nekem így sikerült mind az öt lakatot kinyitni. sajnos a rangom nagyon visszaeset mert költözködés miatt nem tudtam 10 napot játszani ezért kicsit szomorú vagyok
Igazán nincs mit! Nagyon szívesen, máskor is, ha tudok!

Köszi

Ja, és pontot csak akkor ad, ha végig kinyitod az összes lakatot. A megmaradt idő függvényében pontoz.
Hugi71
Lehet L alakban is! Úgy azért könnyebb a játék, de ha olyan leosztást ad, ami sehol sincs, akkor sajna nem teljesíthető még úgy sem!

Hát, azt nem tudom hányszor kell megtalálni, hogy pontot adjon.
Nekem még a 3.-at sem sikerült eddig megtalálni...
Túl vaksi vagyok.

A 4. nem sikerült már

Pontot erre kellene adnia amúgy? Vagy csak ha eljutok valameddig?
Jaj de jó, van valami támpont

Köszi

Próbáltam már cserélgetni, rákattintgatni 3 egyformára, mint a Tetrisnél szokás. De az nem jött be

Hugi,
bal oldalon van 3 különböző figura a golyókban, őket kell ugyanolyan sorrendben megtalálni a jobb oldalon lévő mezőben, és ha megvan, felülről sorban mindegyikre rákattintani. (remélem, érthető voltam...)
Nekem kétszer sikerül is, de a 3. már nem.
Aki játszik a G2-n, fel tudna világosítani, hogy mi az értelme az új játéknak, hogy kell játszani?

Nicika, köszi, és szívesen a linkeket!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások